Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowite pole

wszyscy się ze mnie śmieją bo miałam cesarkę:/

Polecane posty

Gość matacz...,.,
ciekawe jak by trafił ci sie facet ktory lubi i woli łyse kobiety , ciekawe czy bys sie wygoliła na łyso ? ale ...jak by sie stała moda na łyse kobiety - ide o zakład ze bys sie wygoliła - taka wlasnie wasza natura a nie ze ktos cos woli .

Gość Ajwouih
Rozwiń swoją wypowiedź - wywód jest logiczny (o ile można takim nazwać wywód podążający za twoim tokiem myślenia).

Gość matacz...,.,
na temat logiki zagadnienia rozpisali sie specjalisci , ja nie bede , a ty sobie znajdz owe publikacje .

Gość Ajwouih
Pudło - moja fryzura jest jaka jest (choć niemodna) - bo ja lubię :D. Kiedyś też zęby na żywca rwali a na wojnie amputowali porozrywane kończyny bez znieczulenia i dało się :D. Wróćmy do tamtych czasów!

Gość matacz...,.,
ale ze pojechała ! :) porównanie na miare twego rozumu

Gość Ajwouih
Matacz - ty nawet nie znasz owych specjalistów, bo ich nie ma :D. Mi ich każesz szukać? Nie mam najmniejszego zamiaru - kosmitów też nie szukam ;).

Gość Ajwouih
na miarę twojego rozumu, żebyś zdołał pojąć.

Gość matacz...,.,
jak chcesz isc za nowoczesnoscią i modami , tredami , to moze zachaczysz o swingersów :) albo coś innego ? masz wiele do wyboru :) wiec jak ? jedno tak drugie nie , w sumie co mi pasuje :) i ja nie mam racji ....:)

Gość następny, który ma
ambicje decydować o doopie iinych :D. Jak idę do dentysty to proszę o znieczulenie, jak miałam rodzić zapytałam o cc. I miałam, bez problemów. I w doopie mam, co matacze i inne sracze o tym myślą 🖐️

Gość matacz...,.,
nie znam ? tu masz racje , nie potrzebne mi zapamietanie kto o tym pisał - wystarczy mi ze takie cos jest ....

Gość Ajwouih
Ale co masz przeciwko swingersom?? Ktoś ma na to ochotę - to to robi :D. Ktoś ma ochotę na znieczulenie u dentysty - to je bierze. Ktoś ma ochotę na cesarkę - to ją ma. Nikt nikogo do niczego nie powinien zmuszać :D.

Gość Faceci to dopiero lenie!
cały dzień przed TV z puszką piwa KAŻDY BEZ WYJĄTKU!!! LENIE ŚMIERDZĄCE!!

Gość matacz...,.,
ZNIECZULENIE U DENTYSTY TO JEDNO , A RODZENIE Z WIDZI MI SIE PRZEZ CC TO INNY TEMAT i az dziw ze to porównujesz .

Gość matacz...,.,
a podatnicy maja płacic za twoje widzi mi sie cesarki ? oto cała kobieta ! ta o ktorej tu mowa , wszystko dla siebie ... len smierdzacy

Gość Ty jednak jesteś durny :)
Ty to dopiero wziąłeś sobie babę lenia (skoro wszystko musisz robić a kobiety od leni wyzywasz), nawet golić się jej nie chce i się tym na lewo i prawo chwalisz :D. A skoro nasze Pańswtwo nie życzy sobie prywatyzacji szpitali - to jasne, płać za moje cc. A ja za twój woreczek robaczkowy czy co tam masz. Co do porównania znieczulenia u dentysty i prz porodzie - bardzo trafne, obydwa idą z duchem czasu i wykorzystują zdobycze dzisiejszej medycyny :D.

Gość hahahahhaha dokladnie oto on
dam glowe, ze matacz wyglada podobnie, nie wychodzi z chaty, tylko na babskim forum urzeduje i prawi moraly http://www.google.pl/imgres?q=brzydcy+ludzie&start=21&num=10&hl=pl&biw=1271&bih=624&tbm=isch&tbnid=YQvYLum7mJrJBM:&imgrefurl=http://pl-pl.facebook.com/pages/Brzydcy-ludzie-id%25C5%25BAcie-by%25C4%2587-brzydcy-gdzie%25C5%259B-indziej/235571403145334&docid=6_5N_y_3zC9E2M&imgurl=http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/276797_235571403145334_1728023002_n.jpg&w=180&h=134&ei=2IjMT_PZO8vntQbE8dGCBw&zoom=1&iact=hc&vpx=720&vpy=12&dur=75&hovh=107&hovw=144&tx=42&ty=20&sig=100328634787064934646&page=2&tbnh=107&tbnw=144&ndsp=25&ved=1t:429,r:9,s:21,i:24

Gość Ty jednak jesteś durny :)
On sam napisał, że jest metro - a to z prawdziwym mężczyzną nie ma nic wspólnego :D. Ale przestał na razie pisać - pewnie mu lakier na paznokciach schnie ;).

Gość hahahahhaha dokladnie oto on
pewnie sobie wali konia czytajac swoje zalosne wywody;]

Gość matacz...,.,
moja kobieta sie zmieniła w czasie trwania zwiazku , wiec poszukałem sobie kochanki , zawsze jest rozwiazanie ! mój ów len w postaci małzonki ma za swoje , a wiele jeszcze przed nią , nich no dzieci z domu pójdą .

Gość matacz...,.,
prawdziwy mezczyzna to zadbany mężczyzna - ktos nie ogarnia metrosexualnosci , ale jak ktos lubi wyglad chłopa od roli oderwanego to jedgo wola i gust i mnie faktycznie nic do tego .:)

Gość matacz, nie musisz sie ,...
przedstawiac...kazdy wie jak masz na imie:)

Gość Co za baran
Uważa, że między neandertalczykiem a bezpłciowym androgenem z maseczką na twarzy jest czarna dziura :D.

Gość Antymetro
Zacznij lepiej dobierać towarzystwo, skoro tylko takie "kobiety" chadzają z tobą do łóżka :D.

Gość Antymetro
No, albo się w końcu wyszoruj, wyperfumuj i umyj zęby, skoro znane ci kobity tak ci mówią :D.

Gość klhDOIHCBJ HO;
Kurczę, co ciekawsze wątki pokasowali :). Dajcie sobie spokój z dyskusją z tą ciotą. Ma małego i wzięcie tylko wśród brudnych pastuchów, stąd myśli że "kobiety" śmierdzą baranami i są leniwe :D. Matacz - to że uprawiasz z nimi seks, to znaczy że cię przecwelowali, a nie że są kobietami :D!

Gość matacz...,.,
z kim uprawiam sex ? coś ci sie pomieszało !!

Gość APJIP'jd
Przeca wyraźnie napisane, że z łowcami lub z pastuchami spod samiućkich Tater, hej!