Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie ja czytac

Podoba mi sie dziewczyna z forum

Polecane posty

Gość lubie ja czytac
Moorland To nie ona. Boje sie ze jak zobaczy ze o niej pisze to nie bedzie chciala potem rozmawiac. Zalezy mi na jej znajomosci, chce byc jej wirtualnym kumplem bo na nic wiecej nie moge liczyc.

fiku masz brzydki zwyczaj wchodzić w cudze życie z bucikami i krytykować chociaż nic tak naprawdę nie wiesz :)

moorland, ale on deklaruje że jest konserwatywnym aktolikiem, a bycie katolikeim to utożsamianie się z pewnymi zasadami w tmy momencie jest hipokryta

Gość pytajaccy dzenntellmannn
moze byc katolikiem i nie respektowac wszystkich zasad, nikt nie jest doskonaly

życie niejednego konserwatystę naprostowało, nie tobie oceniać - jak przykazał bóg ;)

mozna złamć zasadę pod wpływem chwili, uczucia, ale ejzeli ktos notorycznie lamei zasade i nei uwaza tego za błąd?

Krwawa - nie, kompletnie nic, i pod warunkiem, że nie zamieszkam pod łóżkiem Najmądrzejszego dalej nie będę w pozycji do krytykowania :P

moor, by napisał, zgodnei z prawdą że ma liberalne poglądy i byoby ok, ale on kłamei w oczy

napisz do neij jakos! zaloz temat z jej nickiem w temacie! nie adz cykor!

fiku mikuuu ale on nie ma liberalunych pogladow! W 95% ma poglady konserwatywne i tylko w reszcie liberalne, wiec jak moze napisac ze ma liberalne poglady?

na forum to kazdy moze udawac kogos innego, wiec bez sensu sa jakies sympatie ;) chociaz ostatnio sie z siostra smialysmy ze zycie bez kafe i bez ludzi z kafe byloby troche nudne :P najbardziej lubimy podszywy :D

Moor, miałam na myśli raczej Twoje osobiste forumowe doświadczenia:D Przeglądałam tematy dziś, w nocy znowu był ciekawy:D Ale sama przyznasz, wyznań jest mnóstwo więc skoro postępujemy WBREW temu z którym pozornie się utożsamiamy, możemy zmienić wyznanie na takie z którym się będziemy zgadzać, czyż nie?

nie ma liberalnych

Gość lubie ja czytac
setunia Nie chce zakladac o niej tematow z jednego powodu. Nie chce zeby pomyslala ze jestem napalencem i sie do niej zalecam. Ona ma meza dlatego wiem ze nie moge liczyc na wiecej. Zalezy mi tylko na znajomosci tutaj.

Krwawa - albo założyć własny odłam kościoła. Też się krzywię, jak ludzie dobrowolnie identyfikują się z jakąś tam religią, a potem próbują naginać jej zasady - no ale co kto woli. I co tym razem było? Znowu narzekania na temat wzrostu czy może wykład o zaniku dziewic? :P Najmądrzejszy - gdyby to tak działało to rozmowy na tym forum byłyby o wiele łatwiejsze :P ale jak się troll przyczepi to masz przesrane :D

to może...póki co wiemy tyle, że w miarę mądrze pisze, ładna "jak na kafeterie" (co to za komplement?!) i ma męża. Jeszcze jakieś propozycje? :P

Gość lubie ja czytac
njunnujn Musiałaś to napisac? ;) Teraz juz na pewno zamilkne na wieki.

Naj, ale takich ludzi jak Ty jest mnóstwo :) Moor, ja w domu walczyłam by przestano mówić o sobie "jestem katolikiem" gdy w kościele są raz na 2 lata. Teraz coraz więcej osób jest po prostu wierzących. A masz nawet mam, http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5241651 Masz szczęście, że mieszkasz a Anglii bo to na obsesje zakrawa:D

ładna "jak na kafeterie" (co to za komplement?!) jak na kafeterie uroda kobiet z kafeterii odstaje od urody ogolu kobiet