Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śpiąca:p

co mi moze byc??

Polecane posty

hej:* od jakiegos czasu jestem starznie spiaca, jakas taka otumaniona... Poza tym boli mnie glowa, po kazdym posilku mam mdlosci... I nie nadazam polykac sliny.. Miala tak ktoras z Was??

Gość nie wiem,
mnie też ciągle chce się spać (oprócz godzin późno wieczornych), zdarzyło mi się nawet zasnąć czytając zdanie na głos w książce, raz też prawie dopadł mnie sen stojąc na przystanku, mam problemy z koncentracją i lekkie zawroty głowy, czasem także jakieś piszczenie czy gwizdanie w uszach, ale też rzadko też nie wiem, co mi jest

Gość annia.....................
Brak witamin dziewczyny.

ja odzywiam sie raczej dobrze wiec zadnych brakow witaminowych miec nie powinnam...

Gość wiem że może
rak gardła

Najpewniej brak witamin. Ale nie zaszkodzi Ci przebadanie poziomu cukru i krążenia.

Zrób sobie badanie cukru na czczo.Czasami może to być objaw cukrzycy.Lepiej to sprawdzić:)

cukrzyca?? Hmm... Tego pod uwage nie bralam.

Jeśli przy tych objawach zauważyłaś,ze dużo chce Ci się pic,to zrób sobie poziom cukru na czczo.Ale najlepiej iść po prostu do lekarza:)

pic raczej mi sie nie chce... Nigdy duzo nie pilam... Ok 1 litr plynow dziennie, moze troche wiecej:)

nie przejela bym sie tym za bardzo, gddyby nie to, ze wczoraj zaraz po przebudzenoiu malo co nie zwymiotowalam zupelnie bez przyczyny... I te mdlosci, nudnosci utrzymuja sie od wczoraj praktycznie caly czas... Wczesniej tylko sporadycznie

Gość jbgvftd
a moze sie czyms zatrulas???

zatruc sie nie mialam czym, bo sie zdrowo przez osstatni czas odzywiam:) a co do ciazy to chyba powinnam wykluczyc ta opcje... Niby mialam normalny okres przez 2 miesiace... A od tego czasu sie juz zabezpieczam:p a innych objawow typowo ciazowych nie mam: zero nadbrzmialych piersi, jedyne co to tylko swedza i tyle...

Hmmm wiesz z zabezpieczeniem to różnie bywa:O Swędzą Cie piersi....Zrób test ciążowy dla pewności:) Coś mi tutaj nie pasuje aja niejedno już w swoim życiu widziałam:)

poczekam z tym testem:* za 2 tygodnie bede miala miesiaczke... Jesli przez ten czas te mdlosci sie nasila to zrobie test:p ale raczej taka opcje odzrucamn:*

ok:p ja ide juz spac, bo znow dopada mnie sennosc:) i tak sie nie wyspie, bo bede sie w nocy budzila:* dzieki dziewczyny:p dobranoc:*