Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Bezczelnosc Murzynow nie zna granic...

Polecane posty

Po bulwersujących ostrzeżeniach ze strony Sola Campbella stacja BBC zaprezentowała wywiad z ekscentrykiem we włoskiej reprezentacji Mario Balotellim, wielokrotnie w przeszłości obrażanym z powodu kolory swojej skóry. Napastnik "Squadra Azzurra" zapowiedział, że na przejawy rasizmu w trakcie Euro stanowczo zareaguje. - Zejdę z boiska. A gdy ktoś rzuci we mnie bananem, zabiję go - zapowiedział Włoch. Murzyn ktory gra jako Wloch ( anie powinien) grozi polakom. statystyki dlaczego polacy nie lubia czarnych: * Ze wszystkich 1.700.000 międzyrasowych przestępstw w ciągu roku, 90% z nich to przestępstwa popełniane przez Czarnych na Białych. * Każdego roku Czarni gwałcą 30.000 Białych kobiet. (mniej niż 35% wszystkich gwałtów jest zgłaszana na policję, dlatego prawdziwą liczbę szacuje się na 100.000). * Mniej więcej 1 na 50 czarnych mężczyzn jest nosicielem HIV lub AIDS. * Mniej więcej 1 na 4 czarnych mężczyzn jest nosicielem chorób wenerycznych. * Czarni mężczyźni są 15 razy bardziej narażeni na zakażenie wirusem HIV niż Biali. * Czarni 50 razy więcej niż Biali są skłonni popełniać indywidualne przestępstwa międzyrasowe. * Czarni 250 razy więcej są skłonni do popełniania przestępstw międzyrasowych w grupach zorganizowanych niż Biali. * Czarni popełniają więcej i bardziej brutalnie przestępstwa na Białych, niż odwrotnie. * Czarni popełniając przestępstwo w 56% wybierają Białe ofiary, Biali popełniając przestępstwo tylko w 2% wybierają Czarnych na swoje ofiary. * Czarni mordują Białych 18 razy częściej niż odwrotnie. * Około 1 miliona Białych zostało zamordowanych, okradzionych lub zgwałconych w 1992 roku. * Między 1964 a 2001 rokiem więcej niż 60.000 Białych zostało zamordowanych w międzyrasowych mordach w USA (porównaj to z 58.000 zabitych Amerykanów w Wietnamie, czy 38.000 zabitych w Korei). * Prawie jeden z trzech czarnych mężczyzn jest teraz w więzieniu, lub staje przed legalnym wymiarem sprawiedliwości.

Gość kaszpirowska
"statystyki dlaczego polacy nie lubia czarnych" tu powinienes napisac nie Polacy, a Wertyp. Sol moze przesadzil, ale nie oszukujmy sie Polacy sa rasistami. Co do wypowiedzi tego drugiego, coz absolutnie sie z nim zgadzam.

Gość kaszpirowska
gwoli scislosci nie mam faceta Murzyna, zwisaja mi oni totalnie.

Gość no i co...
No i co z tego, że jesteśmy?

Mysle, ze czarnych najbardziej lubia ci, ktorzy nie mieli okazji z nimi przebywac w jednym pomieszczeniu, a wiedza jak tacy wygladaja tylko z obrazkow i filmikow. :)

Bardzo dobrze ze sie wystraszyl, a kibice nie potrzebnie jada na zydow. co do pojazdu na czarnych to uwazam ze maja racje a ich dzialania sa dobre dla polski. no wlasnie o to chodzi zeby sie bali.

Gość kaszpirowska
ich dzialania sa dobre dla Polski? Maja sie bac? Pojebalo cie do konca wertyp. Przez takich jak ty potemmamy takie reportaze jak ostatnio na bbc:o

I co ,to ma byc powod zeby ich nienawidzic?glupie.Dla rasistow kazda wymowka jest ok

I co ,to ma byc powod zeby ich nienawidzic?glupie.Dla rasistow kazda wymowka jest ok

Gość bo czarni powinni siedziec
w Afryce i wciaz pic wode ze studni i spac na golej ziemi. Niestety, ale ich sie nie da ucywilizowac. Znam wielu czarnoskorych ludzi i uwierzcie mi oni maja specyficzne zachowania, wkurzajace, niekiedy agresywne. Sa przewrazliwieni na punkcie swojego koloru skory, malo tego uwazaja sie za lepszych od bialych, wielu twierdzi, ze biali powinni ich traktowac wyjatkowo za krzywdy jakie doznali od nich:O Cos takiego jak zydzi, ale ci drudzy przynajmniej sie az tak nie panosza i nie wyzywaja na innych.

to wspanialy material o polsce. nic lepszego nie mogli zrobic. co taki angol sobie pomysli maja za sasiadow czarnych, ktorzy ojebia go przy 1 okazji? pomysli ale dobrze w polsce.

Gość kaszpirowska
wspanialy? To dlatego cala Polska toczy o niego piane?? Nie rozsmieszaj mnie wertyp. Ten material to wstyd...

Gość E TAAAAM
Niestety większość murzynów których widzę na ulicy i miałam okazję poznać zachowują się jak debile bez mózgu. Biały to jeszcze zamknie twarz i zachowa się normalnie. A murzyn? Jak otworzy wielką paszcze to zamknąć nie może. Wyzwiska, plucie, niektóre osobniki zachowują się GORZEJ od małpy. A potem płacz na wizji że go wyzywaja od małpy? Z takim intelektem czasem to dla nich komplement. Jestem osobą która zna też murzynów którzy da w miarę normalni, ale bardzo mało ich jest.

Gość mialam kiedys podobnie
no i na szczescie. bo co by to bylo gdyby polska to bylo drugie uk.

ty lepiej poczytaj o Hiv, to co robia czarni to jest masakra. kurwa wszystko jebia, kozy,malpy, a pozniej... co 3 z Hivem i jeszcze wbijaja do nas... ja zawsze uwazalem ich za chorych umyslowo.

Gość asdhgfds
Marna prowokacja ze strony baloteliego. Gral juz z poolsce wpoznaniu i co dostal bananem>> co za duren!!!

angole maja niezly syf. chyba kazdy wie co sie szykuje na IO. zamachowcy na pewno dzialaja, pytanie czy ich zlapia, splosza?. ja bym nie szedl na trybuny w tym momencie. za duze ryzyko. IO to wymarzony cel dla pakich. caly swiat na to patrzy. a dawno nikogo nie wyjebali w powietrze. choc kilka zamachow juz zdazyli udaremnic od 2006.

Gość paź na królewskim tronie
Uważajcie, bo Was Beckham und kukiełka wyroocha w d00pki and pjes Pimp00ś! Japończycy, Niemcy i Angole też kradną i gwałcą! A każdy zwala na Polaków na siebie nie patrząc! Rozgrzeszam Was wszystkich! MY PADRE LOVE FOR ALL FOLKS IN THE WORLD! ICP UND OLDB NEVER DEAD! Żydzi to ludzie mili und dobrzy tylko ich oczerniono! POKER SOCCER ZWEI I CHOOJ KOORWA DO PJZDY FRANI UND FRANUKA!

Gość Straszszydło
Rasizm ? Dziwne zwyczaje panują na Kafeterii ! Ten topik powinien być dawno usunięty !

Gość links NADklajniak 666 TCM3
XXI wiek mamy! Zajmijmy się wynalazkami und czytaniem książek and pichceniem smakowitych potraw!

Gość M o d l i c z k a
wracaj do lalek dzieciaku..

zadnych dowodow nie mieli. po prostu Hitler ich nie lubil... jak nie jeste za zabijaniem itd. ja jestem tylko za tym by deportowac tych co mozna. a tym co kozacza odebrac obywatelstwo i deportowac. bialy rowniez ma miec prawo do nie zatrudniania czarnych z powodu swoich preferencji rasowych.

Gość fanka prezesa wertypa
Zgadzam sie z prezesem wertypem. Dobrze chlopak pisze. Nie kazdy sie musi zgadzac, wiadomo. Niektorzy ludzie tego nie widza albo nie chca widziec.