Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciacho_87

BRZYDKIE KOBIETY NIE MAJA ZA GROSZ SAMOKRYTYCYZMU

Polecane posty

Wszystkie tu na kafe pisza, ze sa takie ladne, ze widza, kiedy faceci sie za nimi ogladaja na ulicy, mysla, ze jak mezczyzna spyta o godzine, czy zagada z grzecznosci to juz je podrywa. A do tego wszystkie ponad 30-stki rzekomo wygladaja na 16 lat i musza pokazywac dowód. Czy wy nie potraficie spojrzec prawdzie w oczy? Popatrzcie sobie na gwiezdy w TV, te na prawde piekne i porownajcie sie sie do nich. Wiem, ze ciezko przyznac sie przed soba, ze jest sie szara myszka lub nieatrakcyjna, ale trzeba spojrzec prawdzie w oczy.

Gość letka letycja
Ja jestem ładna i o tym wiem. :) ale nie uważam, że wszyscy naokoło mnie podrywają, jeszcze nie upadłam na głowę :D

Gość u6521111
a ta paskuda w twojej stopce to kto? ma brzydki nochal i nieapetyczne usta

Gość hjbjkhbkjb
ciacho 87 a moze tak ejst ze te ponad 30 wygladaja o wiele mlodziej niz niejedna 20?? ja ejstem tego rpzykladem moze nie wygaldam na 16 ale mam 33 i daja mi ok 25. Odstatnio uslyszalam nawet 18/19 lat. Terazniejsz amlodziez stosuje solarium, kurzy, nie szanuje sie i to sie odbija na wygladzie. Ja jestem zadbana kobieta i dobrze wygladam:)

Gość Menstrooatzja
Kurvy mitomanki.

przynajmniej nie wstydze sie pokazac swojej twarzy, a ty zazdrosna malpo pokaz lepiej swoje zdjecie anonimowa krzykaczko

Gość ...KOperek...
Teee !!! Ciacho !!! Ty to nawet wstydzisz się swojej facjaty skrzętnie ukrywając ją. Co to za foto w profilu ??? POkaż się , No !!! Kaman bejbe !!! Jak ty wstawisz to i ja wstawię !!! :D

Gość opkmon
gadasz na brzydkie,a sama uroda nie grzeszysz i co z tego ze sie pokazalas? wielka mi odwaga gdzie polowa cafe wstawia fotki z ta roznica ze cale a nie tak jak ty , tylko usta i nochal

hjbjkhbkjb a ty wierzysz we wszystko co ci powiedza? Nawet na portalach spolecznosciowych mozna zobaczyc, jacy ludzie sa falszywi. Jak jest jakis paszczur to wypisuja, ale piekna jestes, wygladasz olsniewajaco,a pod zdjeciem na prawde pieknej kobiety nawet sie nie odezwa, bo je zatka z zazdrosci.

Gość ram pam pam
Uroda to kwestia gustu :)

Gość do autorki tego topiku
Zastanawiam się, skąd w ludziach tyle pogardy i nienawiści do innych? Smutne to, bardzo smutne:(

jestem anonimowa i taka chce pozostac, dlatego nie bede wystawiac swojego zdjecie, zeby paszczury sie pastwily i leczyly kompleksy moim kosztem. A swojej twarzy sie nie wstydze, wrecz przeciwnie.

Gość letka letycja
Ciacho myślisz, że ładne nie mają prawdziwych przyjaciół i każdy im zazdrości? :D haha, głupia jesteś

Gość ram pam pam
a tak na marginesie, ciacho na imie Ci Karolina?

nie mam w sobie ani pogardy dla nieatrakcyjnych kobiet, ani zadnaj nienawisci. Po prostu zastanawiam sie, dlaczego tak same siebie oszukuja. Nienawisc to jest raczej w tych zazdrosnych brzydulach, ktore albo obgaduja ladniejsze od siebie, albo pisza, ze sa brzydkie, co oczywiscie mija sie z prawda, co widac na pierwszy rzut oka, ale chca sobie ulzyc w cierpieniu.

Gość Menstrooatzja
Brzydkie kurvy powinny w norach siedzietz i wychodzitz tylko w notzy ewentualnie a nie kurva psutz widoki.

Gość ...KOperek...
A prawda to jest taka, że czasy się zmieniają i faceci coraz bardziej patrzą na wnętrze np. ja ;) Wszystkie takie puściutkie jesteście że musze być sam. A chłopak jestem nie brzydki :D I nie głupi :P Wykażcie cechy kobiece także w swoich charakterach. Okażcie czułość, serdeczność, troskę, wiarę, oddanie ... Gdzie to w was jest ? Jest w ogóle ?

Ciacho myślisz, że ładne nie mają prawdziwych przyjaciół i każdy im zazdrości? haha, głupia jesteś oczywiscie, ze maja, ale na pewno nie sa nimi jakies zazdrosne, zakompleksione paszteciary. A ty tylko potrafisz napisac glupia? No tak czego moglam sie spodziewac od anonima bez twarzy i charakteru...

Blair Witch ty na pewno jestes otwarta na znajomych rozpowszechniajac swoj wizerunek, dane osobowe na takim forum ja to haha Aniu Marciniak.

Gość dsfdghfgh
tez mnie to bawi, co druga sie chwali ze ma 30 lat a wszyscy dają jej 18 i musi pokazywac dowod... zalosne to jest. poczekajmy jeszcze z 10-15 lat i wtedy niech napisze hahaha czy wciaz taka mloda

Gość hjbjkhbkjb
ciacho a Ty na serio ejstes taka ograniczona czy tylko udajesz?? mam lustro i widze siebie i wygladam duzo mlodziej od wielu mlodych kobiet. Nie musze sie pcoieszac bo wielu mezcyzzn mnie podrywa i nie musze sie dowartosciowywac i udowadniac takim typiarom sfrustrowanym na podrzednym forumie:)

co to znaczy typiara? Hahaha, nie dosc, ze uroda nie grzeszysz, to jeszcze slownictwo to w ogóle u ciebie kompletna klapa

Gość mloda cialem i duchem
alez jestescie ograniczone gowniary, zal wam dupe sciska bo majac lat dwadziescia wygladacie duzo starzej od kolezanek w rzeczywistosci sporo starszych a jednak wizerunkiem duzo mlodszych buahaha jak ja kocham takie sfrustrowane gowniary:)

Gość Menstrooatzja
Oho kurvitze zaraz sie pożrom i powydrapujom oczy.

Gość dsfdghfgh
nie martw sie w wieku 50 lat na pewno nie bedziesz wygladac nawet na 30 ;) troche pokory by sie przydalo

Gość hjbjkhbkjb
ciacho a skad wiesz ze uroda nie rgzesze? pustaczku jeden. zakladajac tak idiotyczny temat utwierdzasz mnie w przekonaniu ze jestes ogromnym zerem

Gość dsfdghfgh
mama 27 lat, na ile wygladam nie obchodzi mnie to kompletnie i nikogo nie pytam o zdanie. moze tam ktos mi powiedzial, ze wygladam mlodziej, ale po co sie tym chwalic? czas szybko mija, za 10 lat i tak bedziecie stare i brzydkie, nawet jak teraz wygladacie na 15 :D

wiadomo, ze mozna wygladac mlodo, ale dziwne ze kazda tak o sobie pisze, a do tego za kazda sie faceci ogladaja, hahaha bez wyjatków.

Gość hjbjkhbkjb
dsfdghfgh nie no ludzie, czy Ty wies zo czym piszesz??? majac 50 lat na logike to w zyciu nikt nie ebdzie wygladal na 50. Poknij Tys ie w ten zalosny czerwep dziecko i zacznij dbac o morde i cielsko bo przekroczysz 30 i bedziesz nadal na 50 wygladac