Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczka 11

Ginekolog Lublin

Polecane posty

Gość ja ososbiscie polecam bardzo d
dr RADOMYSKI teraz przyjmuje na wojciechowskiej bodajze. ginekolog, endokrynolog, poloznik swietny w leczeniu, profesjonalny, ludzki!! mialam pcos, prolaktyne do kosmosu i inne schorzenia i co? po jego leczeniu bez zadnych stymulacji szybciutko zaszlam w ciaze!!

Gość negri32
A ile kosztuje u niego wizyta?

Chodzę do Kliniki Ab Ovo z Lublina i jestem pozytywnie nastawiona. Jest to nowoczesna klinika, która posiada bardzo dobrą opinie. Dlatego sama się wybrałam do niej i jak na razie jest w porządku. Lekarze wytłumaczyli mi problem i jak go mam naprawić. Polecam

Gość Zadowolona....................
Witam. Ja leczę się w pierwszej w Lublinie klinice leczenia niepłodności - PROVIVO. A do Pani dr Kaczmarczyk trafiłam z polecenia. Najlepszy lekarz jakiego znam w leczeniu niepłodności. Nie mogłam zajść w ciąże, długo korzystałam z usług innego lubelskiego specjalisty(pracującego w jednej z klinik opisanych wyżej). Aż w końcu zdecydowałam się na zmianę. Strzał w 10! Profesjonalne badania, obserwacja cyklu i proszę bardzo po 4 miesiącach obserwacji, po odstawieniu lekarstw które dał mi inny lekarz udało się na świecie jest już nasza upragniona dzidzia Ciąża nie przebiegała bez komplikacji, ale dzięki odpowiedniemu leczeniu udało się donosić dzidzie do 37 tyg. Pani dr jest miła, uprzejma, przede wszystkim profesjonalnie podchodzi do pacjenta, zero skrępowania podczas badań. Dla mnie jedyny lekarz do którego mam 100% zaufanie. W Provivo też wykonuje się zapłodnienie IN-VITRO ale pani dr w moim przypadku zostawiła to jako ostateczność. Polecam szukającym pomocy ponieważ w internecie reklamują się głównie 2 inne kliniki, które pozostawiają wiele do życzenia

Gość wiele do zyczenia
to pozostawia wstrętna i nachalna reklama dr Kaczmarczyk- żenujące pani doktor, że sama sobie musi pani takie pseudo - pozytywne komentarze wystawiać. Z pewnością nie zachęca fakt, że musi sobie pani robic reklamę.

Gość gość
Umieram ze śmiechu właśnie. Ty tam, nade mną. Dr Kaczmarczyk nie musi robić sobie sama reklamy. Bardzo ciężko jest się do niej dostać, więc chyba te opinie nie są wyssane z palca.

Gość gość
hej, bez jaj!to poważny temat dla Wielu z Nas. Proszę niech ktoś jeszcze potwierdzi czy warto do Pani dr. Marleny Kaczmarczyk się pofatygować.Pliska!

Gość Helenka36
Mi pomógł doktor Dziduch własnie z Ab Ovo, sympatyczny i sprawia dobre wrażenie - dba o pacjentów. Leczenie poskutkowało i obecnie doktor prowadzi moją pierwszą ciążę.

Gość gość
a dr Marlena Kaczmarczyk przyjmuje gdzieś na nfz??

Gość gość
ja z kolei chodziłam do Polaka tez z ab ovo. Moja koleżanka też do niego chodziła, więc polecony.

Gość gość
Byłam pacjentką dra Wdowiaka w jego prywatnej klinice Ovea na ul. Szczerbowskiego 5 w Lublinie. Leczyłam się tam na szczęście tylko pół roku. Mocno zrażały mnie płatności za wizyty bezpośrednio do jego kieszeni w gabinecie i wysypujące się setki kiedy się pochylał na biurkiem... Ale nie w tym rzecz. Na drugiej czy trzeciej wizycie powiedział, że tylko in vitro nas ratuje (ja oczywiście popieram), ale chyba wg mnie była to za wczesna diagnoza. Było to w 2010 r.Przez ten czas miałam stawiane diagnozy o policystycznych jajnikach, endometriozie, nieprawidłowej budowie macicy, wrogości śluzu, mąż miał słabe plemniki, żylaki na jądrach i coś nie tak z budową. Oczywiście traciłam nadzieję na macierzyństwo, bo jak w takiej sytuacji myśleć inaczej? Będąc kiedyś u Wdowiaka powiedziałam, że chciałabym mieć kontrast, czyli HSG. Nie za bardzo chciał się zgodzić, ale ja się uparłam. Po czym w pierwszym cyklu zaszlam w ciążę.

Gość gość
mam pytanie jak to jest naprawdę z dr Kaczmarczyk? chcę by prowadziła mi ciążę. czy jest pomocna później przy porodzie?

Gość gośćforum
Mi pani dr prowadziła ciążę i zajmowała się mną również po porodzie, jest ok. Ale to tylko mój przypadek. Musisz sama podjąć ryzyko, to forum jak inne czasami przypomina jakąś walkę pomiędzy pacjentami który lekarz lepszy. W życiu bywa różnie, ale dziwią mnie te skrajne komentarze.

Gość gość
dziękuję Ci za odpowiedź. a jak było przy porodzie? rodziłaś w szpitalu gdzie ona pracuje? była przy porodzie?

Gość gość
Pani dr pracuje w Szpitalu na kraśnickich, przed porodem i w trakcie opiekują sie bardzo opiekuńcze położne, ponadto w każdej chwili mogłam liczyć na opiekę personelu lekarskiego. Było ciężko, ale jak to przy porodzie, bynajmniej dla mnie, ale wsparcie niesamowite, wkażdej chwili ja i mój maż byliśmy objęci troskliwą opieką. Ogólnie po porodzie pozostały same pozytywne wspomnienia.

Gość gościaa
A czy ktoś może mi polecić dobrego lekarza do prowadzenia ciąży? Najlepiej ze Staszica, "przerzuciłam" już tylu że zbaraniałam przy drugiej ciąży.

Gość mara80
Przyzwoita poradnia ginekologiczno-położnicza w Lublinie znajduje się w CM Chodźki - http://www.cmchodzki.pl/ Polecam

Gość gość
a jakieś opinie o dr saadi?

Gość gość
a czy warto isc do Wdowiaka na prowadzenie ciąZy ? czy polecacie kogoś innego ? prywatnie, koszty nie grają roli, bo to priorytetowa sprawa

Gość gość
Moje ogolne wrazenia dotyczące Wdowiaka – konkretny, mowi bez owijania w bawełne a jednocześnie stara się jak najlepiej tłumaczyć zagadnienia medyczne tak, że na pewno zrozumiesz, o co chodzi :) Podczas wykonywania pierwszego usg ciązowego mąż mógł mi towarzyszyć, to było dla mnie bardzo ważne.

Gość elizka92923
Ja chodze do Wdowiaka, jednak nigdy w ciązy nie byłam i nie planuje, chodzę na regularne wizyty, mialam dobieraną antykoncepcje (nie mogę i nie chce już brać pigułek, trzeba było wymyślić coś nowego) i tu doktor okazał się bardzo pomocny).

Gość gość
A jak duzo płacicie za wizyty?

Gość gość na chwilkę
Polecam Wdowiaka. Lekarz kompetentny i delikatny. Co prawda czasem ma mało czasu, ale to dowodzi, że jest dobry skoro ma tyle pacjentek. Co prawda nie leczyłam niepłodności, ale jako ginekologa polecam na stówke

Gość gość
w Lublinie swietnych specjalistow od leczenia nieplodnosci mają w Ab Ovo, ze statystyk widadc, że mają wysoką skutecznosc, moja siostra sie do nich zglosila

Gość gość
w Ab Ovo dobry jest doktor Putowski

Gość gość
Mnie raz Wdowiak trzymal dluzej na wizycie, te 15 min sie troche wydłużyło bo okazalo sie, ze wyniki badan są złe I trzeba robic kolejne cytology plus biocenozę I antybiogram ;] ale przynajmniej wyjaśnił co ijak, teraz czekam na kolejne wyniki

Gość gość
Z ab ovo – dr Polak, zawsze uśmiechnięty, spokojny i serdeczny, poswieca 100% uwagi i słucha tego, co masz mu do powiedzenia :P

Gość gość
www.MartynaG.pl - blogująca mama zaprasza na chwilkę relaksu :)

Gość gość
ja polecam dr. Woźniaka z jaczewskiego lub prywatnie Jana Sawy

Gość gość
jak dla mnie niezawodny dr Wdowiak, przyjmujący w http://www.ovea.com.pl/ dba o poacjentki i ma czas na porady takze przez telefon, wiec jeśli nie mogę podjechac do gabinetu to próbuje kontaktowac sie z nim przez kom żeby mi doradził. zleca badania dopóki nie znajdzie przyczyny pogorszenia stanu zdrowia (u mnie to były częste infekcje i jakis stan zapalny)