Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa Mariolka

Jak stać się bardziej kobiecą?

Polecane posty

Gość ciekawa Mariolka

Hej! Podpowiecie mi kobiece kobietki? Żeby przestać być dla mężczyzn kumpelą, a stać się obiektem adoracji?

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
musisz chodzic bez majtek

Gość na początek....
sukienki, spódnice, mini, obcasy, makijarz .... na początek

Gość ubiór jak wyżej
buty na obcasach, ładna biżuteria miekki, miły głos, dużo uśmiechu ładny zapach i troche nieporadności :)

Gość ciekawa Mariolka
Bardziej mi chodzi o zachowanie niż wygląd. Jak flirtować.

a) napisz petycje o nowe wcielenie, moze tym razem lepiej wylosujesz b) zaprzyjaznij sie z kobieca kobieta i nasladuj c) tu na forum sprobuj zyskac sympatie nicku sukienka, moze bedzie laskawa i ci uchyli rabka tajemnicy

Gość Herr Thomas
moze bedzie laskawa i ci uchyli rabka tajemnicy moze bedzie laskawa i ci uchyli rabka tajemnicy z zawsze szczerego spodnicy :D

Gość uyuyurt
kobieca dla męża? ups to bedzie trudno 1 nie siorb 2 nie pluj 3uśmiechaj się a nie rechocz 4 jak coś mówi to się skup i okazuj zainteresowanie 6 nie pij z nim piwa ,a już nie daj Boże nie jedz z nim tłustego mięsiwa 7chwal go 8 dotykaj( niby przypadkowo) 9 nie wrzeszcz jak się zezłościsz , 10jak nie chcesz być sobą to się męcz kobieca kobiecino:classic_cool:

Gość KochamJedynieBardzoSzczpupłe
Przede wszystkim dłuuuuuugie włosy. Krótkie włosy u kobiety odpychają na kilometr.

Gość uyuyurt
* pomyłka nie dla meza tylko dla mężczyzn

Gość Bronisław40lat
eleganckie perfumy przyciągają jak magnes!

Gość ciekawa Mariolka
Włosy mam krótkie, a co do wyliczanki to wsyztsko się zgadza poza dotykaniem go i chwaleniem. Wiem, że mu sie podobam z wyglądu, poza tym jestem jedyną kobietą, z którą rozmawia (spotykamy sie zawsze w większym gronie, towarzystwo mieszane). Problem polega na tym, że rozmawia ze mną jak z kolegą. Chciałabym rozpocząć flirt, ale wiem jak

Gość ciekawa Mariolka
Ostatnio spróbowałam go skomplementować to powiedział, że przesadzam i powiedziałam co powiedziałam tylko dlatego, żeby sprawić mu przyjemność. Zaprzeczyłam, ale tematu nie pociągnęłam i nie wiem, czy jest sens próbować raz jeszcze.

Gość następcz... tronu belgijskiego
a może powiększ piersi i sukces w kieszeni?

Gość ciekawa Mariolka
Nie stać mnie:(

Gość następcz... tronu belgijskiego
są jeszcze tzw push-upy

Gość ghjkloiuy
jeżeli ne jestes ładna to zadne ulepszenia nie pomoga

Gość ciekawa Mariolka
Napisalam, ze mu sie podobam, przynajmniej z wygladu. Wpadlismy sobie w oko od pierwszego wejrzenia, ale dopiero od miesiaca rozmawiamy. Paczatek byl niezly, otwarcie mnie podrywal i prawil komplementy, niestety czulam sie skrepowana i zle reagowalam na jego zaczepki. Teraz rozmawiamy jak kumple, glownie o naszej wspolnej pasji, poczulam sie swobodniej i jestem gotowa na flirt. Ale nie wiem, jak go zachecic.

Gość ciekawa Mariolka
Wczoraj powiedzial, ze podobam sie jego koledze. Ja na to, ze nie zauwazylam zadnych sygnalow zainteresowania z jego strony, zreszta mnie on nie interesuje. Moglam inaczej zareagowac i np. powiedziec, ze bardziej ucieszylabym sie z zainteresowania innego kolegi :P, ale madry czlowiek jak zwykle po fakcie.

Gość radzić trudno jest
Mariolka - nie da się wyuczyć kobiecości. To trzeba mieć. Nawet gdyby ktoś napisał Ci, że masz robić i mówić TO i TAMTO to będzie brzmiało sztucznie. Ale jeśli podobasz Mu się, to znaczy że widzi w Tobie kobietę. Być może podcielas mu skrzydła na początku i uznał, że najpierw musi zaprzyjaźnić się z Tobą. Chcesz przejść do flirtowania to zabaw się w grę słów. W każdej Jego wypowiedzi szukaj dwuznaczności, Ty też mów dwuznacznie. Na zasadzie "jestem głodna" ;) jeśli chłopak jest zainteresowany to szybko podłapie grę. I motyle w brzuchu murowane.

Gość radzić trudno jest
Mariolka - nie da się wyuczyć kobiecości. To trzeba mieć. Nawet gdyby ktoś napisał Ci, że masz robić i mówić TO i TAMTO to będzie brzmiało sztucznie. Ale jeśli podobasz Mu się, to znaczy że widzi w Tobie kobietę. Być może podcielas mu skrzydła na początku i uznał, że najpierw musi zaprzyjaźnić się z Tobą. Chcesz przejść do flirtowania to zabaw się w grę słów. W każdej Jego wypowiedzi szukaj dwuznaczności, Ty też mów dwuznacznie. Na zasadzie "jestem głodna" ;) jeśli chłopak jest zainteresowany to szybko podłapie grę. I motyle w brzuchu murowane.

Gość ciekawa Mariolka
Dzieki. Sprobuje :) Pewnie troche usmiechu tez nie zaszkodzi.