Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kghku

domowa żona i jej nowe zdjęcie

Polecane posty

Gość bocho_arek
plenerowa zona poka cyce i sledzia

glixe --> najlepszy koncert jaki udalo mi sie "zaliczyc", efekty, glosnosc taka ze rozsadzalo. jak bedziesz mial okazje to polecam. i tanio bo jakies 25 F.

Cholera, ja ce te sluchawki :( http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B6387&cat=1 You're the one that I want, the one that I need The one that I gotta have just to succeed When I first saw you, I knew it was real I'm sorry about the pain I made you feel That wasn't me; let me show you the way I looked for the sun, but it's raining today I remember when I first looked into your eyes It was like God was there, heaven in the skies

Nawiążę do tematu, chociaż nuż za późno - Żona jest zajebista i pierdolcie się frajerzy!!!!!! :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

im mniejsze tm lepsze, noooo.. jezeli mowimy o sluchawkach. zreszta probowalam i powiem ci tyle ze dziwk anielski. a lomu jest kochany :)

chyba ja tez pojde.. cos sie dziwnie czuje.. raczej musze do jutra wyzdrowiec, bank holiday monday, jutro impreza sie szykuje (jak sie calkiem nie rozloze... )