Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie ja czytac

Podoba mi sie dziewczyna z forum

Polecane posty

nei mozna byc konserwatywnym katolikiem i n-ty raz z kolei zameiskziwac z dziewcyzna przed slubem :O to sie ze sobą kłóci napisz że chodizsz do kosciola ale nei weisz w co wierzysz a nei tu kit wciskasz :O

Gość lubie ja czytac
Krwawa Wilczyca Wyglad nie jest dla mnie najwazniejszy ale w tym przypadku to mieszanka wybuchowa. Nie chce pisac kto to jest bo ja splosze.

Gość bfdsdsada
jest malo elokwentna bo jest kobieta, to dla nich norma

Najmądrzejszy, to już mów chociaż wierzącym a nie katolikiem, bo Ci mają KONKRETNE zasady. A tym bardziej konserwatywni. I albo je spełniasz albo nie. To tak jakby mówić jestem pacyfistą, ale zapisałem się dobrowolnie do wojska.

mądralo - nei lbuie hipokrytów ktoś deklaruje sie jako konserwatywny katolik, a potem pisze, że seks to po kilku miesiacach znajomosci musi byc, a po maks. pół roku wspolne mieskzanie :o

Maciek - ja Ci tylko po koleżeńsku palec między żebra wsadzam :P

"Co sie dziwic tutaj normalnych ludzi nie ma" To co tu jeszcze robisz?:D Jaaasne, autorze, jej foto jest tylko miłym dodatkiem do charakteru, c'nie?:P Poćwicz lepiej jak do niej zagadać:classic_cool:

Gość tak sie konczy gdy sie
kieruje w zyciu wiara (chodzi o fiku i jej staropanienstwo)

Gość przeciez komunia to nie jest
swiadomy wybor tylko przymus starych :D

Gość lubie ja czytac
Krwawa Wilczyca Nie mam problemu z zagadywaniem dziewczyn. Tylko ona mnie tak oniesmiela i nic nie pisze do niej. Ma ciekawe poglady i jest bardzo normalna jak na kafeterie. I bardzo ladna ehh

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Jesli ktos, mimo ze uwaza sie za katolika itd, wierzacego itd, uprawia seks przed slubem, to nie wierzy w Boga

ee to nawet nie pamietam kiedy ostatnio przyjmowalem, chyba na bierzmowaniu 10 lat temu :D

Gość reserved+ban
ja mam foto Krwawy ;)

komunia to ejst podstawa wiary, jak ktos moze o sobei mowic katolik skoro nie przyjmuje komunii :O

bredzisz w Boga wierze w to "COS" co sie nazywa kosciol NIE. Te prawa o seksie po slubie itd. To sa koscielne prawa a nie boze.

prawem Bożym jest szczera i prawdizwa miłość, bezinteresowna ponad sprawy przyziemne sie wznosząca żeby tak kochać trzeba wznieść się ponad swoje słabosci. Jezeli ktos nie potrafi szanowac drugiego czlowieka i traktuje go ajko narzedzie do zaspakajania popedu to nigdy nie bedzie prawdziwie kochał :O

To co wypisujesz to sa prawa ustanowione przez kosciol nie przez BOGA.

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Jeśli Bóg się pomylił, zakazując współżycia ludziom, którzy nie są małżonkami, a ludzie wiedzą lepiej, co im wolno a co nie, to Bóg już nie jest Bogiem. Bóg, który się myli, nie jest Bogiem! W tym momencie dwoje młodych Europejczyków o subnordyckich kształtach staje się bogami, ponieważ mówią: „Boże nie masz racji - my lepiej wiemy, co jest dla nas dobre!

res, w dodatku takie fikuśne:classic_cool: Normalność to pojęcie względne, wiec wzdychaj dalej:P Ej, każdy ma prawo wierzyć w to co chce. A jeśli postępuje wbrew temu w co wierzy jest hipokrytą. I tyle. I ja nie oceniam ludzi względem wiary można być kalwinem, katolikiem, prawosławnym, jehowym lub po prostu można wierzyć w Boga nie identyfikujac się z żadnym kościołem, ale jak już się ktoś deklaruje to niech przestrzega zasad które wyznaje.

Gość reserved+ban
Nie chce mi sie o tym rozmawiac z toba nie lubisz już fiku ?