Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz hah

Odstające uszy u faceta

Polecane posty

Gość xyz hah

Facet mojej kumpeli ma duże,odstające uszy i to bardzo! Do tego asymetryczne,czyli jedno odstaje wyraźnie bardziej,ale drugie też przyległe nie jest. Do tego on na zero ciągle ścina włosy i to uwydatnia mu te narządy słuchu. Kiedy idziemy we 4 (ja i mój chłopak i oni) wtedy jak z nim gadam to mimowolnie ciągle na te jego uszy się patrzę,zamiast mu w oczy,bo to skupia uwagę. Podoba wam się facet z taką wadą? Może uważacie,że to uroczo wygląda i nie ma znaczenia?

Gość nceownvjcekqnbveoqjvlnelq
to mu je upierdol

spotykałam się kiedyś z chłopakiem, który miał naprawde odstające uszy - nie przeszkadzało mi to bo miał duży innych zalet :) jemu tez chyba to przeszkadzało bo już jest po operacji plastycznej.

Większym problemem jest chyba rozkminianie wad facetów swoich kumpeli:P Może pilnuj swojego tyłka czy nie jest aby zbyt duży i nie rzuca się w oczy jak idziecie. A takie uszy całkiem fajne potrafią być:D

Gość pewnie masz tak
brzydki ryj, że uszy chcą z niego spierdolić :D

Matkować nie mam zamiaru:P Ale co jest z tymi ludźmi, mi do głowy nie przyszło by rozmyślać, że dziewczyna mojego przyjaciela ma jakiś pieprzyk, takie czy owakie zęby chłopak koleżanki wydatny podbródek itp :O

Gość xyz hah
Krwawa Wilczyco ty lepiej swojej grubej dupy pilnuj,bo w drzwi sie nie zmiescisz. Ja mam zgrabna pupe w przeciwienstwie do ciebie tłusta grubasko pasztetowa co z plastusiem sie buja :P Widać,że mi zazdrościsz :P

Gość xyz hah
pachnę peruwiańskimi rodzynkami i kleszczem, który zagnieździł się pod skórą bawoła Ponadto zalatuję subtelnie moczem woźnej ze skansenu - Muzeum Ziemi Kieleckiej :classic_cool:

Gość xyz hah
Chciałam też dodać, że przeżywam obecnie załamanie nerwowe ponieważ po dwóch tygodniach zerwano ze mną kontrakt na darmowe obciąganie z połykiem w kolonii trędowatych w Timbuktu :(

Gość a ja jestem dziewczyną
i mam odstające uszy :)

Gość kolak
te 2 ostatnie wpisy zalożycielki topiku to na pewno podszywy. :) napisala je na pewno jakas dziewczyna plastusia :D

Gość kolak
jestem założycielką ale niepostrzeżenie zmieniłam nick bo w jednym nicku moja gruba dupa się nie pomiesci.nie lubię plastusiów bo obracając głowy walą uchem z plaskacza w moje ryło co uwidacznia potworny celulitis na policzkach

Gość Oliwia93 93
Ja byłam z chłopakiem z odstającymi uszami, ale ma bardzo ładne rysy twarzy :) Ogólnie nigdy mi to nie przeszkadzało, uważam że to jest słodkie. Facet to całość- on i jego osoba + ciało, a nie tylko uszy.

Gość kolak
W czerwcowe noce smaruję swoją twarz pastą BHP i udając stara indiankę z plemienia Cherokee wchodzę na dach najbliższego napotkanego Trabanta, by na nim wypierdzieć odbytem "Manifest Komunistyczny", budząc niekłamany zachwyt rozbudzonych nagle śmietnikowych kotów 🖐️

kilku moich kolegów znalazło korektory estetyczne uszu na fb a potem na allegro. i nagle wszyscy się strzygą krótko bo tego w ogóle nie widać