Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamaloo

Czy Gumisie są dobre?

Polecane posty

Gość Mamaloo

Czy bajka o małych stworkach, które piją gumisiowy sok, żeby się naspidować jest dobra dla mojego dziecka? Czy nie wyrośnie z niego potem narkoman, który będzie też chciał się czegoś napić lub coś wciągnąć, aby skakać jak gumiś?

Gość hggghgghhghggh
większośc bajek powinna być od 18+ w bajkach rządzi seks, pedoflia prochy i zbereźnictwo ggggg

Gość MajkTajkson
Ja to lubię bajki gdzie są malutkie krasnoludki... ale z takimi wielkimi chujami jak maczuga!

Oglądając muminki nie zacznie ganiać bez gaci, oglądając smerfy najpewniej nie zamieszka później w wiosce w której na legion facetów przypada jedna kobieta. Oglądając wodnika szufarka wcale nie musi się utopić, oglądając rozbójnika rumcajsa nie pójdzie grabić i nie będzie najpewniej biegał z pukawką przy pasku... Jak by się tak zacząć doszukiwać, to do każdej bajki się tak można doczepić :)

Gość MajkTajkson
Ja to zawsze oglądałem misia uszatka i teraz zamiast kobiet dymam pluszowe lale, bo nie chce nic mówić, ale jestem nadal wziętym prawiczkiem.

Gość tak tak właśnie tak
bajki tworzą i piszą psychopaci.... kiedyś robiono badania, że w prawie kazdej bajce są jakieś wynaturenia i skrajności psychiczno - psychiatryczne przedstawionych postaci (czyli ich autorów)

Gość tak tak właśnie tak
a muminki to jest wręcz horror.... jak byłem mały to wręcz się bałem tej bajki i tych "paszczaków" Ktoś to napisał tą bajke był totalnie chory na umyśle, że taki obraz kierował dla dzieci... Dodać też należy że bardzo wiele bajek pochodzi z Japoni a tam prawie co drugi dorosły człowiek ma odchyły psychiczne, dlatego też uważam, że np większość anime (mimo że sam swego czasu ich oglądałem) to nie są kreskówki dla dzieci tylko dla dorosłych, dla ludzi z już ukształtowaną psychiką.