Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Payphone

Juz nie moge:( moje zycie uczuciowe to wielka porazka

Polecane posty

Gość Payphone

Mam juz 21 lat i 1den marny 3 miesieczny zwiazek. W zyciu materialnym powodzi mi sie bardzo dobrze, studiuje w UK, ojciec jest wlascicielem duzej firmy i mam wszystko co chce. No tak juz to jest, ze jak jedno sie ma to drugiego nie. Moje zycie uczuciowe to porazka. Mialem 1na dziewczyne?(niewiem nawet czy to byla dziewczyna) przez 3 miesiace, potem okazalo sie, ze bylem jej zwykla zabawka. Wygladam w porzadku, mam ladne oczy, zadbane zeby, ladne usta i usmiech. Mam 184cm i wysportowana sylwetke. Mam strasznego pecha w zyciu uczuciowym. Jestem dosyc cichy i skryty, jednak myslalem ze kiedys sie uda, nic sie nie udaje, to samo gowno. Po moim zwiazku umowilem sie z 1na dziewczyna, na 3 spotkaniu obrazila sie, ze jej nie powiedzialem o chlopaku ktory mowil ze jest ladna(powiedziala ze ja zawiodlem bo jej tego nie powiedzialem..) i kontakt sie urwal. 2ga dziewczyna byla umowiona ze mna, dzien przed napisala ze nie moze z powodow osobistych, tydzien pozniej spytalem sie czy ma czas w tym tygodniu a ona powiedziala ze ma sesje i nie da rady, koniec. Kolejnej podobno sie podobam, ona bardzo misie podoba. Mowila kolezance ze ma mnie na oku. Zagadalem, mala wymiana na FB, dzis byla online i juz na moja wiadomnosc nie odpisala. Przeciez 2x raz nie bede pisal, to juz kolejny koniec. Strasznie mi przykro ze wszystko tak sie konczy. Jestem na prawde w porzadku 21 letnim chlopakiem, poprsotu nic mi nie wychodzi...

Gość Handsuppp
Czasami tak to jest, ale nie powinienes sie przejmowac. Czasami nie wychodzi, kiedys wyjsc chyba musi?

Gość Payphone
Fotki nie dam, bo widzialem co sie dzieje jak inni fotki daja. Ktos kiedys dal fotke i potem 3/4 osob sie z niego nasmiewalo robiac nowe topicki i wklejajac fotke. Na pewno znajda sie osoby ktore to samo beda robily z moim zdjeciem.

Gość nie wiem co o tym myslec
to wyslij mi paula8_94@wp.pl powiem szczerze czy cos nie tak jest w Tobie

Gość nie wiem co o tym myslec
nie wstawie nigdzie na 100% tylko chce jako kobieta Ci pomoc ale nie wiek ile wytrzymam bo oczy mi leca,jak cos to jutro odpisze

Gość Payphone
rozwaze, moze jutro CI wysle..

Gość Chilll
CHilll chlopie! 21 to mlodosc, zycie przed Toba!

Wiesz... niewielu znam 21-latków żyjących w poważnych i trwałych związkach. W ogóle takich nie znam Mówisz że jesteś w porządku - uważasz że relacja z dziewczyną która ma Cię na oku zakończyła się, ponieważ ona nie odpisała na FB. Może po prostu nie zauważyła Twojej wiadomości? Ja dzisiaj cały dzień byłam online a niemal cały spędziłam poza domem, z doskoku pisząc tutaj. Przecież ona nie mieszka w internecie. Co do kobiety którą rzekomo zawiodłeś - trafiłeś zwyczajnie na jakąś histeryczkę po prostu. Ale opisałeś 3 relacje - z czego żadna nie wyglądała mi na związek, więc jak możesz mówić o pechu w temacie? Jeśli wydaje Ci się, że to jest tak że ludzie widzą się na ulicy, wpadają sobie w ramiona i biorą ślub - to Ci się bardzo źle wydaje po prostu. Chłopie.. wszystko przed Tobą. Naprawdę. Poza tym jak wiesz panowie przed 24 rokiem życia mają raczej małe wzięcie, panie lubią mężczyzn przygotowanych do dorosłego życia - i często unikają tych, którzy w owym życiu samodzielnie się nie sprawdzili. Wtedy to czy się sprawdzasz nie ma większego znaczenia - znaczenie ma to co kobieta sobie na ten temat wyobraża. Nie licz na to że któraś panna na 3 randce od razu rzuci się do wyznań. Nie ten czas - nie ten świat. Przecież kobiety też starają się być ostrożne - chociaż nie zawsze im się to udaje.

Gość grossossss
chooja młodość pierdolicie ma czas jak nie chcesz chłopie zostać prawiczkiem do usranej śmierci to zacznij korzystać z mózgu, czyli tego co dziewczyny nie posiadają one mają tylko móżdżek; poświęć dzień na zastanowienie się o swoich mocnych i słabych stronach; po tym skorzystaj z największego atutu urody z forsą; idź na dyskotekę (1 nie starczy) i stawiaj dziewczynom drinki po tym nie będziesz już musiał wchodzić na tą stronę bo znajdziesz coś i do ruchania i kochania

Gość killer0912
Nie przejmuj się :) Każdy znajdzie kiedyś swoja miłość. Najlepiej jej nie szukać, ta prawdziwa sama Cie znajdzie :) wiem, takie sobie gadanie, ale im mniej będziesz się tym przejmował tym będzie Ci łatwiej :) Możliwe, że jesteś za miły, dziewczyny w młodym wieku szukają przeważnie "bad boya". Oczywiście to nie jest rozsądne i każda prędzej czy później się o tym przekona. skoro jesteś w porządku to one będą tego żałować :P

Gość Payphone
Boze grossossss ty nie nie rozumiesz. Nie lubie dyskotek. Nie chce czegos takiego robic i nawet jesli sie uda to przeciez taka oto dziewczyna ktora poleci na ilsoc drinkow jej stawiana nie bedzie dobrym materialem na dziewczyne. Ja sam nie gustuje w SEX bombach, lubie ladne ciche i slodkie a duskoteki to zupelna odwrotnosc. Napisalem ostatni 3 dni temu, ona wyjechala na 2 dni jednak widzialem, ze juz byla na FB i nie odpisala. Kolezanka mowila mi ze ona ma takie odpaly ze jej nie odpisuje przed dlugo. Jednak troche to i tak nie przemawia do mnie, bo jakby rzeczywiscie bylo prawda to co mowila(ze ma mnie na oku i ze jej sie od lat podobalem) to odpisalaby. Pech odnosi sie moze nie tyle co do zwiazkow(byl tylko 1) ale do samych spotkan, czy randek jak kto woli. Zawsze cos musi sie nie udac juz na samym poczatku, naprawde niewiem czemu bo wydaje mi sie, ze jestem normalny. Nie licze, ze rzuci sie do wyznan na 3 randce, lepiej byloby jakby umowila sie na 4:) Skoreo jestem w porzadku to one beda zalowac? w sumie to coraz bardziej dochodze do wniosku, ze moze jest cos ze mna nie tak bo to wszystko tak sie konczy.

Gość Skrzat11111
Fajny nick, odnosi sie do nowej piosenki M5? To moze napisz do niej jeszcze raz?

Gość Payphone
Tak, bardzo podoba mi sie ta piosenka Co ja mam jej napisac? jak napisze 2ga wiadomosc to bedzie lipa, teraz to ja mam ja troche w garsci bo ona nie wie, ze mi sie strasznie podoba. Nie wie rowniez co powiedziala mi kolezanka(gdy ona mowila ze od dawna jej sie podobam, ze ma mnie na oku itd). Jak napisze 2gi raz bez jej wczesniejszego odpisania to bedzie mala lipa.

Gość Payphone
ktos jeszcze moze ma cos do powiedzenia?

Gość Wolna251
Payphone ...rozumiem Cię,każdy szuka swojej drugiej połówki :) nie słuchaj głupich rad ludzi typu idź na dyskotekę ruchaj itp.bo to do niczego dobrego nie prowadzi!wszystko jest z Tobą ok po prostu nie spotkałeś jeszcze odpowiedniej kobiety a z tego co widzę to jesteś fajnym facetem i zasługujesz na nie byle jaką pierwszą lepszą babke...

Gość Chilll
no dokladnie:) a co zrobic z ta kolezanka co nie odpisala? jak CI zalezy to dzialaj, moze ktos tutaj wejdzie i napisze co ewentualnie w takiej sytuacji sie robi;p

Gość Payphone
To sprawa wyglada tak: Przyjaciolka X ktora znam od wielu lat przyjazni sie z dziewczyna ktora mi sie podoba, rowniez od wielu lat. Ta dziewczyne dosc slabo znam, rzadko ja widuje a jak juz widuje to w towarzystwie mojej kolezanki. Ostatnio bylismy razem troche, mialem okazje troche z nia pogadac. Po tym jeszcze bardziej zaczynala temat o mnie z nasza wspolna znajoma. Przez pare dni odpisywalismy sobie czesto, jednakl od 3 dni cisza. Dziwne, bo ona wydawala sie byc zaangazowana w te pisanie a tutaj bum. 2gi raz nie bede do niej pisal, wiadomo. Kolezanka mowi ze ona tak ma, nie odpisuje rowniez jej na smsy, nie oddzwoni, taka juz jest. W sumie niewiem co robic.

Gość Anatalia_
3 dni t onie tragedia, moze warto odczekac z tydzien jak ona taka jest?:)