Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mother_Monster

Demony ktore gwałca w nocy - słyszeliscie o czyms takim?

Polecane posty

Gość gotikooo
Słyszałam. Ponoć w Afryce są one dosyć "powszechne"

Gość szympek111
chodzi o paraliż senny w średniowieczu były to demony i czarownice a teraz kosmici

Gość Flffjtdjxryryhsjhje
Chyba ludzie ;)

Gość bo nie mam gdzie.
a maja duze penisy?

Gość bjbjbhjuihuij
kiedys mi sie snilo, ze jestem mezczyzna i poznalam taka piekna, przerazajaca diaablice ale serio diablice ;) i ona mnie w tym snie gwalcila jako mezczyzna, nie moglam sie dobudzic z tego snu a tak bardziej serio: inkuby, niektorzy twierdza, ze cos takiego istnieje ;) staa histoia, jeszcze z bardzo dawnych czasow

Ja bym chciala miec takiego 'mrocznego' kochanka :P Przynajmniej choroba nie zarazi ani dziecka nie zrobi za to sex zayebisty pewnie :D

Cheap wine queen - widze ze mozemy sie dogadac poniewaz interesuje mnie ta tematyka. Powiedz mi czy istnieje jakis sposob zeby sie zbratac z takim demonem? Oczywiscie nie wyrzadzajac nikomu krzywdy...

sukkuby inkuby to wlasnie demony ale czy gwalca? zawsze raczej kojarzylem to z uwodzeniem i dobrowolnym aktem seksualnym. roznia sie plcia, jedno ma meska drugie zenska. a od paralizu przysennego sa strzygi, jak spisz na plecach to ci moze usiasc na klacie i dusic

znajdz sobie jakiegos jurnego mlodzieniaszka i do boju, wiosna teraz i hormony szaleja, ja wiem po sobie az mnie rozsadza cisnienie w jajach :P

Cofnąć się w czasie do zamierzchłych czasów, uprawiać seks z kim popadnie i zwalać ewentualną ciążę na inkuba ;) W googlach choćby na Wikipedii znajdziesz info http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_%22demona_nocy%22 http://pl.wikipedia.org/wiki/Sukkub http://niewyjasnione_zjawiska.w.interia.pl/112.html A tak to szukać w knigach :)

Gość Nienawidze wrednych latawcow
Sluchajcie mam z tym wielki problem ,ludzie uwazaja mnie za osobe ktora ,zle sie prowadzi ,chodz tak naprawde nie jest bo zyje w czystosci od czterech lat ,nawet sie nawrocilam na wiare katolicka ,nawet ksieza egzorcysci sie na de mna modlili ale za bardzo nie chcieli mi wierzyc ,jezeli ktos z was cos wie na ten temat to prosze o pomoc jestem zalamana