Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ladypinthaja

Widzieliście serbski film?! Omg!

Polecane posty

Gość Ladypinthaja
A moze znacie podobne filmy?

Gość Maciekkkk
O podobnej tematyce nie, ale jak lubisz te klimaty obejrz ludzka stonoge, ale 2ke

Gość platynowe dready
Ladypinthaja - po co Ci podobne filmy? Jesteś fanką gore, czy może dopiero odkrywasz swoje zainteresowanie brutalnym kinem? Jeśli zaczynasz dopiero - zacznij od czegoś innego, naprawdę. Mówię to serdecznie i bez cienia złośliwości. Choćby "Martwica mózgu" czy wspomniany już przeze mnie "Nekromantik". Również i "Czarna owca". Te filmy to klasyka gore, sprzed ładnych paru lat, ale dobrze oddają smak tego gatunku, na początek są dobre, po nich ocenisz, czy to lubisz, czy nie. PS. Podszywom dziękuję.

Gość Ladypinthaja
Nie chodzi o to że lubię takie filmy bo wolę komedię i horrory. Fakt sama sobie się dziwię że ciekawi mnie ten film

Gość Maciekkkk
No on czy tam ona ma rację jak lubisz gore to koniecznie ludzka stonoge :) ale 2 czesc, bo 1się nie umywa.. Kilka dobrych wstawek jest na torrentach

Gość ghjuytttthjh
film jest chory :o jaki trzeba miec umysl zeby cos takiego wymysltc

Gość platynowe dready
Nie polecam Ci więc tego filmu, odpuść go sobie. Ten film nie jest po to, by się podobać czy bawić, jest po to, żeby zniesmaczyć, szokować, sprawiać ból. Nie oglądaj go, odradzam. Obejrzyj może jakoś zwykły horror lub komedię, nawet to co leci teraz w kinach się nada, jeśli lubisz Tima Burtona "Mroczne cienie" powinny Ci się podobać. "Srpski film" zostaw. Nic nie tracisz, a zyskujesz spokój, bo po tym filmie ma się mnóstwo negatywnych odczuć przez bardzo długi czas.

Gość platynowe dready
Maciekkkk -> z wypowiedzi odnośnie tego chłamu, którym tak się ekscytujesz wynika jasno, że ani Ci do horrorów, ani do dyskusji. Ach racja, zapomniałam, że weekend, gimnazja zamknięte już...

Gość platynowe dready
Ladypinthaja -> film Cię ciekawi, bo dużo o nim słyszałaś, a zawsze jeśli coś jest kontrowersyjne, chce się tego samemu doświadczyć i móc się wypowiedzieć. To zrozumiałe. Ale nie oglądaj tego filmu, naprawdę nie polecam. Jest niesmaczny, okrutny, obrzydliwy i przerażająco przytłacza bólem i żałością. Może "Czerwona róża" Ci się spodoba? Jest w trzech częściach, to długi film, a ma bardzo dobry klimat i wciąga. Jest horrorem, ale takim w sam raz na sobotni wieczór, by obejrzeć np z facetem żeby Cię "bronił" jak się przestraszysz.

Gość Maciekkkk
Ten chłam oglądałem raz i to na przewiniecu mimo to polecam jej ten film z tego względu że bez problemu zassa go z torentow, a ty już się tak nie spinaj trollu idź jeśli masz ochotę polemizuj na filmweb

Gość platynowe dready
"Trollu"? Gorszej obelgi wymyśleć nie zdołałeś? Jeśli dla Ciebie ten film był straaaszny, aż na przewinięciu oglądałeś, nie mamy o czym rozmawiać w kwestii gore i horrorów, bo ten film to zwykły pastisz, kolego. A "bez problemu zassać z torrentów" może też "Plebanię" i horrory z cyklu "Syk pieroga na patelni", więc to kiepskie chyba kryterium...

Gość Ladypinthaja
Spokój spokój! Nie chce w tym temacie kłótni bo nie ma o co. Dziękuję za filmy które polecacie. Z facetem raczej oglądać nie będę bo jestem sama. Dlatego też żadnych romantycznych nie chce oglądać ...

Gość żyrka
mozna to online obejrzec???

Gość platynowe dready
Więc zdecydowanie polecam "Czerwoną Różę", dość popularna więc łatwo ściągniesz, a i samej obejrzeć warto, wątku romantycznego brak, więc będziesz zadowolona, rozumiem, że będąc samej nie chce się romantycznych bzdetów oglądać :) Powodzenia!

Gość Maciekkkk
Dobra jak to mówią najlepszą bronią na trolla jest ignorancja. Więc się nie nakręcaj

Gość platynowe dready
Ignorancja, zdecydowanie :DDDDDD

Gość Ladypinthaja
Właśnie a na yt nie można tego zobaczyć?

Gość Maciekkkk
W nadłuższe dni w roku zakładam na krocze słynne foliowe majtki od Gucciego i paraduję po promenadzie w Kołobrzegu, czekając aż zwinie mnie patrol Policji, który następnie w radiowozie podda mnie różnorakim czynnościom seksualnym a potem wykopnie mnie z niego z okrzykiem "Won, ty szmaciarzu".

Gość platynowe dready
Na yt nie zobaczycie. Polecam chomikuj, 1,22zł za obejrzenie filmu, który bardzo chcecie, to nie jest dużo.

Gość Maciekkkk
Z precyzją, z którą może równać się jedynie szwajcarski zegarek Adama Michnika układam w piwnicy słoiki z zamarynowanymi wymiotami szczecińskich meneli. Zimą będę w ten sposób uzupełniał niedobory witamin, co pozwoli uniknąć mi wypadania pępka i świądu odbytu. :)

Gość Maciekkkk
Więc skończ. Jasne że nie ma tego na yt przyznaje film dobry ale nie na tyle żeby tłum chciał to oglądać, na torrentach też będzie problem. Jak już mówiłem jak nie chcesz oglądać srbskgo filmu ściągnij ludzka stonoge2z tego względu że jest łatwo dostępna, prote miłego wieczoru

Gość Ladypinthaja
Na chomikuj-pl aha ok tylko powiedz mi jak zapłacić bo nie wiem? Trzeba sms wysłać czy jakoś inaczej?

Gość Debra Morgan
Ladypinthaja i co obejrzałaś "Serbski film"? Bo ja też od dłuższego czasu nie mogę przestać o tym filmie myśleć i sama do końca nie wiem czy chcę go zobaczyć czy nie chcę. Jakoś dziwnie mnie kusi obejrzenie go,ale trochę się boję,że po seansie będzie ze mną psychicznie źle,szczegolnie przez sceny z dziećmi. Daj znać.

Gość zalukaczhorrorow
Czytając wasze wypowiedzi nie rozumiem dlaczego odciągacie innych od obejrzenia tego filmu . Film jest dobry , może trochę obrzydliwy i ryje banie ale naprawdę godny uwagi . Więc jeśli ktoś chce go obejrzeć to niech ogląda , osobiście go polecam bo oglądałam go dwa razy . Przecież nikt po obejrzeniu tego filmu nie wyjdzie na ulicę i nie będzie gwałcił ludzi , aż tak ten film nie ryje bani . Owszem mogą być jakieś skutki uboczne no ale nie przesadzajcie ... Jeśli ktoś nie jest pewny czy chce obejrzeć " serbski film " bo może on być dla niego za mocny to polecam obejrzenie filmu " osiem milimetrów " . Podobna tematyka ale jest lżejszy , nie ma tak okrutnych scen .

Gość Optimist
Wiem, że odświeżam temat, ale chciałbym coś dodać... Film jest mocny, ale nie myślcie sobie, że takie rzeczy w realu się zdarzają. To przecież film! Wiadomo, że ktoś tam może kogoś g*****ć, ale nie, że ktoś komuś będzie viagrę dla byka z alkoholem wstrzykiwał ;] Mała jest na to szansa, że ktoś komuś tak zrobi... Także, nie. Nie sądzę, by był jakiś ojciec, który g****ił własne dziecko. TO FILM, ogarnijcie ;D Ogólnie, można go obejrzeć, to chyba nic złego? Samo oglądanie, chyba nie czyni grzechu? Nie oglądajcie sami, tylko ze znajomymi i z dystansem. Lepiej się z tego śmiać, niż płakać. Polecam iść właśnie w tą stronę, wierząc, że takie rzeczy, to tylko w filmach :) Pozdrawiam serdecznie!

Gość gość
W zyciu nie obejrzałabym takiego filmu a tego co to wymyślił zdzieliłabym łopata przez łeb. Bo w sumie PO CO robić takie filmy ? po co ?

Gość Lwica___
Film dla ludzi o mocnych nerwach, choć mnie on nie ruszył. Mało co mnie szokuje, a w tym filmie jedyne, z czym poczułam się dość nieswojo to właśnie gwałt na noworodku. Moim zdaniem fabuła filmu jest świetna, a on sam dobrze zrobiony - duży szacunek dla aktorów, mało kto podjąłby się takiego przedsięwzięcia. I nie piszcie, proszę, że "ojej, biedne dzieci brały w tym udział", bo choć widzowi wydaje się, iż dziecko na planie takiego filmu rzeczywiście widziało wszystko to, co w filmie ukazane, to nie jest to prawdą. Nikt nie narażałby dziecka na traumę wywołaną takimi scenami, natomiast osoby odpowiedzialne za montaż doskonale wiedzą, jak tego uniknąć i zarazem sprawić, by wydawało się, iż dziecko bierze w tym czynny udział. Ale to jż tak na marginesie. Film zakasany jest w co najmniej kilku krajach i na pewno nie bez powodu, choć, powtarzam, moim zdaniem jest naprawdę dobry, realistyczny i poprzez to - niestety - brutalnie prawdziwy. I stokroć bardziej wolę obejrzeć takie drastyczne, REALISTYCZNE sceny, niż kolejną część durnego science fiction.

Gość gość
up

Gość gość
Ludzie, których ten film "nie rusza" powinni wybrać się do psychiatry. Brak empatii lub znacznie zaniżona jest objawem wielu chorób psychicznych..