Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczka 11

Ginekolog Lublin

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem pacjentka dr Putowskiego w ab-ovo. Bardzo miły człowiek i konkretny lekarz. W życiu nie skorzystam już z pomocy państwowego ginekologa – kompletna ignorancja i brak szacunku dla człowieka.

Gość gość
Polecam dr. Wojciecha Wrone , dr. Wozniak przereklamowany i wylacznie dba o wlasne interesy niz o pacjetki.Obaj z Jaczewskiego.

Gość gość
Polecam dr Marlenę Kaczmarczyk, Pani doktor uprzejma, poświęca czas pacjentowi,no i nie odbiera nadziei, co nam sie zdarzyło w przypadku innych lekarzy( poprzedni lekarz patrząc na wyniki męża, powiedział chłodno, że nie mamy szans na ciążę-jedynie in vitro). Mieliśmy z mężem u niej tylko kilka wizyt, przepisała trochę leków, zleciła dietę, kazała powtorzyc badania nasienia i przyjść za ok 3 miesiące. Owszem przyszliśmy, ale 2 tyg przed wizytą okazało sie, że jestem w ciąży. Nie wiem jaka w tym rzeczywista zasługa pani doktor, ale wyniki się poprawiły i efekt kuracji był wymarzony. Z Panią dr wspólne uzgodniliśmy lekarza prowadzącego dalej ciążę, (w związku z ze zbliżającym sie terminem porodu u samej Pani dr:-). Jak narazie jestem już 5 miesiącu ciąży, dziecko wg USG rozwija sie prawidłowo i oby tak dalej. Dziękuję

Gość Mariola231
dziewczyny mam pytanie może która by mi doradziła dobrego lekarza ginekologa staramy się z mezem o dzidziusia i chciałabym aby dobry lekarz prowadził ciaże jestem z Lublina i do tej pory prowadziła mnie pani doktor Terasińska z przychodni na lubartoskiej. Doradzcie mi.

Gość kłossiana
Doktor Putowski z ab obo jest super. Bardzo miły i kontaktowy człowiek. Jako lekarz wykazuje się zrozumieniem. Prowadził moją ciążę, zarówno pierwszą, jak i drugą.

Gość igusiak
polecam skontaktować się z przychodnią Plus Medic - podaję stronę, tam jest dokładny adres i numer kontaktowy: www.plusmedic.pl no i życzę powodzenia, trzymam kciuki!

Gość gość
Polecam dobrze przemyśleć decyzję o leczeniu w lubelskich klinikach. Dla mnie to była strata czasu i pieniędzy. Jeżeli tylko ktoś ma taką możliwość radziłabym wybrać się do Białegostoku lub Warszawy. Mam porównanie pomiędzy kliniką z Lublina i Białegostoku i niestety tej lubelskiej wiele jeszcze brakuje. Począwszy od profesjonalizmu lekarzy, skończywszy na atmosferze jaka panuje w klinice. Ale tak jak pisałam...... jeżeli ktoś ma taką możliwość.

Gość zohasamocha
słyszałam, że w Plus Medic na Matki Teresy z Kalkuty w tym nowym budynku jest dobry gine, chodzi tam moja siostra i bardzo go chwali, tylko nie pamietam nazwiska. Ogolnie u nich bez większych kolejek, rejestracja online i bardzo nowoczesnie a lekarz mily i pomocny także jak ktos szuka to moge polecic

Gość gość
Zgłoś się do www.plusmedic.pl btw. teraz mają promocję polegającą na darmowym leczeniu idz, zapytaj, może akurat się dogadacie spróbować nic nie szkodzi, a ja znam tamtejszych lekarzy - jestem stałą pacjentką i polecam

Gość gość
A byłyście w Plus Medic tam na Czubach? Bardzo fajna, nowiutka przychodnia i co należy podkreślić dobrze wyposażona. Jest kilku lekarzy także nie ma problemu z zapisami. Warto się przekonać, ja poszłam z polecenia i na bank wrócę.

Gość gość
A byłyście w Plus Medic tam na Czubach? Bardzo fajna, nowiutka przychodnia i co należy podkreślić dobrze wyposażona. Jest kilku lekarzy także nie ma problemu z zapisami. Warto się przekonać, ja poszłam z polecenia i na bank wrócę. x Nie i na pewno tam nie pójdę. Muszą nie mieć zaufania, jeśli w necie szukają pacjentek. Lekarze tam zatrudnieni nie przyciągają ich? Nie skorzystam na pewno.

Gość meggra1
Tutaj http://lubelskie.medmiasto.pl/czytelnia/ginekologia znajdziecie nie tylko wiele ważnych artykułów z zakresu ginekologii, ale również informacje dotyczące badań profilaktycznych w województwie lubelskim czy też sporo innych niezbędnych wiadomości. Warto tam sobie zaglądać.

Gość gość
Szanowni Państwo Wychodząc na przeciw oczekiwaniom pacjentów uprzejmie informujemy, iż w naszej klinice możecie skorzystać z usług z dziedziny ginekologii. Posiadamy wysoce wykwalifikowaną kadrę specjalistów z Warszawy i Lublina wykonujących szeroką gamę zabiegów. Między innymi: badanie ultrasonograficzne USG, płynna cytologia z pobraniem, usuwanie nadżerek, polipów. Lata praktyk i doświadczenia w prowadzeniu ciąży. Zapewniamy Państwu całkowicie BEZKOLEJKOWY system przyjęć przez naszych lekarzy ginekologów. Zapisy na wizyty i zabiegi przyjmujemy pod numerem (81) 477-57-96 http://pc-ginekolog.pl/usg-ginekolog-lublin/