Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Capybar

Od dziecka wolę...

Polecane posty

Gość Capybar

Witajcie. Mam 30 lat, moja konkubina jest w podobnym wieku. Ona może by i chciała mieć dziecko, ale ja stanowczo nie chcę bachora. Po prostu nie lubię dzieci, a ponadto wolę korzystać z życia niż zajmować się "pieluchami". Ostatnio byliśmy przy okazji w sklepie zoologicznym i bardzo spodobały nam się koszatniczki. Myślę, że będę się bardziej cieszył z gryzonia niż z dziecka.

Gość w sumie naprawdę dobrze
że nie masz zamiaru się rozmnażać

Gość Capybar
Wybacz, ale to trochę kiepskie porównanie. Lepiej mówić o tym co jest/będzie, a nie gdybać "co by było gdyby"

Prowo oczywiste, ale dobrze byloby gdyby wiecej ludzi mialo swiadomosc, ze lepiej im wyjdzie wychowywanie koszatniczki niz dziecka. Swiadomosc to podstawa. :)

Gość nie znam cie raczej
i swięta racja!niektórzy nie powinni sie rozmanać,po co zapełniać świat smieciami!

Gość junn
no wolna wola -sugeruję tylko zmianę forum z ciążowego na zoologiczne. :)

Gość GAMEstein aka HORRORsztajn 666
Zapłodnij ją! Zrób jej czternaścioro bejbików i tyle! Trzeba nam Polaków młodych dużo!

Gość Capybar
Niby nie powinni się niektórzy rozmnażać, ale co rusz widzi się na forum wątek jakiejś niezadowolonej z życia młodej matki. Rzygać się chce od tej zaściankowej mentalności typu "mus jest urodzić" "bo co ludzie powiedzą"

Gość rhjrfygh
pewnie! niech rozmnażają się tylko wyzsze klasy, mądrzejsi i zaradniejsi. Na ziemi nie ma miejsca na lumpów!!! O tak! SZKODA ŻE TYLKO ty TO wiesz... :( jest was dużo więcej i oprócz ciebie nitk nie ma tej swiadomości!! :(