Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgjgj

Wyobrażacie sobie? Ale wstyd!

Polecane posty

Gość Wolna251
do autorki topiku... żal Ci dupke ściska!bo koleżanka ma seks o jakim Ty nawet nie możesz pomarzyć bo nie wiesz co oznacz dojrzały facet...

Gość jgjgj
Oczywiście, że są ze sobą tylko dla seksu. Ja tam nie kupuję ich ściemy o tym, że się naprawdę kochają.. za duża różnica wieku. Chociaż oni twierdzą inaczej. Niby zakochani, szczęśliwi ze sobą, myślą o swoim związku poważnie.. ta.. ta..

Gość jgjgj
Wolna251 - Jaki seks o którym mogę pomarzyć? Co Ty gadasz? Masz rację nie wiem co to znaczy dojrzały facet bo nie chodzę do łóżka ze starymi dziadami. Z całym szacunkiem dla ojca kolegi bo jest naprawdę w porządku lubię go ale to jest przegięcie co oni wyrabiają! Już widzę jak jej rodzice akceptują ten ich cały "związek"

Gość gjgjgjjgjj
Autorke zalewa żółć. Ustaw się w kolejce, jak ona mu się znudzi (lub on jej) to może się skusi na ciebie ;)

Gość elżunia z pod.
No szok, co za wścibska baba :o

Gość jgjgj
No sorry bardzo ale mnie nie kręcą ojcowie kolegów.

Gość elżunia z pod.
To może kolezanka? taka zazdrosna jesteś...

Gość Wolna251
jgjgj facet 39 lat mniam... to nie jest stary dziad!!! a niech sobie robią co chcą co Ciebie to obchodzi???

Gość laosjsas
A może To TY jesteś tą niby koleżanką, która się rucha z tym gachem, co? :classic_cool: I chcesz sprawdzić tutaj, co ludzie sądzą o takim związku ;> bo podejrzane to jak się tym jarasz i w dodatku rzucasz się na forum jak gówno w trawie, coś za mocno się ekscytujesz... ;) uważaj, bo Ci żyłka w dupie pęknie...

Gość jgjgj
Nie jestem zazdrosna.. tylko dla mnie to jest trochę taka no.. patologia. Teraz pozostaje tylko czekać jak zrobi jej dziecko i skończy im się mizianie w łóżku.. zostanie sama z bachorem.

Gość jgjgj
Wolna251 - A Ciebie co tak jara 39letni facet?

Gość jgjgj
laosjsas - ja w odróżnieniu od tej koleżanki nie wskakuję od razu do łóżka facetom..

Gość Wolna251
a no jara:) a niech jej zrobi nawet 5 dzieci!!! co Ci do tego ??? co Ty będziesz je wychowywać?

Gość laosjsas
sranie w banie- to TY jesteś tą koleżanką i tyle, no chyba, że jesteś taka tępa dzida i nie masz własnego życia w ogolę, że wypisujesz na forum życiową historię swej koleżanki.......... tak czy siak- NO COMMENT........................

Gość jgjgj
Wolna251 - To, że facet ma 39lat nie znaczy wcale, że będzie w łóżku prawdziwym demonem seksu! Mogła byś się rozczarować. No oczywiście, że nie ja będę wychowywała i nie ja zostanę potem z nimi sama i nie ja będę miała zrujnowaną resztę swojego życia.

Gość Wolna251
jgjgjg... to po co w takim razie skoro sprawa Ciebie nie dotyczy interesujesz się tym???

Gość jgjgj
laosjsas - Dla mnie to jest po prostu śmieszne. Tylko czekać na dalszy rozwój akcji.. Jak się dowiedzą jej rodzice z kim się spotyka, jak zajdzie w ciążę. Zobaczymy wtedy jaki ich związek będzie szczęśliwy, pełen miłości i poważny.

Gość maziaaaaaaa
Autorko.. dlaczego Ty jesteś taka pierdolnieta.? To jeszcze tacy zacofani ludzie jak Ty żyją.?Porażka

Gość laosjsas
A skąd ty wiesz, że zajdzie? Jasnowidz czy co?

Gość niedziela to jedyny dzień
Ale będziesz miała "zdziwiony ryjek" jak sie okaże ,że z tego będzie fajny związek.

Gość jgjgj
Wolna251 - Po prostu koleżanka zawsze miała opinię dojrzałej jak na swój wiek, odpowiedzialnej, poukładanej. W życiu bym się po niej nie spodziewała, że da się bzykać 39letniemu facetowi, w dodatku ojcu kolegi.. tak bez miłości, uczuć.. tylko dla samego seksu.

Gość maziaaaaaaa
Mam nadzieje, ze ułozy im się świetnie a Ty bedziesz z boku stać i patrzeć ze złością i łzami w oczach, ze nie wiesz co to prawdziwe szczęście :)

Gość mouche123
eee... jest jeszcze coś takiego autorko, że ludzie kochają się ze sobą mimo różnicy wieku ale ty wiesz lepiej... :/

Gość laosjsas
No to k.urwa zajdzie, będą mieli gromadkę, zostawi ją samą i będzie żyła w nędzy i ubóstwie o ile wcześniej rodzice jej nie zajebią, I CO Z TEGO? MASZ Z TYM PROBLEM? Dziwne, że Ty masz z tym problem a nie ona, co Ci do niej, choćby nawet i miało się tak stać! A paszła won do kuchni schaboszczaka tłuc na obiad!

Gość maziaaaaaaa
Ale skad Ty kurwa wiesz ze tam nie ma zadnej milosci? Twierdzisz ze tylko seks i nic Cie nie przekona do zmiany zdania, Co TY z nimi 24h przebywasz ze wiesz czy jest milosc badz jakies uczucie.? Boże jaka Ty jesteś tępa ;P no aż sie zdenerwowalam przez taką wredną idiotke co nie ma swojego zycia i zajmuje się cudzym! Daj im spoko a jak zazdroscisz to sobie poszukaj jakiegoś do seksu i problem z glowy.

Gość Wolna251
a może oni się kochają??? i Twoja koleżanka będzie mieć dobre życie z nim???

Gość jgjgj
maziaaaaaaa Kochana! Proszę Cię! Weź się otrząśnij! Jakie szczęście? Zazdrość? Płakać to nad tym można! Owszem! Dziewczyna oddaje mu swoje młode ciało tylko do seksu. Nie szanuje się.. Dla mnie to szmacenie się. Naprawdę myślisz, że się kochają czy tylko tak udajesz? Przecież na dobrą sprawę się nie znają. Jak przychodzimy w odwiedziny do kolegi to zawsze pogadamy trochę z jego ojcem bo on jest wyluzowany, jest na czasie i nie jest z niego taki stary piernik. Duchem wciąż jest młody ale no żeby go jakoś bliżej poznać i zakochać się to wątpię, że miała okazję. Co najwyżej podoba jej się z wyglądu bo jego ojciec mimo wieku wygląda atrakcyjnie, jest wysportowany, umięśniony, przystojny.. Ona miała na niego ochotę, wykorzystała sytuację by zostać z nim sam na sam. On samotny od 14lat, nie miał nikogo.. Na pewno brakowało mu seksu, a tu ma przed sobą śliczną, młodą i chętną 18latkę. Który facet na jego miejscu by nie skorzystał? Wątpię, że się kochają.. to tylko seks.

Gość laosjsas
A skąd Ty wiesz, że od 14 lat nie miał nikogo? W rozporku mu siedzisz? (pewnie byś chciała, ale... ;) Może miał kochanki, przygody itp.. Nie wiesz, co działo sie np 10 lat temu.. może nawet jego syn nie wie.. Jak taki przystojny, umięsniony, wyluzowany to wątpię, że baby na niego nie leciały... SORRY

Gość jgjgj
Wolna251 - Jak oni się kochają to ja jestem Britney Spears.

Gość niedziela to jedyny dzień
czyli zazdrościsz im jednak seksu :D