Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciacho_87

BRZYDKIE KOBIETY NIE MAJA ZA GROSZ SAMOKRYTYCYZMU

Polecane posty

hjbjkhbkjb o tak wyzyj sie zazdrosnico, moze uleczysz swoje ukryte kompleksy na mnie, niech ci wyjdzie na zdrowie (oczywiscie psychiczne)

Gość ...KOperek...
No dobrze : No to teraz pytanie. Skoro piszecie że mając 30 lat wyglądacie na 18 to powiedzcie mi na ile się czujecie ? :D Tapetą można się odmłodzić ale co z tego skoro zdrowie i psycha siadła ? :D Uprawiacie sporty ? Nie macie fałdek ? Cieszycie się zyciem jak dzieci ?

Gość hjbjkhbkjb
Ciacho a tak trudno ci pojac ze za kazda kobieta sie ktos obejrzy?? kazda stwora znajdzie swego amatora. Toz e teraz kazdy facet ma cie w dupie nei znaczyz ejak o siebie nie zadbasz to nikt sie nie obejrzy. Zacznij dbac o siebie to zoabczysz ze ktos na ciebie zwroci uwage. Musisz dac sie porzadnie zerżnąć bo ajk widze to ciezko z toba:) POWODZENIA ZAZDROSNE FRUSTRATKI:)

Gość hrherhynmry
z treścią tego topu się zgadzam, ale trochę sięd ziwię że założyła go dziewczyna o takiej pełnej buzi, powiedzmy szczerze niezbyt atrakcyjnej i jednocześnie uzywająca nicka "ciacho"

Gość hjbjkhbkjb
ciacho .........wiesz nie oceniaj innych wzgledem siebie, powodzenia:)

Gość hjbjkhbkjb
Koperek nie uzywam tapety ani solara i byc moze dlatego moja twarz wyglada duzo mlodziej:)

hjbjkhbkjb no teraz to pokazalas klase, widac, ze procz kompleksów, nie masz za grosz kultury, dobrego wychowania, zachowalas sie jak degeneratka z rynsztoka, bo inaczej tego ujac nie mozna. Skoro nie potrafisz uczestniczyc kulturalnie w dyskusji to zapraszam na piwko pod wiejski sklepik tak na pewno sie wpasujesz ze swoim slownictwem, a nie osmieszaj sie tutaj

Jak ja mówię, że jestem brzydka, to wszyscy krzyczą, że to nie prawda, że ktoś mnie przecież musi podrywać, że nie ma brzydkich kobiet. A ja jestem pasztetem, mówię o tym głośno i już. Taki wyjątek od tej Twojej teorii.

Gość hjbjkhbkjb
Ciacho an serio nie oceniaj innych wzgledem siebie. Kompleksow nie mam w przeciwienstwie do ciebie . Wcale się zreszta nie dziwię, że je masz z tak gruba geba:)

Gość ...KOperek...
No i dobrze. Aby twarz wyglądała młodziej trzeba ją odżywić od środka a nie zewnętrznie. Gdy zrobi się higienę wewnętrzną to ta zewnętrzna sama się zrobi :P

Gość sexy latino 444on
nie obrazcie sie ale temat to czesciowo prawda, a autorka fajna lasencja, tylko po co skakanie do gardel? Baby to jednak maja swoj swiat, wydlubalyby sobie oczy za to, ze jedna ladniejsza, druga ma lepsze ciuchy, takie stare a takie durne.

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa
Najgorsze są brzydkie oraz otyłe jednocześnie. Jak mówi znane porzekadło, "grube to głupie" i coś w tym jest, tak tak, są najgorsze

Gość ...KOperek...
Ciacho, opanuj emocje bo Ty chyba faktycznie masz ze sobą jakiś spory problem. Nick za wyjątkiem rocznika taki sam jaki ma mój pojebany kumpel który jest chyba homo. Do tego blada okrągła twarz. Chociaż jedno oko pokaż a jak już się wstydzisz to może poprostu usuń ten wycinek. Co można wyczytać z tego rysunku ? Nic !

Gość frentii
Zgadzam sie z autorem w 100%:D Oczywiscie dzwinym trafem te kafeteryjne pieknosci sa zazwyczaj singielkami, ale to oczywiscie tylko dlatego, bo faceci boja sie ich porazajacej urody i wola brzudule:D

Gość hjbjkhbkjb
ja nie piszę, że ejstem ladniejsza ale po co jakaś gruba twarz będzie mi wmawiała, że nie ejst tak jak piszę. Wiem co piszę i wiem jak wyglądam a to, że ktos zaprzecza nie widzac mej osoby jest bardzo ograniczonym człowiekiem

hjbjkhbkjb tak, gruba gebe, musialas sie dowartosciowac? Lepiej ci teraz na psychice???Kobieto, czy ty nie masz za grosz klasy i godnosci, zeby cos takiego wypisywac, wszyscy widza, ze plujesz jadem, a ty dalej swoje, na twoim miejscu bym schowala glowe w piasek a nie kompromitowala sie w ten sposób i jeszcze bardziej swoim zachowaniem pokazywala, jak nisko siebie oceniam.

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa
Zauważyłem też że ilość plotkowania jest wprost proporcjonalna do wagi. Czym cięższa tym bardziej plotkuje :classic_cool: MÓWIE POWAŻNIE

Gość hjbjkhbkjb
lepiej ci teraz na pcyhice hahaha nie nno dorba jestes ale szkoda mi czasu na odpisywanie takiemu ograniczonemu czlowieczkowi. Wybacz nawet twego postu nie doczytam do konca bo nie widze potrzeby by czytac dyrdymaly jakiejs glupiej panienki

Gość fefe108
ten ktoś wyżej ma rację - masz grubą nalaną twarz, czy to coś niestosownego pisać prawdę?

hjbjkhbkjb w takim razie pokaz swoje zdjecie? Pewnie przed monitorem siedzi tlusta, pryszczata nastolatka, wiec zdjacia wstydzisz sie wkleic. do osoby powyzej racja, wiele jeszcze pisze, ze sa same, bo faceci sie boja takich pieknosci hahaha nie ma to jak pocieszanie samej siebie

Gość ciacho jestes strasznie pusta
strasznie :O

Gość fefe108
widzisz, to nie tylko moja opinia

Gość ...KOperek...
Ciacho To raczej Ty się dowartościowujesz :D Gdybym Cię spotkał to nawet nie chciałoby mi się ciebie do łóżka zaciągać na jednorazowy numerek :D Co za idiotka :D No nie mogę uwierzyć

Gość misiapysiapysiolina
chyba ktos sie nie zdarzyl wylogowac o kurwa ale jaja

Gość jyjij
Kafeteryjn piękności?.Są tu tylko dwie naprawdę piękne kobiety (widziałem w stopkach)ale dość rzadko piszą Nie wchodzą nikomu w tyłek ani nie bawią się w bezsensowne paplaniny typu czy mam ładne nogi.

Gość fefe108
a tak abstrahując od tego jak wyglądasz to powiedz, co Ci przeszkadza że ktoś ma o sobie dobre zdanie? nawet gdyby to zdanie było mocno odbiegające od rzeczywistości? boli Cię to, tracisz coś na tym że ktoś niesłusznie ma się za ładną?to chyba lepiej niż się katować kompleksami, nieprawdaż?wszyscy powinni lubić siebie. no chyba, że jakaś zazdrość przez ciebie przemawia bo innego powodu, dla którego się tak obruszasz nie widzę.

Gość ...KOperek...
Kto mi ukradl nicka???? Podszyw!

Gość fefe108
nie ktoś się nie zdazył, tylko ktoś sobie pożyczył mojego nicka, nie wiem po co?

Gość ...KOperek...
ciacho 87 Masz faceta ? Strzelam ... a raczej pewnym głosem mówię : Nie ! :D Nie martw się, pójdź pod sklep i kup jakiemuś 4-pak. Facet się napierdoli i straci rozum. Na kilka godzin jest Twój :D

Gość misiapysiapysiolina
chyba ta jedna szajbuska co pisala na pomaranczowo sie caly czas podszywa, bo przestala pisac ze swojego pseudonimu tylko ta sama gadka pod kilkoma innymi, a poza tym raz sie zapomniala wylogowac i wpadla