Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek 31 zadowolony

co mysla samotne 31 letnie kobiety? pewnie boja sie, czy beda mialy dzieci ?

Polecane posty

Gość links NADklajniak 666 TCM3
Holenderski syn Wojkjana to przygłup unijny nasz armeński!

Gość kokosove ciastko
Ja mam 32 lata, a moj facet 30, poznalismy sie dwa lata temu. Moim zdaniem faceta mozna znalezc w kazdym wieku.

Gość co za myślenie
czyli konsensus taki jak w pierwszym poscie? 31 letni mezczyzna ma fajnie, a 31 letnia samotna kobieta - przechlapane? a z ta ciaza ok 40-stki, to mozliwe, ale juz pozno 36 jeszcze ujdzie, ale jak kobieta ma 31 lat, jest samotna, to jaka szansa, ze nagle spotka kogos supr z kim w ciagu tych najblizszych 2 lat wezmie slub a potem zrobi dziecko? co za myślenie! wyobraź sobie człowieczku, że kiedy miałam 38 lat poznałam faceta, który chce mieć ze mną dziecko i wziąć ślub, jesteśmy ze sobą jak na razie 3 lata inna sprawa, że ja nie chcę mieć dzieci i ślubu, wystarczy mi wolny ale stały związek

jeśli miałabym sobie rodzić dziecko z pierwszym lepszym w wieku 20 lat tylko po to, żeby nie wyglądać przy innych matkach na wywiadówkach na starszą to musiałoby mi nieźle jebnąć w dekiel. Matką zostaje się wtedy, kiedy jest się na to gotowym, a nie wtedy kiedy rodzina/znajomi/facet na to nalega, albo kiedy wypada. Niektórzy nigdy nie są gotowi na macierzyństwo. Sama zbliżam się do 30-tki i jest mi z tym bardzo dobrze. 10 lat temu też było fajnie, ale teraz jest lepiej, bo stabilnie, spokojnie i ogólnie pozytywnie. Tym, którzy myślą, że po 30-stce kończy się życie, współczuję. Ja uważam, że naprawdę fajne życie jeszcze daleko przede mną. :) Wprawdzie nie jestem samotna, ale gdybym była to też bym się w tym odnalazła. Nie odnajdują się chyba tylko Ci, którzy swoje spełnienie odnajdują wyłącznie w ślubie i dzieciach. Oni faktycznie po 30-stce mogą mieć doła.