Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adelajda84

Dukan poraz enty......

Polecane posty

Od dziś zaczynam walkie z tłuszczykiem i ma mi w tym pomóc wójek Dukan.Nie jest to moje pierwsze i co gorsza pewnie nie ost podejście do tej metody odchudzania.Zapraszam wszystkich którzy już byli na ścieżkach Dukana,ale z jakichś względów zboczyli.Oczywiście wszyscy początkujący też są mile widziani.No to zaczynamy

Moje dzisiejsze menu zapowiada się następująco:przed śniadankiem wciągnełam 3 plasterki polędwicy do tego kawa obowiązkowo z mlekiem i duuuużą dawką słodziku.Na śniadanie mam placuszki otrębowe,na obiadek udko gotowane ma się rozumieć,że bez skórki i na kolacje prawdopodobnie serek wiejski.Startuje z wagą 62,2kg mój cel to minimum 57 kg.

Gość georginiaaa
najpierw kup sobie słownik ortograficzny, bo wstyd! takie BŁĘDY!!!! :-O

Skoro tak Ci przeszkadzają moje błędy to może mi zafundujesz taki słowniczek?no co? czemu nie?Dukan to droga dieta na słownik już nie wystarczy he he

ja mam malo do zrucenia bo jakies 4-5 kg , nie wiem ile waze ale na oko 60 kg, nie wazylam sie bo mam okres ale jutro rano juz sie zwaze mam ok 170 wzrostu wiem ze nie mam duzo ,. na dukanie juz bylam i ładnie . schudlam ,ale teraz mam jakies opory

Ja też mam 5 kg do stracenia i jestem pewna,że tym razem się uda w końcu to nie dużo a dieta jest świetna i naprawde działa.Stosowałam ja pare razy z dobrym rezultatem.Oczywiście pierwszy raz był najefektywniejszy.

a ile masz zamiar byc na 1 fazie? ja bylam na dukanie 3 lata temu a zaczęłaś już ? czy od jutra

Dziewczyny, zapomnijcie o Dukanie. To jest znachor który sprzedaje marzenia. Ta jego dieta to tylko wymysl jednego człowieka, nie ma rekomendacji ze środowiska dietetyków i lekarzy i może być szkodliwa.

problem polega na tym że kobiety działają zbyt emocjonalnie. zamisat na spokojnie posiedzieć, poczytać o podstawach odchudzania zapalają się na obietnicę jakiegoś Dukana. dziewczyny, bez podstaw dietetyki dacie sobie wcisnąć największą ciemnotę.

a nie lepiej wejść na klasyczną ZBILANSOWANĄ dietę zamiast stosować wątpliwych metod wątpliwego pana?

Kluseczko może to i dobre rozwiązanie jednak 2 dni białkowe a reszta zdrowego odżywiania u mnie zdało by rezultat przy utrzymaniu napewno nie na redukcji

po pierwsze, jezeli ktokolwiek wam polega dietę w której nie chodzi o ilość kalorii to jest albo idiotą albo sprytnym marketingowcem. dlatego dieta dukana która zakłada że można jeśc ile się chce i dalej chudnąc to zwyczajne znachorstwo zbilansowana dieta nie jest ani trudna, ani nawet specjalnie drakońska. ale nie ma oprawy cudownej metody jakiegoś zagraniczego doktura na którym swoją drogą inne doktory wieszają psy. tak się sprzedaje marzenia

Gość wpdkfj
to juz nie jest dukan wtedy ;P)

Każdy ma prawo stosować taką diete na jaką ma ochote,ja chce Dukana i nikt nie zmieni mojej decyzji.

no, typowe klapki na oczach. dlatego tak łatwo kobietom nawciskać kitu, wystarczy poruszyć pewne emocje a potem już żadne logiczne argumenty do nich nie przemawiają. oczywiście nie u wszystkich, ale to raczej kobiety masowo dają się nabrać nie na cudowne a na cudaczne diety

Zjadłam to co zaplanowałam na dziś koniec.Strasznie chce mi się pić,choć to na tej diecie normalka.

Gość Dukanowa Banitka
Adelajdo powodzenia. Życzę aby Ci się udało Na pewno Dukan nie jest dietą zdrową ale przestrzegając zasad można znacznie poprawić swoje wyniki.Na co ja i wiele moich dukających koleżanek jest przykładem .Schudłam na Dujanie 37 kg i mam obecnie lepsze wyniki niż przed rozpoczęciem diety Dukana. Wierzę ,że Ci się uda zwłaszcza ,że nie musisz zgubić dużo kilosków. Gdybyś potrzebowała wsparcia lub ciekawych dukanowych przepisów zapraszam http://www.dukanowebanitki.pun.pl/forums.php na forum można też znaleźć informacje po polsku o popularnej w UK diecie SLIMMING WORLD, która jest mniej drastyczna niż Dukan . Pozdrawiam .

Dziękuje kochana za miłe słowa.Po pierwszym dniu ubyło mnie 1,5 kg,po drugim 0,5kg.Dziś mój 3 i ostatni dzień fazy białkowej.Wczoraj zjadłam placki otrębowe,fileta z kurczaka+serek wiejski i na wieczór kostkie twarogu z mlekiem i słodzikiem.A dziś rano wieśniaczek a po pracy kotlety z cyca kurzego w otrębach.Może troche mało,ale tak jakoś wyszło.Jutro będzie zupka brokułowa z duzą porcja włoszczyzny coby troche witaminek dostarczyć.

Widze,że to będzie mój pamiętnik,ale nic nie szkodzi.Bede miała większą kontrole nad sobą.

czesc ja zaczne od jutra na nowo, dukana po raz nty :) ostatnio bylam na nim , 3 lata temu niecałe mozna doąłczyc?