Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lernads

Podoba mi się kobieta, której ja podobałem się pare lat temu.

Polecane posty

Gość lernads

Mam dość interesującą sytuacje, podoba mi się dziewczyna która była we mnie zakochana w gimnazjum. Dziś mam 18 lat, ona 17. Pamiętam jeszcze w gimnazjum, jak ona otwarcie się we mnie kochała, choć wprost mi tego nie powiedziała(pewnie z racji wieku) tylko przez koleżanki. Dzisiaj sytuacja jest odwrotna, to ona mi się podoba. A czy jej uczucie dalej jest tego nie wiem? Próbuje złapać z nią jakiś kontakt, w busie zawsze nawet z daleka:D powiem "cześć" na FB ją zaczepiam, ale nie oddaje zaczepki. Może powodem jest wzrost? jesteśmy równi wzrostwo... Ach tej jej blond włosy....

Gość zawszę szczery
raczej juz sie w tobie nie kocha a co wzrost do "wiatraka"?

Gość hollygirlfromthehell
a może kogoś ma ? albo się tak tylko bawi, ludzie Facebook to jakieś dziadostwo okaleczające społęcznie, a fuj, nie dodała to już nie kocha itp. co z Wami ? dzieci też będziecie robić przez Fejsa ? :) Chociaż Zuckerberg może wymyśli taką aplikacje ;) Biersz sie facet do dzieła, a nie miaucz jak baba

Gość hsdfsdyidfbhvcdidf
co za żal... fb faktycznie okalecza psychicznie. No właśnie co z tego, że jestescie równi wzrostem? piszesz jakbyś miał 12 lat. ogarnij sie

Gość 666 DoCENTe PROcente 966
FB und NK pozdychają! Wypali się wszystko! Ludzie nie będą mieli kogo dodawać, rozchorują się und poumierają! Wszystko chooj strzeli z czasem!

Gość lernads
Ona także jest singielką. A co do FB to założyłem go 2tygodnie temu specjalnie dla niej... tak to nawet nie wchodze...

Gość lernads
Nikt nic nie doradzi...