Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciacho_87

BRZYDKIE KOBIETY NIE MAJA ZA GROSZ SAMOKRYTYCYZMU

Polecane posty

zlecialy sie brzydule kafeteryjne, uderz w stól a nozyce sie odezwa :-D A ty podszywaczko powyzej, wymysl sobie jakis nick i sie go trzymaj a nie pisz pod cudzymi nickami, a poza tym jak ktos wyzej zauwazyl, chyba wpadlas, wiec nie kompromituj sie juz wiecej, chyba ze lubisz sie osmieszac na forum

Gość little......
a ja mam 37 lat a i tak czasem jakis mlodzik sie milo spojrzy... co nie oznacza,ze nie jestem pasztetem BO JESTEM Ale jak ktos napisal-kazda potwora znajdzie swego amatora;)

Gość dupazbitawe
grube oblachy to maciory i jeszcze mysla ze sa piekne, a lepszym od siebie by gardla poderznely szmaty

Gość dsfdghfgh
ciacho daj sobie spokoj z tymi debilkami, za 10 lat mina im zrzednie jak juz nikt sie za nimi ogladac nie bedzie, jak to mowią, wszystko przemija jak zmija. ja bym nawet chciala wygladac na swoje lata, bo nie cche byc taką glupią prózna idiotką co to mysli ze cale zycie bedzie wygladac na 18 lat :D mi na tym nie zalezy.

Gość dsfdghfgh
a dodam ze raz widzialam w sklepie jak kasjerka chciala dowod od dryblasa wyglądającego wedlug mnie na jakies 25 lat... wiec to mowi samo za siebie.

no wlasnie dam sobie z nimi spokoj, wyrazilam zdanie a teraz zostawiam je sam na sam z ich wlasnymi kompleksami :-D

Gość fefe108
ja tu napisałam z dwóch nicków i ciągle to samo, ale ty nie raczyłaś odpowiedzieć 20:19 [zgłoś do usunięcia] hrherhynmry i 20:30 [zgłoś do usunięcia] fefe108 20:33 [zgłoś do usunięcia] fefe108 20:34 [zgłoś do usunięcia] fefe108 1. DLACZEGO KTOŚ TAKI JAK TY ZAKŁADA TAKI TEMAT - sama niezbyt ładna a nick ciacho, pasujesz do bohaterek tego topu jak ulał 2. CO CI PRZESZKADZA, ZE KTOŚ LUBI SIEBIE ??

Gość 23111144444444
Po co w ogole zalożyłaś ten temat ? Jak jest jego cel ? Jesteś przedstawicielem tej nieszczęsnej grupy ludzi która z wielką ochotą wpieprza się w życie innym, włazi buciorami, interesuje się wszystkimi, marudzi, wyśmiewa, zamiast zająć się po prostu SOBĄ I SWOIM ŻYCIEM! Najłatwiej jest oceniać innych, nabijać się z nich, jeśli ktoś kogoś nie krzywdzi niech robi sobie co chce, niech będzie nawet brzydulą która uważa się za miss - przeszkadza ci to ? Zajmij się lepiej czymś pożytecznym.

Gość fefe108
nie wyraziłaś zdania tylko stwierdziłaś fakt, z kórym sie z resztą trudno nie zgodzić - faktycznie dużo kobiet uważa się za ładniejsze niż są. ( sporo ładnych uważa się z kolei za brzydsze ) ale że cię ten fakt boli, to już świadczy o jakiś problemach, kompleksach

1. DLACZEGO KTOŚ TAKI JAK TY ZAKŁADA TAKI TEMAT - sama niezbyt ładna a nick ciacho, pasujesz do bohaterek tego topu jak ulał 2. CO CI PRZESZKADZA, ZE KTOŚ LUBI SIEBIE ?? 1. napisalam, ze wyrazam jedynie swoje zdanie 2.ni eprzeszkadza mi, ze ktos lubi siebie, tylko zastanawiam sie po co ten ktos sam siebie oklamuje?

Gość ...KOperek...
231114444 I to niech będzie kwintesencja tematu. Wszystko jasne i zamykame temat :D Cisza nocna, spać sierściuchy :D

a ciacho nie ma nic wspolnego ze mna, po prostu uwielbiam ciacha mojej mamy, dlatego tak sobie napisalam, ale widac masz taki ograniczony rozumiek, ze myslenie zaweza sie jedynie do jednego znaczenia.

Gość ...KOperek...
dobranoc, a ja ide sobie strzebac kapucynka pod zdjecie cioci gertrudy z imienin u stryja, gdzie jej seksowna halka zgrabnie opiela zylaki na prawej lydce

Ja osobiście jestem świadoma swojej urody. Zadbana,18 lat,to mój najlepszy czas w życiu pod względem naturalnej,niezaoranej zmarszczkami twarzy i ciała cellulitem. :) ciacho 87,nie zgrywaj tu na kafe wielkiej znawczyni psychologii,nie znasz ludzi to nie obrażaj tu innych,że są pasztetami,bo jak naprawde wygladaja nie wiesz i ja nie wiem. Ty oceniasz urode pozostalych dziewczyn na kafe,wszystkie nazwalas zakompleksionymi pasztetami,a swojej twarzy w pelni nie pokazalas,wiec ktoś o twojej urodzie tez moze pomyslec negatywnie. Ma do tego takie same prawo jak ty. :P

Gość 23111144444444
No i co z tego, że jakaś osoba siebie oszukuje ? Co cie to interesuje ? Czy ona przez robi krzywdę komuś ? Jeśli tak łatwiej jej żyć, jest szczęśliwsza to co, to coś złego ? No, ale oczywiście można założyć temat i się ponabijać z brzydkich, poczułaś się lepiej ? Dowartościowałaś się ? Poza tym nie to co ładne, ale to co się komu podoba.

Gość buahahhahihihuhuheheh
a wy te niby teraz mlode bedziecie wiecznie mlode?? plis buahaha no zenada te posty chyba pisaly jakies niedorozwiniete dzieci

Gość fefe108
:-D a czemu próbujesz mnie atakować nawiązujac do mojego rozumku? nie kochana, ograniczona nie jestem ale znam potoczne znaczenie słowa "ciacho" i dostrzegam różnicę pomiędzy "ciacho" a "ciastko". bardzo łatwo Cię zdiagnozować np. nerwy przez atak, czy to że założyłaś ten temat, bo się frustrujesz że jakaś osoba, której nie lubisz ma o sobie wysokie mniemanie, podczas gdy ty byś wolała, żeby siedziała w domu i łkała w poduszkę, że nie wygląda jak obrobiona fotoszopem gwiazdeczka z okładki magazynu. nie liczę oczywiście, że przytakniesz, nie masz na tyle odwagi :-)

Gość buahahhahihihuhuheheh
23111144444444 otóż to brawo:!!

Nie wiem czemu brak niektorym samnokrytycyzmu. Moze sadza iz skoro w realu nie prawia im komplementow znajda uznanie na kafe. Jest tu pare ladnych lasek- nie powiem ale wole ludzi skromnych ;-p .

Gość Angel-A-87
Znałam niegdyś istotę płci kobiecej, która miała nadwagę, nie była proporcjonalna i urodą też nie grzeszyła. Znana była ze swej nienawiści do ładniejszych i szczuplejszych dziewcząt. Bardzo chętnie i żwawo wyśmiewała sie z modelek i ogólnie kobiet z chudą sylwetką, w otyłej kobiecie to już nic śmiesznego nie widziała. Ciągle komentowała urodę chudszych i przedewszystkim ładniejszych kobiet i o drobniejszych twarzach mówiąc jakie z nich pasztety a jak znajdywała podobne do siebie to nagle " o jaka piękna".Do tego była podwójnie moralna bo jak kobieta sie dobierała do zajętego faceta to była szmatą, dziw*ą itp, aj ak ona to robiła a facet i tak nie rzucał swojej dziewczyny dla niej to nagle pierdzieliła jak to była zdradzana. Generalnie czesto jak kobieta jest tępym tumanem i ma zjebany ryj,brak zainteresowań i jakiejkolwiek chęci do zmiany siebie to będzie sie w sztuczny sposób dowartościowywać i kreować jakąś iluzję siebie najpiękniejszej. Na kafeterii pisze pełno kretynek (wystarczy poczytać wątki o "niskich pięknościach" albo "wysokich pięknościach" - żeby nie było, sama mam 178 cm ale widze idiotki wszędzie) a wszystkie co tak niby wielce wyrywają facetów to prawdopodobnie wyrywają ale głównie z gazet typu bravo girl, bo inaczej nie musiałyby siedzieć na kafeterii i o tym pisać. Ejmen.