Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka86

Palczaste skarpetki?? Nosicie?

Polecane posty

Gość malwinka86

Cześć Pozdrawiam wszystkich bo jestem tu nowa i od razu powiem że założyłam wątek bo ciężko dowiedzieć się czegoś w sieci o takich skarpetkach. Podobno są super zdrowe i dobre dla stóp a poza tym wygodne. Czy któraś z was ma z tym jakieś doświadczenia? Podobno niedawno pojawiły się na aukcjach jakieś nowe markowe palczaste skarpetki, zresztą oglądałam je i fajnie to wygląda, ale zanim wydam w sumie nie małą kasę na takie dziwy to chciałabym spytać czy macie jakieś doświadczenia? Czy naprawdę są takie wygodne? Na aukcji sprzedawca rozpisuje się o zaletach - wiadomo chce sprzedać ale w sumie dość logicznie to wszystko brzmi..może warto? Moja siostra nosi i jest zachwycona a wy macie jakieś doświadczenia? Widziałyście je w sieci albo na żywo? a może nosicie:)

Gość rg87
Ochydne, odrażające, paskudne :/ Wiocha.

a jakie są przepraszam plusy takich skarpet? poza tym, że śmiesznie wyglądają i jest w nich bardzo ciepło to ja plusów nie dostrzegam. ledwo do butów mieści mi się stopa w takich skarpetach :(

ja w takich spie jak jestem chora i nie moge sie rozgrzac, mam takie puchate rozwe i moje stopy wygladaja gigantycznie;) tak na codzien to mam stopki z paluszkami ale ze mam waskie stopki i takie tez buty to nie chca mi wejsc w buta;)