Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adsdasdasdds

Nie mam żadnej pasji... przez to jestem nudna

Polecane posty

Gość adsdasdasdds

Patrząc na profil pewnej mojej znajomej, która od dziecka tańczy a obecnie odnosi w tym duże sukcesy, naszła mnie smutna refleksja, że nie mam żadnej pasji. Interesuje mnie wiele rzeczy, ale nie rozwijam tych zainteresować. Zawsze lubiłam śpiewać, ale nigdy nie brałam lekcji. Interesują mnie filmy i ich tworzenie, ale nie mam z kim, nie mam kiedy. To wszystko takie głupie wymówki, a ja czuję siępusto. Człowiek bez pasji jest taki... nieciekawy. Jak to zmienić?

Gość manio ciekawski=)
pasje są przereklamowane ;) nie porównuj się wprost to wykrzywia obraz własnej osoby

Gość fgffdgggf
A ja się interesuje ludźmi tzn. ich prywatnymi sprawami, takimi o których mówią oni za zamknietymi drzwiami:D

ja tez nie mam pasji, nie poswiecam swojego czasu na jedna rzecz. nie mam jakiegos hobby tez mam znajoma ktora tanczy, odnosi sukcesy, teraz jest instruktorem tanca, ale co z tego? moje zycie jest rowniez ciekawsze bez zadnej pasji :)

Gość nwjwdn
mam tak samo:( trzeba się wziąśc do roboty i przestać biadolić, bo nic w życiu nie chce przyjść samo niestety:(

Chcesz zmienić się na podstawie porównania z kimś, kto owładnięty pasją ma osiągnięcia w konkretnej dziedzinie. Nudna jest osoba która za wszelką cenę chce być jak ktoś - nie widząc że to właśnie w naszej niepowtarzalności tkwi niezwykłość. Bądź sobą - wszyscy pozostali są już zarezerwowani... dla nich. A pasja "z musu" jest o wiele gorsza niż jej brak.

ale to znaczy ze teraz zaczniesz tanczyc bo ktos odnosi sukcesy? :) nie warto byc po prostu soba? nic na sile. ja nie mam pasji, hobby a moje zycie nie jest nudne, lubie swoje zycie, robie tye zeby bylo ciekawsze, zebym korzystala z kazdego dnia, ale nie dlatego ze chce byc w czyms lepsza od kogos, albo z kims konkurowac zyje dla siebie

Gość shira29
ale zycie bez pasji jest puste

Gość manio ciekawski=)
dla mnie to są jakieś abstrakcyjne wynurzenia zawsze miałem jakieś zainteresowania zawsze były sprawy, rzeczy, które mnie fascynowały, intrygowały niekoniecznie musi się to przekładać na osiągnięcia, którymi można się pochwalić które są oczywiste, ewidentne

ja lubie duzo czytac, artykulow, feletionow, ksiazek to moge uznac za swoje hobby ale nie wygram nigdy zadnego konkursu ani nie dostane za to medalu ale poswiecam swoj czas na to co lubie, czyli czytanie kazdy ma swoje jakies takie male rzeczy lub czynnosci ktore lubi nie musza to byc skoki ze spadochronem zeby powiedziec ze nie jestem nudna