Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asuannbek

moja kobieta się o to śmiertelnie obraziła.. miała prawo?

Polecane posty

Gość asuannbek

sytuacja dosyc nieciekawa jestem w tzw. związku na odległość i widuje sie z kobietą raz na 2 tygodnie, na weekend... no i wiadomo, jak sie widzimy to cała noc bzykania no i.. kurwa wpadka :O ostatnio robiła test ciążowy no i jej tam wyszły dwie krechy i mi o tym mówi... a ja musiałem się upewnić, bo w końcu nie mam nad niej kontroli skoro się widujemy tylko co 2 tygodnie na weekend i zapytałem jej "czy jest pewna, że to moje dziecko ?" no i mi zajebała plaskacza i się obraziła na amen.. od dwóch dni nie chce ze mną gadać, czy zrobiłem coś złego? po prostu grzecznie zapytałem aby się upewnić, czy to 'moja sprawka" ... nie chce aby wyszlo po latach ze to kurwa czyjesc dziecko, ze dala komus dupy czy cos...

Gość revvolvver
owszem sytuacja dość nieciekawa... brak kontroli jest tożsamy z bzykaniem się z każdym chętnym więc dziecko na pewno nie twoje a ona stosuje obronę przez atak

Gość lidenekasiufro
ja bym zostawila Cie, urodzila dziecko, podala o alimenty i spieprzaj dziadu. jak tak mozna do swojej kobiety mowic, nawet ta odleglosc Cie nie usprawiedliwia

Gość bfdsdsada
To najprawdopodobniej nie jest twoje dziecko, bo jesli by twoje bylo, to by sie nie obrazila. Obrazila sie, bo wie ze masz racje. Kobiety tak maja

Gość asuannbek
trudno aby mnie nie poinformowala skoro jestesmy parą... sęk w tym ze to troche "sukowata" laska i nie do konca jej ufam.. ona ma 24 lat a miala przede mna juz z 10 facetow

Gość lidenekasiufro
ja wspolczuje tej biednej kobiecie, no i co ze miala 10/???? dobrze ze Ty miales tylko ją jedyną, i niegdy nikogo nie pukałeś po za nią. Ty masz koles nasrane, swoją kobiete nazywasz sukowatą, zostaw ja dla dobra dziecka,....

Gość bfdsdsada
jak miala tylu facetow, to jest bardzo duza szansa ze to nie twoje dziecko testy na ojcostwo w tym wypadku sa konieczne

Gość asuannbek
jak to co z tego, ze miala juz 10 facetow? kobieto kurwa.. to jest mloda dziewczyna, ma raptem 24 lata.. i juz tylu gosci ją ruchało, to nie jest normalne. przynajmniej dla mnie do tego miala dosyc nieciekawe historie jak np przygodowy sex nad morzem, sex z nowopoznanym gosciem w klubie itp.. to wszystko sprawia, ze dla mnie jest troche taką suką i nie do konca jej ufam zakochalem sie w niej i dlatego z nia jestem, a do tego nie jestem zbyt atrakcyjny, wiec ciesze sie samym faktem, ze mam kobiete.. i ze mam co ruchac i owszem, ona jest raptem moją druga kobieta a mam 23 lata jest roznica? jest..

Gość księżniczka pomorska
To w ogóle mi Ciebie nie szkoda, bzykając "sukowate" laski też trzeba liczyć się z wpadką. Jeśli to Twoje dziecko - gratulacje, będziesz miał "pół-sukowatego" potomka. Jeśli nie - sprawdź czy się niczym nie zaraziłeś, bo przy bogatym życiu seksualnym partnerki o to nie trudno.

Gość hdhdh
Tez bym sie obrazila! Dales jej do zrozumienia za kogo ja masz a poza tym zaufanie to podstawa w zwiazku!

Gość zyciowa prawda.
kobiecie nigdy nie wolno zaufac na sto%

Gość assnaubek
test dna jest drogi.. skad ja na to kase wezme

Gość lidenekasiufro
skoro sie z nia zwiazales to powinienes zaakceptowac to kim byla wczesniej, a jesli to tylko byla dziewczyna na sex to trzeba bylo sie zabezpieczac, zadbac o tabletki dla niej, wypowiadajac to zdanie, dales jej do zrozumienia, ze jej nie ufasz, masz ją za dziwke... niby nic takiego nie powiedziales, ale kobietom w glowie rodzą się setki mysli, wiec ja sie jej nie dziwie!!!!!! tylko zeby to byl falszywy alarm z tą ciaza bo szkoda dziecka, ono niczemu nie jest winnne, tylko tatus taki nieogarniety :[[[[

Gość assnaubek
beznadziejny? chyba twoja stara jest beznadziejna dziwko jebana jakos wiekszosc kolezanek itp, jest absolutnie po mojej stronie, bo wlasnie znają ją... tylko tutaj spotykam sie z krytyka, bo jestescie gownem i hiporyktkami

Gość lidenekasiufro
haha, to zwiazales sie z panną ktora wsrod Twoich znajomych i w otoczeniu ma opinie dziwki ?????????????????????? hahahahahaahahahahahhahha gosciu bezmózgi, ona Cie traktowala powaznie, bo powiedziala Ci o prywatnym zyciu seksuanym, a ty ją jako przedmiot do ruchania i zaspokojenia siebie samego a powiadają,ze kobiety to dziwki, teraz Ty pokazałes ze meskie kur.wy tez są i wolalabym sie zwiazac z kobieta ktora juz byla z wieloma partnerami i jest szczera wobec mnie, niz z takim gnojkiem jak Ty :d

Gość assnaubek
nie ma opini dziwki, ale kazdy wie, ze swieta to ona nie jest... a ja jestem z nia bo nie mam zadnej innej samotny nie chce byc, a takto przynajmniej mam co ruchac noi bardz co badz, zakochalem sie w niej

Gość po12897y481
Jeśli mówiła Ci że cie kocha i udowodniła to kilkakrotnie czynami, do tej pory cie nie zdradziła ani nic z tych rzeczy to bardzo dobrze że Ci strzeliła i się teraz nie odzywa... Powinna to zrobić jeszcze raz... Kurwa to po co z nią byłeś skoro jest sukowata jak to napisałeś- żeby sobie poruchać! Teraz jesteś w czarnej dupie i dobrze Ci tak nie umiesz docenić tego co masz! Jena wpadka i już pękasz szukasz winnego- a to tylko twoja wina nie wiesz co to jest gumka a się ruchasz! Kompromitacja! ZERO DOJRZAŁOŚCI I ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA SWOJE CZYNY

Gość lidenekasiufro
sam nie wiesz, czego chcesz. pomysl czy chcesz z nią byc i wychowywac to dziecko, ale całą przeszłośc zostawiasz wtedy w tyle, nie myślisz o tym co było, bo będziesz miał wątpliwosci co do ojcostwa i nie raz jej nawrzucasz ze to nie Twoje dziecko pod wplywem emocji, a jesli zrobisz test na ojcostwo to wiedz ze juz bedzie koniec Twojego chorego związku z tą kobietą:) i mozesz jedynie szukac szczescia gdzies indziej

Gość assnaubek
ani razu nie mowila mi, ze mnie kocha.. i niby jakimi czynami mi to udowadniała? tym ze dawala mi dupy? bitch please... to akurat ze strony kobiet zadne udowodnienie co do gumki, to akurat ja zawsze zakladalem ale juz nam sie skonczyly a nadal sie ruchac chcialo i to ona sama do mnie abym wbił w nią bez gumki no i jakos tak wyszlo niefortunnie

Gość lidenekasiufro
i Ty się ponoć zakochałeś, przedstawiasz swoją partnerkę w takim swietle, jaby pracowała w burdelach .;)