Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie czuje juz nic

JESTEM W CIĄŻY A CHCIAŁABYM UMRZEĆ

Polecane posty

Gość 2312321312
dziwna sprawa z wami, moze gosc był chorobliwie zazdrosny, ze wymaga badań genetycznych? I tak będziesz pewnie musiała je zrobic, jak będzie sprawa o alimenty. chyba że się zejdziecie, ale na siłę nie ma co. Jesli on pracuje, to dostaniesz alimenty, utrzymasz się.

Co do znalezienia sobie facetata raczej trudno bedzie o gostka w Twojej grupie wiekowej. Masz 19 lat i chłopaki w tym wieku to raczej uganiają sie za dziewczynami bez bagażu.Dodatkowo dziecko potrzebuje też czasu, opieki, nakładów finansowych na które młody chłopak nie jest po prostu przygotowany i nie za bardzo się pali do łożenia nie na swoją pociechę...współczuję, ale też niczego nie przekreślam. Powodzenia

Gość hm......66666
tata-jedyna osoba, ktora kocha cie bezwarunkowo. uwazaj zanim znowu zadasz sie z jakims ruchaczem

Gość zuzianna
ja sama mialam ostatnio ciezkie dni, ze moj maly nie ma ojca bo dla mnie on jest dawca nasienia i nic wiecej:P nie martw sie dasz sobie rade.

Gość 2312321312
Ale nikt chyba nie szuka facetów- równieśników?? Mnie to parcie samotnych kobiet na facetów wkurza, nie rozumiem jak mozna jeszcze... :( mi się odechciało, nie byłam na ani jednej randce odkąd mieszkam sama- ponad 4 lata.

Gość jhbf
a pomartwcie sie o siebie kto bedzie dziecko karmil.... co to za chore wyrzuty!!!!!

Gość mloda mama 1985
mnie moj tez zostawil, przez cala ciaze bylam sama, a teraz mam Moja Sliczna Dziewczynke i jest cudownie, tyle ze od poczatku przez ciaze mialam w sobie mega sile, czasami jest lepiej opobyc samemu, bez partnera

Gość zuzianna
no moj byl strasznie zazdrosny, podejrzewal mnie o romanse na prawo i lewo a sam sie puszczal :O

Gość mloda mama 1985
231321 popieram, co prawda nie 4 ale ja od poltora roku jestem sama, i jest ok nawet o SX juz zapomnialam....:)

Gość mloda mama 1985
a dziecko karmione piersia wcale nie musi sie budzic co godzine, moja sie budzi raz lub dwa razy w nocy,

Gość jhbf
Dziewczyny samotne matki-tak naprawde tylko od was zalezy czy jeszcze sobie zycie ulozycie czy nie. Znam niejedna mamuske ktora ma z pierwszego zwiazku dzieci i z drugiego rowniez, niektore z pierwszego zwiazku maja nawet dwoje, znalazly mezczyzn, tworza normalna rodzine i maja z nimi dzieci, sa szczesliwymi kobietami bo chcialy znalezc w koncu druga polowke wiec jest to mozliwe dziecko niczego nie przekresla! A to, ze jestescie mlode i w takim wieku mlodym macie pierwsze dziecko wedlug mnie to tylko wyjdzie wam na plus skad to wiem-pozyjecie-same zobaczycie :) wiele jeszcze dobrego przed wami, trzeba tylko pozytywnie patrzec w przyszlosc :)

Gość jhbf
zuziana podejrzewal ciebie wlasnie dlatego ze sam sie puszczal :D Boze ze ludzie sie nie boja chorob wenerycznych,hiv... pewnie po drodze zrobil jakiejs dziecko,wcale bym sie nie zdziwila

Gość do 2312321312
"karmienie piersią wzbudza przynajmniej u co drugiej osoby obrzydzenie, a te dzieci wcale nie rozwijają się lepiej, to jedna wielka bujda. Jeszcze o tych orgazmach w trakcie jak się słyszy... mozna się porzygac" że co kur*wa ?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O JAKICH ORGAZMACH TY PISZESZ?????? CO ZA IDIOTA- BO NIE WIERZE ŻE PISZE TAKIE BZDURY KOBIETA NIGDY O CZYMŚ PODOBNYM NIE SŁYSZAŁAM A KARMIŁAM-- SZCZERZE MNIE ZATKAŁO ŻE SĄ TAKIE ALFY I OMEGI

Gość 2312321312
uwielbiam termin "ułozyc sobie zycie" :p Ja uwazam, że mam ułożone.... ale wg niektóych ułozenie oznacza znalezienie dawcy spermy... :p sory za złośliwosc...

Gość 2312321312
że co kur*wa ?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O JAKICH ORGAZMACH TY PISZESZ?????? poczytaj sobie topiki na macierzyńskim..... to bardzo powszechne... bleee..

231 był nieraz zazdrosny aż za bardzo... Dwa razy zdarzyło sie że pobił kogoś raz to jak w pubie jakis pijany facet do mnie z głupim tekstem wystartowal a drugi na imprezie on byl już troche wypity i ubzdural sobie, ze kolega (nasz wspólny) sie do mnie przystawia..Ale myślałam ze bardziej mi ufa...nie wiem moze ktos rozpuscil jakies plotki? Naprawde nie mam pojecia. Myślisz ze sa szanse ze sie zejdziemy? Ja wątpię bo juz nie umialabym mu chyba zaufac, a co to za zwiazek bez zaufania. Dust nie dziekuje, ale na dzien dzisiejszy to nawet nie mysle o facetach. Chyba juz nigdy zadnemu nie zaufam. Jedyny mężczyzna ktoremu ufam to moj ojciec

Gość mloda mama 1985
niegdy nie mialam orgazmu...nawet o tym nie slyszalam ze mozna podczas karmienia naturalnego miec a nie ma nic zdrowszego niz mleko matki

Gość 2312321312
Nie znam goscia, ale to co piszesz, nie wygląda dobrze. Chyba jakaś patologia alkoholowa, mnie faceci co się upijają nie kręcą. Moze mam za duże wymagania, a ci co lecą z pięściami bo ktoś na niego spojrzał... szkoda gadac

Gość zuzianna
a teraz to ja juz to wiem i dziekuje Bogu, ze mnie niczym nie zarazil bo kij go wie z kim i gdzie on sie puszczal :O a ja glupia zaslepiona wierzylam mu w kazde slowo :O Jestem teraz z innym, nie ma porownania, bo wiem, ze wiecej na nic takiego sobie nie pozwole i to ze, mam dziecko nie przekresla szanse na spotkanie kogos innego. Wiec glowa do gory.

jhbf dzieki za to co napisalas/es... Troszke mnie to podbudowało...Zuzianka no ale to ojciec Twojego dziecka nic Wam nie pomaga? W ogóle? A jakies alimenty czy coś?231 ja parcia takiego nie odczuwam bo na razie na kazdego faceta patrze wilkiem i mam wrazenie ze kazdy by potrafil mnie skrzywdzić wiem ze to moze dziwne i troche chore ale tego nikt nie zrozumie kto nie znalazl sie w podobnej sytuacji. Tylko ze z drugiej strony tak bardzo chcialabym dac mojemu dziecku pełna rodzine, i czuje sie winna ze nie zapewnilam mu tego :(

Gość jhbf
231.... ty nie jestes zlosliwa tylko masz taki problem:widzisz tylko to, co chcesz widziec

Gość zuzianna
Nic mi nie pomaga, malo tego sprzedal dziecka rzeczy co zostaly u niego jak sie wyprowadzilam :O nie chce od niego nic, chce by dal mi wreszcie spokoj i tylko tyle... a pewnie zrobi dziecko jeszcze nie jedno, ale nikt z nim dlugo nie wytrzyma, bo tojest chory czlowiek, ktory wszedzie widzi zdrady, klamstwa i robi awantury o zle pokrojone mieso do obiadu :O Z czasem zmieni Ci sie stosunek do facetow ale na to potrzeba czasu... Co do pelnej rodziny widzisz czasem lepiej,ze jest niepelna niz ma byc pelna a w takich warunkach. wiec nie obwiniaj sie, Ty nie zawinilas...

Gość jhbf
oczywiscie ze dziecko niczego nie przekresla, trzeba tylko poczekac i nauczyc sie dostrzegac pewne rzeczy jakie zycie bedzie nioslo jeszcze dlugie lata przed wami-tylko jeden warunek-nie wolno wam sie zalamac bo tym samym wiele dobrego was ominie trzeba byc silnym i byc soba

ale jaka patologia alkoholowa? Przeciez nie pisałam ze sie upijal raz na tej imprezie przegial co tego kolege pobil a ogolnie to nie jak kazdy raczej, przy weekendzie cos tam sie wypilo. W tym pubie tez poszliśmy na piwo a tam wlasnie jakis zalany gosc mnie zaczal zaczepiac, to moj go upomniał ale jak z takim oblesnym tekstem wyskoczyl ktory szkoda cytować to chlopak nie wytrzymal tez... Niby go wtedy rozumialam ale pamiętam ze mówiłam ze przesadził

Gość jhbf
zuziana trafilas na jakiegos ohydnego psychopate i materialiste, seksoholika i nie wiadomo kogo jeszcze, ciesz sie ze juz z nim nie jestes, co za obleh, masakra, nie slyszalam jeszcze zeby ex sprzedawal rzeczy po dziecku, na dodatek po wlasnym... szczeka opada

Gość autorko a jak twój ojciec
zachował się na wieść o twojej ciąży bo teraz przygotuj się na to że wypierdoli się z domu i da w pysk

Gość zuzianna
jhbf pewnie, ze sie ciesze, ze sie w koncu uwolnilam do tego typa :O nie da sie go pisac slowami :O takie rzeczy, co on wyrabial to sie na prawde nie miesci w glowie :O moglambym opisywac cala noc :O no ale o czyms to swiadczy skoro sprzedal dziecka prezenty :O lozeko, wozek, nianie, miksrery do sokow, blendery no ale kasa sie przydala "tatusiowi" nie mam slow na tego czlowieka:O przywlaszczyl sobie nawet samochod, za ktory ja zaplacilam no ale teraz wiem czego po nim sie spodziewac... no ale on taki biedny, bo ja nie chce sie zgodzic na widzenia z synem :O Dla mnie to jest oczywiste, by dziecko nie mialo zadnego ojca niz takiego.... Jak dorosnie dam mu wybor poki co ja decyduje.

Facet, który z pięściami się rzuca na innego, tylko jak na Ciebie spojrzał? Toć to istna epoka jaskiniowa, gdzie za patrzenie nie w tą stronę można było dostać dzidą w plecy. Cholera takie akcje widywało się na wiejskich hucpach w remizach. Nie ogarniam tego jak dziewczyny mogą w ogóle iść do łóżka z takimi troglodytami.... Szkoda, że nie zasmakowałaś w życiu prawdziwego faceta, może byś miała inne spojrzenie na mężczyzn.