Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej 30 szczecin

czy warto się wiązać z dziwczyną, która ma bękarta?

Polecane posty

Gość andrzej 30 szczecin

pdooba mi sie, razem studjujemy, przyjaźnimy sie od poczatku studji, ona w tej samej grupie jest ze mna i wlasniciwe nie wiem ale pdooba mnie sie ona oprucz tego ona ma bękarta dlatego nei wiem ale chyba wydaje mnie sie ze nie jest to dobre

Gość jaki autor taki teamt
nie jest dobre przestawianie liter bo tym mozna latwo sie zdradzic

Gość olga z mokotowa
daj jej szanse ja tez mam dziecko

Gość jaki autor taki teamt
a jaka skladnia no no niezla beke mam

Gość 26 03
Mam nadzieję że Ona nie będzie zainteresowana Tobą !!!

Gość trzymaj...
się od niej z daleka! Nie zasługujesz na nią!!!!!!!!

Gość didididi
czy warto wiazac sie z takim debilem jak ty?NIE WARTO

Gość wkurwiles mnie na maxa!!!!!!
"bekartaa"?!ty frajerze pierdolony!mam nadzieje,ze ta laska bedzie miala na ciebie wyjabane,bo nie zaslugujesz na taka koboete!na kobiete,ktora sama wychowuje dziecko i musi sprostac wszystkim obowiazkom z tym zwiazanym!!!I nie mysl sobie,ze ja jestem w takiej sytuacji,ja mam meza,dziecko,szczesliwe zycie,ale mam pare kolezanek w bliskim otoczeniu,ktore same wychowuja swoje dzieciaczki,bo ojcowie ich dzieci(frajerzy tacy jak ty)zostawili je na pastwe losu i maja wyjebane!noz kurwa,jak ja nie nawidze takich gnojkow!!!!!!

Gość ojojku
nie wiem co to za kirunek "studji", że można "studjować" bez matury z polskiego... no bo chyba osoby na takim poziomie zdac matury nie mogą.. mam nadzieję. Jej powiedz że ma "bękarta" - wspólna przyszłośc murowana.

Gość mam nadzieje, że do końca
"studji" nie zwróci uwagi na takiego kretyna

Gość jeśli 30
to twoj wiek to żenada na calej linii. Stary pierdzielu najpierw zajrzyj do słownika ortogr. a póżniej bierz się za pisanie. Jeśli mamy takich nieuków studentów, to nic dziwnego ze Polska taka biedna. Myśle że bekartem ty jestes i tu masz problem

Gość andrzej 30 szczecin
jak ty sie wyrazasz iopanuj sie suko ty parchata jedna zkoro sama chowa bękarta to wiadomo ze puscila sie wielkie co ty taka sama jestes na pewnie tak mysle suka! !

Gość macintoshhhhhh
Z tym bekartem przesadziłes bo to w koncu niewinne dziecko, ktore płaci za bełdy rzekomo dorosłych ludzi. Samotne matki to w wiekszosci wypadkow dno nie kobiety, wiec uwazaj na czułe słowka. Jest szansa, że to jest w porzadku dziewczyna ale do wszystkiego podchodzisz z rozumem, bo mozesz stracic czas na panieneke ktora obrobila poł okolicy, a ciezko byc frajerem

Gość zaczarowany olowek10000
buhahahahaha lopatologie chyba studiujesz frajerze

Gość joasia ciechanowiec
andrzej, nie słuchaj tych szmat co tu mordy drą. Samotna matka to najczęscie dajka, prawie wszystkie nie potrafia przewaznie powiedzciec czyje to dziecko. Ja bym sie nie zainteresowała taką dajką. znajdź sobie inna dziewczyne

Gość pinnaccoladda
w twoim przypadku, po przeczytaniu tematu - NA PEWNO NIE :). daj szanse dziewczynie na związek z normalnym facetem :P

Gość jeśli 30
jasne, niech stary błazen i nieuk odczepi sie od dziewczyny z dzieckiem Niech sobie znajdzie samotną, która zamiast urodzić wyskrobala się i teraz pójdzie jako cnotliwa w welonie do ołtarza Takiej ci potrzeba, przygłupie. Pozory najważniejsze w zyciu!

Gość joasia ciechanowiec
do tej idiotki co tak przeklina: spojrz ile ty zrobiłaś błędow w poprzednich swoich chamskich i prostackich wypowiedziach

Gość jeśli 30
no i gdzie podziała sie studencina?

Gość jeśli 30
a ty joasia widać ześ takie samo goowno jak studencina

Gość oj kicia kicia
Hmmm pytasz czy to dobre? Nie, dla "bękarta" na pewno nie - taki ojczym w przyszłości ? Więc oddal się w przeciwnym kierunku, aule są dość duże. Oszczędzisz i matce i dziecku swojej durnej osoby