Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Powinnam dostać okres 4 tygodnie temu. Generalnie mam regularny, maksymalnie 3 dni kiedyś mi się spóźniał. Robiłam test 2 tygodnie temu. Nie jest to ciąża. Jakiś tydzień po dacie okresu myślałam, że następnego dnia będzie - zawsze jestem przed - lekko zmęczona i zaczyna boleć mnie brzuch. Było i tak wtedy, tak, jakby okres miał przyjść. Wizytę u gina mam 10tego (czerwca). Stąd mój niepokój:((

Gość magdalenkanie chce mi sie spac
?

test paskowy, jakiś w markecie kupiony, robiony z rana. nie wiem, czy to ciąża - zero objawów. martwię się, czy czasem mi coś nie jest:(

a czy cos sie dzialo ostatnimi czasy w twoim zyciu? jakies wyjazdy? zmiana klimatu? stres? u mnie w zeszlym roku bylo tak: dostalam normalnie okres, trwal ok 6 dni. skonczyl sie i po tygodniu znowu mialam kolejny okres. cykl trwal w sumie 14 dni. a pozniej dla odmiany mialam 6 tyg przerwy do nastepnego okresu. i tez sie martwilam. balam sie ze jestem w ciazy. poszlam do gina, ten mi zrobil usg i mowi "ciazy w macicy nie widac" a ja mu na to "to gdzie ona jest?" :) dal mi skierowanie na badania hormonow - wyszly ok. a pozniej okazalo sie ze byl to efekt mojego stresu zwiazanego ze zmiana pracy :) teraz jest juz regularny.

wiesz też tak mam mnie @ sie spoznia 17 dni zero wiekszych objawów brzuch boli ale nie tak jak na okres za to piersi wcale nie bolą jak zawsze na @ bolały nie miłosiernie ;/ i niewiem co teraz bo zrobiłam ostatnio test i jedna kreska wiec niewiem co myslec o tym

u mnie w życiu normalnie, bez większych stresów, tak jak zwykle. intryguje mnie przyczyna tego opóźnienia. mam nadzieję, że nie na tle chorobowym. (muszę poczekać do 10tego). nigdy aż tyle mi się nie spóźnił, stąd takie zmartwienie:/ mam nadzieję, że będzie ok. może powtórzyć test?

test powtórzyc mozesz nic nie szkodzi jak masz czekać w niepewności do 10 czerwca to zrób test albo tak jak ci wspominali dziewczyny badanie na krew tzn.Beta.... sama muszę isc zrobic bo juz niewiem co myslec a niechce sie rozczarowac

Gość mała mała mi
Moja miesiączka spóźniała się kilka tygodni. Zrobiono mi beta hcg - wyszło 5 - czyli nijak, kolejne badanie pokazało spadek. Później miałam usg - okazało się, że to torbiel krwotoczna. Dostałam duphaston i po sprawie.