Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ohna

Seks na drugiej randce

Polecane posty

Gość daje 2
moze dzisiaj sie odezwal?

Gość nie nie
nie

Witajcie, odezwal sie dzis. Napisal smsa...Hey....(tu moje imie), jak sie masz? Nie rozmawialismy przez kilka dni, czy wszystko u Ciebie w porzadku? Co slychac, jak praca? Tesknie za Toba. To bylo o 14, nic nie odpisalam, o 18 kolejny sms: Czy wszystko u Ciebie w porzadku? Nie wiem co myslec, czy on naprawde udaje, ze nic sie nie stalo? Dlaczego w poniedzialek kiedy mielismy sie spotkac nawet nie zadzwonil, pozniej kilka dni cisza i nagle sie kontaktuje, w dodatku glupim smsem...

Gość po prostu zachciało
mu się seksu to się odezwał

Gość jak wyzej:o
nie licz na wiecej, facet bedzie udawal, ze wszystko ok, zeby miec latwy i wygodny dostep do seksu

Taak, w miedzynarodowy dzien seksu :) No to chyba ma pecha bo seks z nim to w tym momencie ostatnia rzecz o jakiej mysle.

Gość Odpisałaś???
czy będziesz trzymać go w niepewności?;)

Nie odpisalam, nie mam co odpisac. On po prostu sprawdza, czy jestem na niego zla. A ja zla nie jestem juz, tylko bardzo rozczarowana. Co innego gdyby zadzwonil i powiedzial czego chce, szczerze. Nie bede pisac, tak wszystko ok bo i po co? Nie interesowalo go 4 dni czy wszystko w porzadku u mnie wiec nic moj sms nie zmieni. Skoro nie potrafil normalnie podejsc do sprawy to juz nie moj problem w tym momencie. Najpierw wielce zauroczony a jak tylko jeden jedyny raz ja do niego zadzwonilam to juz sobie wyobrazil, ze nie wiadomo czego oczekuje od niego. Jezeli podjal taka decyzje o szybkim seksie, a pozniej zachowuje sie jak gowniarz to ja tu nic nie poradze.

Gość to kolejne prowo
odpisz jutro że wszystko ok,pozdrawiam i NIC więcej. żadnego co u Ciebie, ani nic z tych rzeczy. Dziś nie odpisuj. Niech mu wyobraźnia popracuje

Gość to kolejne prowo
a może i rację masz. Po co udawać.

Gość Odpisałaś???
pewnie zadzwoni:)

Dzieki za rady, jesli juz cos odpisze to dopiero jutro, trudno znterpretowac jego zachowanie. I sama musze sie teraz zastanowic czy warto kontunuowac znajomosc ktora zaczela sie w taki sposob. Jaki sens maja teraz smsy skoro doszlo do takiej bliskosci, normalni ludzie probowali by po prostu spedzic wiecej czasu ze soba, a nie bawic sie w gierki w nieodzywanie, uciekanie, sprawdzanie, udawanie, ze sie nie wie ze wypadaloby probowac sie odnalezc w tym chaosie jaki oboje stworzyli. Nie wiem co zrobie dzis, jutro, nie wiem. Jezeli te 2 smsy to bedzie jego jedyny krok to sprawa sie sama rozwiaze.

Gość autorko i jeszcze sie zastanaw
iasz:o FACET CHCE TYLKO SEKSU; DAL CI TO JASNO DO ZROZUMIENIA!!!

Gość nie, nie isc do lozka
tez tak mysle autorko. 4 dni sobie odpuscil i mysli ze jak sie zamelduje to skoczysz na zawolanie. dobrze zareagowalas. odpusc sobie kolesia.

Ludzie do k...wy nędzy zacznijcie ze sobą rozmawiać!!!!!!! Nie mogę normalnie. Kobieta zamiast po prostu z nim pogadać i powiedzieć co myśli o jego zachowaniu, po prostu wyłożyć kawę na ławę, analizuje jego smsy. Po prostu wymiękam. Typowe zachowanie kobiet. Ile wy macie lat?

Gość to kolejne prowo
dobry pomysł.Jestes zła na niego, więc mu o tym powiedz.

Smokopies mam moze do niego jeszcze zadzwonic i poprosic o spotkanie? Jezeli on nie potrafi zadzwonic tylko wysyla glupie smsy jak jakis dzieciak, to dlaczego ja mam niby dopraszac sie o pogadanie? Jakby chcial porozmawiac to by zadzwonil, ja nie bede sie prosic. To on mnie olal na 4 dni, nie ja jego.

Ohna masz racje. tak trzymaj.

mozesz mu powiedziec ze jestes zla ale poczekaj czy jutro i pojutrze bedzie pisal i wydzwanial. jak nie - to olej. jak bedzie pisal i prosil o spotkanie nastepne 2-3 dni to powiedz ze zla jestes i dlaczego. a tak sie nie odzywaj i tyle.

Wlasnie dzwonil, nie odebralam, spanikowalam. Ale z drugiej strony przeciez jest noc, nie musze odbierac telefonow w nocy.

Chyba napisze mu ze jutro pogadamy. Albo nie, jutro rano napisze ze pogadamy wieczorem. Lepiej poczekac i pomyslec.

Gość Odpisałaś???
Czyżby zaczął się martwić?:P

Gość sa takie relacje
tylko poczekaj z seksem!!!!!

Typowe kobiece gierki, jakich nie trawię. Żenada. Ogarnij się dziewczyno, przestań analizować każde słówko i gest lub ich brak.Tak zachowują się nastolatki.

Smokopies, ok, gierki. Ale on tez w cos pogrywa prawda? Gdyby nie zerwal kontaktu na 4 dni to nie byloby problemu, to on rozpoczal gierki, nie ja.No nic, ide spac, nie mam zamiaru sie zamartwiac. Ja musialam znosic niepewnosc przez 4 dni wiec nie zaszkodzi mu do rana, poza tym jak widac nie bylam dzis gotowa by z nim rozmawiac.

Gość to kolejne prowo
nie zaszkodzi mu. A nawet pomoże.

autorko jestem z Toba. Intuitywnie dzialasz. bardzo dobrze.

No i tak jak mówiłam, facet potrzebuje wiecej czasu na układanie sobie wszystkiego w głowie, potem teskni i sie idzywa, i nie dziwie sie że jest zaskoczony twoją reakcją a raczej jej brakiem. I ja szczerze mówiąc też, facet zachowuje sie jak standardowy facet: wasza znajomość sie dopiero zaczęła i jest na etapie wzajemnego testowania. Twój facet na razie bada grunt i sobie za dużo nie obiecuje, ale skoro sie odezwał to ma nadzieje na rozwiniecie zwiazku a nie tylko seks. Guzik prawda, że facetom tylko o seks chodzi, głupie gadanie cnotek.

wygląda na to, że to faktycznie jakiś niepoważny koleś. smsy to się wysyłało w wieku nastoletnim, dorośli kiedy chcą się czegoś dowiedzieć, to normalnie dzwonią. nie przejmuj się, znajdziesz kogoś lepszego :)