Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nwjwdn

poważny problem dwudziestolatki

Polecane posty

Gość nwjwdn

czy wzielibyście na wesele chłopaka z liceum z którym nie utrzymujecie kontaktu, mało się do siebie odzywaliście w szkole, jednak gdy mnie czasem widzi (bardzo żadko) to powie cześć i czasem zagada. Czy nie za bardzo? Bo nie mam z kim iść:(

Gość narcin84w
to moze mnie weź?

Gość nwjwdn
sama nie pójde to bez sensu. będe stać jak tłuk sama. To już wtedy bym w ogóle wolała nie iśc. Ale to wesele mojej siostry, więc muszę

Ja tam całe życie chodzę sama i nigdy nie stoję jak tłuk, jak to ujęłaś. Milion razy wolę pójść sama niż z kimś kogo nie znam i kto mi może narobić wstydu przy całej rodzinie, bo się upije, nie będzie się umiał zachować, albo będzie się do mnie dobierał czy coś w tym stylu.

Gość nwjwdn
ale ttu chodzi też o to co powiedzą ini, cała rodzinka, powie że mnie nikt nie chce czy co i że w takim wieku i sama.

Gość kapuścianamorda2
nie bierz bo będziesz musiała płacić za dwa talerzyki ;p

Gość nie jara mnie to o
a ja bym brala, zapros go, bedziecie sie dobrze bawic, ja kiedys wprosilam sie znajomemu do pary i bylo swietnie, bo on byl niesmialy a nie ma sie czego wstydzic

Gość ;)..
Lepiej wez dobrego kumpla niz kogos takiego

Tak, bo w liceum będąc ślubu nie wzięłaś - na pewno wszyscy zawału dostaną. Samo powitanie na korytarzu to mało - ale zaryzykować możesz. Jeśli nie chcesz posądzenia o podrywanie a kolegujecie się na tyle by porozmawiać w miarę szczerze- powiedz mu jasno że prosisz go o przysługę :) Jeśli nie znacie się na tyle - taka prośba będzie naprawdę głupio wyglądała :/

Gość Kongregacja Dup Wołowych
Dochodzę do wniosku, że jedynym problemem dwudziestolatek jest "dwudziestolatkość" Co to za problem, nie rozumiem- chcesz, to idziesz, z kim Ci sie podoba, chociażby wczoraj poznanym. A jeżeli do tego trochę choć Go lubisz- to gdzie tu problem?

Gość dgfdh
ja w tym wieku bylam juz sierota pelna i walczylam o byt a ty masz problemy jakie ja mialam w podstawowce, nie gniewaj sie, ale naprawde myslalam ze masz powazny probolem