Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek 31 zadowolony

co mysla samotne 31 letnie kobiety? pewnie boja sie, czy beda mialy dzieci ?

Polecane posty

Gość tomek 31 zadowolony

wiadomo, facet w tym wieku moze zwiazac sie z 24 latka, a kobieta 31 letnia, praktycznie jest zdana tylko na laske starszych facetow

Gość Smartguy
Czy ja wiem... Sam mam 25, a czasem jak widzę niektóre 30-latki, to różne myśli chodzą mi po głowie :)

ja jako 31-latka mam wieksze powodzenie niz kiedy mialam 20 lat. i to zarowno wsord starszych jak i mlodszych. wlasciwie w calym przedziale wiekowym. mozna byc w tym wieku samotna i miec juz dzieci. ja mam wic mi takie mysli nie chodza po glowie. ale gdybym nie miala to nie balabym sie wogole czy bede miala kiedykolwiek dzieci. jeszcze nie ten wiek. moze tak za 10 lat dopiero.

Gość nie cche mieć dzieci kurwiarzu
...

Gość dwa lata tkwiłam w takim
ja koncze za 14 dni 31 lat i czuje sie jakby dla mnie życie się skonczyło :( nie widzę sensu już żyć za stara jestem na wszystko , straciłam najlepsze już życia, nic już mnie nie czeka , bo jestem stara, strasznie się czuje, :(

A co, kobieta mająca 20 lat ma zawsze 100% pewności, że zajdzie w ciążę? Niestety, teraz wiele par ma problem z zajściem w ciążę :( I jest to problem zarówno kobiet, jak i mężczyzn. A co myślą kobiety, które mają 31 lat i są finansowo uzaleznione od mężczyzn? Pytania można mnożyć.

30 lat to nawet nie polowa zycia wiec jak mozna mowic ze ci sie zycie skonczylo, dopiero przestalas byc nastolatka i uwolnilas sie spod opieki rodzicow, nie rozumiem..

dopiero ? wyprowadziłam się z domu mając 24 lata , od 6 lat tułam się sama po świecie, nic już mnie nie cieszy , czuje się skończona, moi znajomi mają dzieci w wieku szkolnym a ja jestem sama , dla mnie to tragedia, nic mnie nie cieszy, nawet własne mieszkanie kupione pól roku temu, po co mi one , dla siebie samej , straszne po 30 życie sie konczy :(

Niekórzy opuszczają rodzinne gniazdo dopiero po studiach czyli ok. 25 r.ż. czyli mając 30-31 lat, jest się dopiero parę lat samodzielnym - toż to początek nowego życia :D Cieszyć się tylko ;)

ja sie wyprowadzilam z domu majac rowno 20 lat, ale wiekszosc odchodzi po studiach majac te okolo 24 lat albo nawet pozniej. a na dzieci to spokojnie jest czas do 40-stki, a jak cie nic niecieszy kiedy masz 30 lat to tym bardziej na nic nie licz bo szczescie ci sie nie pojawi od wiecznego narzekania.

kolo 40 vtki dzieci , to babcia sie zostaje majac 40 sci lat, moich znajomych dzieci najwczęśniejsze mają już 15 lat nawet , a sytandardowo 10

no ale to nie jest za pozno, janie zamierzam zostawac babcia w wieku 40 lat, babcia to ma sie kojarzyc z 60-letnia kobiecina a nie 40.

Gość Ominogh
Zawsze mogą skorzystać z pomocy panów ze strony robimy dzieci. com tam właśnie szukają pomocy takie panie :)

ta a potem dzieci w szkole się beda śmiały ze z babcia przychodzą nie z mamusią , tak jak się śmieją z mojej siory i szwagra, on ma 60 tkę skonczona i dzieci kolejne 11 i 6 lat , zal pl :S , co prawda ma już troje prawnucząt też

Gość georginiaaa
do 2 lata tkwiłam w takim... a czego ty załujesz, że juz nie wroci??? popijawy w pubie??? chyba tak, chociaz majac 30 lat tez sie mozesz wybrac :-P a gdzie twoje pasje? zadnych nie masz??? jakbys miala 29 lat to bys sie czula lepiej??? i nie mow mi, ze majac 30 lat, powinno sie miec 10-letnie dzieci, no bez przesady :-O

Gość Smartguy
A czy ktoś ci bronił robić dzieci wcześniej? Czyżby wielu "wyzwolonym" kobietom nagle zrobiło się źle? W innych tematach dopiero co czytam, że dziewczyna ma 28 lat i ona nie potrzebuje nikogo, bo jest samodzielna i właśnie karierę robi, a za 3 lata przyleci do takiego wątku jak ten i będzie narzekać, że zmarnowała młodość i już nie ma życia. Biedactwo...

nic nie żałuje , po prostu wiemk że przegrałam życie bo nie mam ordziny i jestem sama, nie chcę mieć dzieci jako stara baba i nie doczekać wnuków nawet

Gość georginiaaa
nikt nie wie, jak dlugo bedzie żył. może czeka cie setka i jeszcze prawuczki za maz wydasz :-P poza tym takie dalekie myslenie jest, sorki, ale glupie. źle ci jest, bo jestes sama, tak? nie masz faceta? no to go POSZUKAJ :-O

w tym wieku szukać już za późno , kto by chcial starą babę po 30 tce , nie ma szans w tym wieku już zdażyć

nie dożyje setki, mam chorobe serca, na którą każdy w mojej rodzinie umiera dokładnie w wieku 73 lat , tak jest od 5 pokoleń już

Gość georginiaaa
nie zgodzę się. Mam kolezankę, która poznała faceta, majac 32 lata, rok później urodziło się dziecko.

Gość georginiaaa
ten ostatni wpis to ty czy podszyw??? bo wybacz, ale w cos takiego nie uwierze. wszyscy w rodzinie umieraja w tym samym wieku, dobre :-D

Gość ewcewex
nie zgodzę się. Mam kolezankę, która poznała faceta, majac 32 lata, rok później urodziło się dziecko. szybko zaszła :D

Gość Smartguy
Kurwa, to zastanów się w końcu, czego chcesz w życiu i zacznij to robić ok? Podpowiem ci, że wychodzenie z domu w piątek wieczorem, to nie jest zły pomysł.

Gość ewcewex
podszyw- mega :D

no tak, mój dziadek mówił że to klątwa , też się z tego śmiałam, dopóki nie umarł w wieku 73 lat dokładnie właśnie , moja ciocia też miała tą chorobę ale ona się wylamała umarła jeszcze szybciej mając 58 lat :O

Gość tomek 31 zadowolony
czyli konsensus taki jak w pierwszym poscie? 31 letni mezczyzna ma fajnie, a 31 letnia samotna kobieta - przechlapane? a z ta ciaza ok 40-stki, to mozliwe, ale juz pozno 36 jeszcze ujdzie, ale jak kobieta ma 31 lat, jest samotna, to jaka szansa, ze nagle spotka kogos supr z kim w ciagu tych najblizszych 2 lat wezmie slub a potem zrobi dziecko?