Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieChciejka

CIĄGLE CHCE MI SIĘ SPAĆ I ODPOCZYWAĆ- brak sił na cokolwiek, o co chodzi?

Polecane posty

Gość nieChciejka

cześć, dziewczyny. tak w wielkim skrócie, to studiuje zaocznie (studia uzupełniające-co 2 weekedn) i pracuję od wtorku do piątku po 9 h... i co oprócz tego? NIC od stycznia NIC od stycznia byłam 3 razy na kawie z koleżanką i jeden raz pojechałam na weekend do rodziny nie mam faceta ... już od roku ostatnio ciągle jestem zmęczona- najpierw myślałam, że to zima- wiadomo- ciemno, mroźnie, lepiej w domku posiedzieć z książką niż wyjść... ale już od dawna jest tak ładnie na dworze, a ja czuję dalej to zimowe zmęczenie...oczyiście zbadałam się (cały dzien wziełam l4, potem lezałam w domu) i mam świetne wyniki! wszytkie witaminy super. dziś miałam iść z kolezankami na zkaupy i do kina- odwołałam w ostatnim momencie (że niby dostałam mega mocnego okresu) ciągle coś wymyślam. nie wiem czemu tak jest :(

Gość fdfdffddfd
a żelazo badałaś?

Gość nieChciejka
tak , tak miałam te kompletne badania- i z krwi i moczu;) wszystko wysżło ponoć rewelacyjnie z reszta chorowałam na wątrobę i jestem pod ciągłą kontrolą lekarza, mam też zapisane specjalne suplementy, także to nie brak witamin:(

Gość nieChciejka
banieczko miałam żółtaczkę (oczywiście nie tą wirusową typu C) byłam przez 6 tygodni w szpitalu, od tego czasu odżywiam się mega zdrowo- żadnych smażonych rzeczy, żadnych słodyczy, gazowanych napojów, alkoholu, fajek jem gotowane mięsko, ryby na parze, warzywa, ryż, owoce, itd widać po mnie, że jestem "zdrowa" tz. lśniące mocne włosy, bardzo twarde paznokcie, czysta skóra i promienna cera ale zmęczenie i brak sił na cokolwiek jest OGROMNY! nie wyobrażam sobie wyjścia z domu i np. siedzenia 3 godziny w kinie!