Gość marrraa Napisano Październik 30, 2019 Ostatnio znalazłam bardzo fajny sklep, a że byłam na etapie remontu, zamówiłam sobie kilka fajnych rzeczy w naprawdę konkurencyjnych cenach. Sam sklep nazywa się Living Story livingstory.pl . Trafiłam do nich przypadkiem, a już wiem, że zostanę stałą klientką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viollas 0 Napisano Październik 18, 2020 ja to polecam Cermag - mają dobry asortyment, jest w czym wybierać, spokojnie mozna znaleźć coś co będzie odpowiadać naszym gustom! jestem mega zadowolona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariolka37 2 Napisano Lipiec 1, 2022 Jeśli chodzi o dywany to polecam z czystym sumieniem JarmarkEurope. Mają tam ogromny wybór, świetne doradztwo i i myślę, że niskie ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MajaCzarnicka 2 Napisano Lipiec 24, 2022 Polecam sklep BabyMetka , z kodem rabatowym START5 jest 5% rabat, kupiłam tam zasłony dekoracyjne do pokoju dziecięcego, prześcieradła, poduszki dekoracyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pellina 0 Napisano 9 Lipiec Może jakiś kocyk/kapcie herbaty różne i jakiś ładny kubek może się ucieszy babcia skoro wszystko ma to taki prosty prezent też będzie na miejscu tym bardziej że robi się coraz zimniej a starsi ludzie mają inną ciepłotę ciała? Od siebie polecam też zerknąć sobie na dzbanki ceramiczne na stronie tej pracowni https://andyceramika.pl/dzbanki Jest to recznie malowana ceramika Bolesławiecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach