Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alibabcia xxl

Sex analny w ciazy:)

Polecane posty

Gość alibabcia xxl

Czy uprawiacie sex analny w ciazy? Ja jestem w szostym miesiacu mam ciagle apetyt nas sex, nawet analny od ktorego wczesniej sie bronilam;)

Gość alibabcia xxl
a czy latwiej mialas orgazm w ciazy? bo ja niestetyb tego zjawiska u sibie nie zaobserwowalam?

Gość bo trzeba sobie
wtedy intensywnie łechtaczkę pieścić :). orgazm-gigant :D.

tak naprawdę to przyjemność zawsze odczuwałam już przy końcówcę ...nie wiem czemu może dlatego że wiedziałam że nie długo koniec :)

Powiem Wam że teraz jestem po porodzie nadal praktykowaliśmy seks analny..tylko... pojawiły się hemoroidy po porodzie :(

Gość alibabcia xxl
o orgazm chodzilo mi w normalnym sexie, bo ja jakos nie mam od czasu ciazy, ale to moze dlatego ze prawie zawsze moj facet w trakcie stosunku pyta czy maluszek spi( w sensie czy nie kopie)heh i to chyba mnie uniesienia pozbywa;P

Gość alibabcia xxl
lietta a hemoroidy ci w jakis sposob przeszkadzaja w sexie analnym? wogole to jak ci sie one objawily zmieniajac temat.. bo ja czasem mam troche krwi na papierze, ale nic poza tym;P

Gość A weź mu powiedz,
że nie śpi, tylko grozi telefonem do Rzecznika Praw Dziecka, bo go ktoś po głowie leje :o. Może się oduczy takiego psucia nastroju ;).

Gość jdikehf,kwbdjhw
Ja uprawiam anal :P MEGA ORGAZM.

Gość alibabcia xxl
z jednej strony to mile ze sie troszczy o maluszka, no ale mogl by sobie czasem darowac;) dobre z tym telefonem do rzecznika;P

W normalnym seksie też było ciężko z orgazmem w ciąży a poza tym w ogóle nie miałam ochoty, hormony zrobiły swoje. A jeśli chodzi o hemoroidy to co prawda w analu mi nie przeszkadzają ( jeśli nie bolą...a bolą rzadko i tylko przy wypróżnianiu) ale z tego co wiem to nie powinno się uprawiać seksu jak się ma hemoroidy, bo mogą pęknąć itp.

a jeśli chodzi o objawienie hemoroidów to zaczęło się po drugim porodzie...przy pierwszym wypróżnianiu poczułam ból i kłucie(podczas przechodzenia stolca) i małe ilości krwi na papierze. No i mam jednego hemoroida zewnętrznego...na odbycie (mała kulka)akurat on nie boli. Niestety jest to przypadłość większości rodzących

Gość alibabcia xxl
a mowia ze w ciazy sie ma mega orgazmy;P ja nie narzekam raczej na moj apetyt.. hormony poszly w inna strone;) nawet moj facet nie ma tak czesto ochoty jak ja.

A jeśli masz trochę krwi na papierze to możliwe że to hemoroidy, w ciąży też się pojawiają i wcale nie muszą się silnie objawiać.

Gość alibabcia xxl
ja zazwyczaj nie ma problemu przy wyproznianiu ale czasem niezle sie musze nameczyc?| ale to chyba nie swiadczy jeszcze o hemoroidach co?mysle ze to bardziej zapacrcia czy cos.. mam nadzieje ze mnie nie nawiedza po porodzie;P

No niestety z wysiłku właśnie są hemoroidy, nie chcę Cię straszyć ale jak jest krew na papierze to duuuże prawdopodobieństwo że brzdące dają o sobie znać :P a to Twoja pierwsza ciąża?

Gość alibabcia xxl
tak moja pierwsza, wogole czesto czuje nacisk malego na jelita czy tam na co innego co powoduje ze czesciej puszczam baki i to nie zamierzone;P tez tak mialas?

heh też tak miałam tzn. częste bąki, ale zamierzone i kontrolowane :D

Gość alibabcia xxl
hehe moje wlasnie sa niekontrolowane czasem;P masakra..kobieta w ciazy tyle rzeczy doswiadcza..ale ciesze sie ta ciaza bo czuje sie swietnie;) zaraz wroci moj ukochany z pracy..i go chyba troche pozaczepiam...albo odwroce sie do niego dupka;P