Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananaaaaaananana

a mówicie ,ze facet na szczule nie poleci . oto dowod ,ze nie

Polecane posty

Gość nanananaaaaaananana

Przekonujecie ,ze tak lecą za grubymi . a wejdzcie sobie na oferty sponsorów i poczytajcie troche. jakoś rzaden nie pisze ,ze lubi grube czy przy kosci tylko szczupłe . ewentualnie jakis tam napisze ,ze duzy biust np ,ale jak widac panowie szukaja szczupłych i młodych to tylko niektore przykłady z pierwszych 3 stron na schadzka.com ,,Witam:) 5000-7000 zł/mc dla DYSKRETNEJ! młodej, szczupłej i ładnej dziewczyny, najlepiej licealistki bądź studentki. Jestem inteligentnym, szczupłym, wysportowanym i zamożnym mężczyzną (37l). Oferta poważna, reszta na zapoznawczej kawie: Proszę o zdjęcie i serdecznie pozdrawiam" ,,Wspomogę finansową młodziutką, filigranową dziewczynę. Prosty układ - kasa za lodzika. 26-letni miły zadbany. Jeśli jesteś zainteresowana to napisz coś o sobie + ew. załącz foto. Czekam :)" ,,Zaopiekuję się i wesprę finansowo młodą zgrabną kobietę która prócz swojego pięknego uśmiechu ma też coś do powiedzenia. Z mojej strony zapewniam Ci dyskrecję oraz szacunek." ,,Mulat, 35 lat, wykształcony, przystojny, zadbany i zdecydowany. Szukam bardzo ładnej dziewczyny (jedna lub dwie w wieku 18-30). Jestes ładna i szczupła, inteligentna i zadbana, to Ciebie szukam. Spotkanie w czerwcu i lipcu na terenie całej Polski. Nie ukrywam jestem wymagający, ale zawsze wywiązuję się z obietnic wiec uklad ustalimy razem. Proszę o przemyślane i zdecydowane odpowiedzi tylko z foto, na inne nie odpowiem. Podanie numeru telefonu znacznie ułatwi kontakt." ,,Poznam kobietę bardzo drobnej budowy ciała do regularnych spotkań na wspólną noc kilka razy w miesiącu. Oczekuje dyskrecji, higieny - w zamian pomogę po 500 zł za każde spotkanie / 2500 zł mies. Jeśli jesteś zainteresowana proszę o bardzo dokładny opis i numer telefonu. ps. mile widziane zwykłe foto choć nie jest to warunek - i tak najpierw zanim dojdzie do konkretów spotkamy się na kawę ;)"

Gość nanananaaaaaananana
i nic :) to dla tych co przekonują ,ze niby grube są lepsze

Gość szympek
"Poznam kobietę bardzo drobnej budowy ciała" to chyba gruba baba co nie :D

Gość nanananaaaaaananana
a i przegladałam z 15 stron i żaden nie napisal ,ze poszukuje grubych czy puszystych ;) ewentualnie o kobiecych kształtach ale tu tez panowie podkreślali ,ze bez nadwagi

Gość nanananaaaaaananana
drobna budowa ciała to raczej nie gruba baba czytaj ze zrozumieniem

Gość hghdgdhghgf
No i czym się podniecasz? To są nadziani ruchacze, a nie statystyczni, przeciętni mężczyźni. Nie przyszło ci do tej pustej głowiny, że nie każdy chłop ma ogromną kasę i nienaganny wygląd, żeby móc sobie w lasencjach przebierać?

Gość nanananaaaaaananana
hmmm czy nadziani wszyscy sa to też nie jest pewne . na pewno wsrod nich sa statystyczni faceci co tylko pisza ,ze tyle zaplaca

Gość ytera
no akurat ci to sa pedofile ,to taki język rozpoznawczy że poszukuje bardzo filigranowej , no sory ale to jest max 43 kg zresztą współczuje ci życia jesli takie cos cie dowartościowuje jako kobietę

Gość nanananaaaaaananana
ale ci co piszą ,ze szukają szczupłych to juz nie pedofile :)

Gość Ljkgjgknfontnfyongf
Szczuple jest ladne :)

Gość jestem grybaa
Ja jestem otyła i mam nieprzyjemnosci z tego powodu mowia na mnie wieprz i tluscior

Gość mloda i zgrabna
Ja widziałam ostatnio faceta samego gral na laptopie w galerii pewnie szukał dziewczyny, której coś zasponsoruje, jak zagadać do takiego?bb

Bo grube nie jest ladne. Ile mozna wmawiac ze faceci leca na "puszyste", a szczuple to anorektyczki. Nie znam faceta, ktory lubi grube kobiety.

"nic to dla tych co przekonują ,ze niby grube są lepsze" Aha :D Mnie się wydaje, że to zależy od preferencji. Jedni lubią szczupłe, jeszcze inni takie, które mają duże piersi i pupy. Jedni lubią blondynki inny rude a inny brunetki. Fakt, że nie znam faceta, który lubiłby przesadnie duże kobiety. Wg mnie kobieta po prostu musi wyglądać proporcjonalnie, przesada w żadną stronę nie jest dobra.

Gość mloda i zgrabna
do autorki tutaj zazwyczaj siedza brzydkie i grube kobiety w starczym wieku ;)) więc muszą się dowartościowac i mowić ze grube jest dobre hah Szkoda, ze faceci tak nie uważają hahah

Gość mloda i zgrabna
Moja jikolezanka jest b gruba a jakoś nie cycków ;))

Gość jestem tlustaa
Nazywają mnie wieprz