Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu 10 osob pisze

Jest ktoś z Wrocka ?

Polecane posty

Gość znowu 10 osob pisze

Może ktoś wie gdzie w pobliżu stadionu można zaparkować samochód ? są tam jakieś parkingi , osiedla etc które nie będą w strefie zamkniętej ? chodzi mi oczywiście o czas euro. jaka odległość jest od stadionu do najbliższych części wrocławia gdzie można by zaparkować samochód? zależy mi na czasie i muszę po meczu w piątek jak najszybciej się wydostać na autostradę. może jest na tym forum ktoś kto wie lub widział na jakimś regionalnym portalu mapki zamkniętych ulic.tu mam mape ale nie wiem ktore ulice beda zamkniete albo gdzie mozna zaparkowac jesli ktos wie bede bardzo wdzieczny za info. z reguly w lokalnych gazetach sa takie rzeczy. http://stadiony.net/img/news/2012/05/ws3-dojazd.jpg moze ktos wie ile sie idzie pieszo ze stadionu do magnolii ? co jakiś czas podbije temat będę wdzięczny za jakiekolwiek info w zamian mogę się podzielić informacjami jak dostać się do lwowa gdyby ktoś był zainteresowany co trzeba z sobą miec przy wjeździe samochodem an ukraine itd.

Gość znowu 10 osob pisze

Gość sezontruskawkowy
Faktycznie informacji o zamknięciu ulic nie było i wydaje mi się ,że nie mogą być zamknięte ponieważ od strony miasta do stadionu ludzie muszą jakoś dojechać no i właśnie na obwodnicę , a od strony zachodniej też nie mogą być zamknięte ulice.Zaparkować auto można bliżej niż CH Magnolia

Gość znowu 10 osob pisze
wielkie dzieki. to blizej to gdzie jakas ulica czy namiar jesli znasz ? najlepiej tak aby wyskoczyc na obwodnice bardzo mi sie bedzie spieszylo bo musze byc w zamosciu o 7 rano i obawiam sie ze jak na autostradzie przy bramkach zlapie mnie korek to 2-3h z glowy. dzisiaj byly korki na 40 minut przy bramkach. rozmawialem z osobami ktore tam byly parkowaly pod mostem i podobno tam aby przejsc z jednej strony stadionu na druga trzeba isc 20 minut i obchodzic jakies drogi i rzeki po blocie ? zrobili juz cos z otoczeniem tego stadionu czy nadal jest jakis syf, bloto etc ?