Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jajco

jak napisac rezygnacje z pracy po angielsku pilne

Polecane posty

Gość ale jajco

rezygnuje z pracy i musze jutro rano zaniesc pismo przeze mnie napisane tylko ja nie umiem tego napisac takim formalnym jezykiem chodzi mi o napisanie ze rezygnuje i ze ostatni dzien w ktorym pojawie sie w pracy jest przyszly piatek z gory dzieki za pomoc

Gość capiroska
Dear ...ktostam ktostam:) Please accept this as formal notice of my resignation from the position of ... , with effect from....data listu... In accordance with my contract of employment I am happy to continue to work until... data kiedy odchodzisz... Jesli praca byla spoko, mozesz dodac cos w stylu... While I believe that I am moving for good reasons, I am sorry to leave, and I thank you for your support during my time with the company, which I have found enjoyable and fulfilling. A jesli masz do dopelnienia jakies formalnosci typu oddawanie czegokolwiek co nalezy do pracodawcy, mozesz dodac cus w stylu Please let me know the arrangements for handing back equipment, keys (???) and handing over outstanding work and responsibilities. Yours sincerely ...no i tu wypadaloby sie podpisac :)

Gość Gig lg lg h lho
Mi dont want work for ju animore:)

Gość jak nie wiesz jak napisać
coś takiego to dalej tam pracuj i szlifuj język.... żal... ale jak po benefit pójść po odejściu z pracy to pewnie wiesz, czy też będziesz pytał?

Gość gość
Odkopuje temat A jak napisać taką rezygnacje z zaznaczeniem ze opuszczam prace nie z mojej winy a z ich bo to oni nie pozwolili mi pójść na pół etatu (należy mi sie mam malutkie dziecko) mimo to odmowili więc nie mam innego wyjscia jak rezygnacja. Szef doskonale zna moja sytuacje. Pomóżcie cos napisać.

Gość fak ju good bye
piszesz prosto, Dear Sirs, Fak Ju, good bye!!! Have a nice day :)

Gość gość
Oto dobry wzór który kolezanka po filologii mi podpowiedziała:) Dear Sir, I am very sorry but you must suck your eggs because I know it. I hope you will understand this. Best regards, Agata Kierchnowska

Gość fak ju maderfaker
miało być kiss my A$$

Gość I quit your shet job
lepiej suck my balls

Gość lekcje angielskiego
Dear hooje, fak ju, this job suc/ks a$$, I quit. yours truly your niewolnik

Gość gość
gość wczoraj Odkopuje temat A jak napisać taką rezygnacje z zaznaczeniem ze opuszczam prace nie z mojej winy a z ich bo to oni nie pozwolili mi pójść na pół etatu (należy mi sie mam malutkie dziecko) mimo to odmowili więc nie mam innego wyjscia jak rezygnacja. Szef doskonale zna moja sytuacje. Pomóżcie cos napisać. x po pierwsze, to językiem urzędowym w tym kraju jest polski i to w takim nalezy składać wypowiedzenie. po drugie - pracodawca nie musi się godzić na twoje pół etatu. to ty nie możesz pracować na jego warunkach, więc poniekąd to "twoja wina". składasz normalne wypowiedzenie.

Gość saski
Nie wiem kto to pisze ale gościu jesteś zaje.... Uśmiałam sie.......... Może kiedyś skorzystam z twoich rad......

Gość gość
Napisz 'I am sorry boss but I decided to quit because I know there is brexit and I am osrus and garomyj who wants benefits and do not like the job. Thank you Jan Kowalski