Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppaula

Wstydzę się iść do ginekologa z infekcją

Polecane posty

Gość pppaula

Strasznie śmierdzi, nie wyobrażam sobie rozłożyć nóg przed lekarzem w takim stanie.

Gość dazzzy
zawsze mozesz sie podmyc odrazu przed wizyta to nie bedzie smierdzialo tak odrazu

Gość ...mastes...
TO SIE UMYJ KRETYNKO

Gość pppaula
Podmyję się w domu ale to niestety i tak cuchnie z wewnątrz. U lekarza nie ma łazienki w gabinecie.

Gość dazzzy
zazwyczaj są albo jest gdzieś obok wystarczy zapytać, z resztą to lekarz już nie takie rzeczy widział, najpier jest wywiad lekarski wiec mu odrazu powiedz, że masz wydzieline o nieprzyjemnym zapachu, myślisz, że wcześniej sie z tym nie spotkał?

Gość aaaaaaaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,
Nie masz innego wyjscia bo jesli nie pójdziesz i nie zaczniesz leczyc to bedzie jeszcze gorzej. Pozatym lekarz juz nie jedno widział wiec nie przejmuj sie tak. Pozatym przecierz on tam nosa niebedzie przykładał. Zawsze mozez sie umyc przed sama wizytą, a jesli u lekarza jest osobne pomieszczenie do rozebrania sie to dodatkowo mozesz uzyc specjalnych odświerzających husteczek do higieny intymnej

Gość pppaula
Niestety to strasznie śmierdzi, wystarczy że majtki zdejmę i czuję ten odór, tego się obawiam najbardziej, że będzie komentował, że się zaniedbałam że tak cuchnę czy coś.

Gość dazzzy
Zaniedbasz sie jak nie pójdziesz i wtedy bedzie cuchnelo nawet jak bedziesz ubrana

Gość pppaula
Wiem i pewnie pójdę ale mnie to po prostu dodatkowo krępuje, że będę musiała pokazac ten syf, że będzie strasznie śmierdziało po mnie w gabinecie i będa komentować.

Gość vertopola
trudno, jak ktoś napisał możesz wcześniej powiedzieć, że masz wydzielinę z nieprzyjemną wonią...spokojnie badanie to tylko moment, dasz radę, a po co masz się z tym męczyć...mi się raz trafiła wizyta w okres, co prawda wiem, ze nie powinno się w tym czasie tego nie robić, no ale sytuacja była wyjątkowa, lekarz oczywiście mnie zbadał, bez zbędnych komentarzy, no ale ja mam do niego duże zaufanie, a chodziło głównie o zrobienie USG, które i w okres można spokojnie zrobić...no ale do swojej poprzedniej ginki nigdy w czasie okresu bym nie poszła, bo mnie ostro zrypała...

Gość dazzzy
w czasie okresu nie powinno sie robci badac bo wyniki maga wyjsc nieprawidlowe

"w czasie okresu nie powinno sie robci badac bo wyniki maga wyjsc nieprawidlowe " USG najlepiej robić pod koniec miesiączki.

Gość vertopola
tak wiem, ale chodziło o USG...poza tym lekarz mówił, że akurat w przypadku USG, to nie przeszkadza, ma dobry sprzęt...ja miałam robione w 3 dzień okresu, normalne to już by było prawie po, ale ten pierwszy po operacji był obfitszy...ale jak pisałam, to była sytuacja wyjątkowa, byłam po operacji, nie wiedziałam kompletnie kiedy pojawi się okres, no i trochę pechowo się pojawił, a na terminy u tego lekarza czeka się długa, nie chciałam tego przekładać na za 3, 4 tygodnie, bo tak się czeka...