Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgjgj

Wyobrażacie sobie? Ale wstyd!

Polecane posty

Gość jgjgj
kaś1991 - Ale z Ciebie tępy but! Przecież napisałam w temacie, że kolega wyszedł na imprezę ale, że była słaba to wrócił wcześnie do domu. Jego ojciec wykorzystał nieobecność syna i fakt, że ma wolną chatę więc przyprowadził ją sobie do domu. Uprawiali ze sobą seks, a kolega wrócił do domu i ich na tym nakrył. Powiedzieli mu później, że są ze sobą od dłuższego czasu, ale nie wiedzieli jak mu o tym powiedzieć. Podobno chcieli też pobyć troszkę ze sobą żeby sprawdzić jak im razem jest i czy coś z tego będzie. Więc woleli poczekać na odpowiedni moment by mu o tym powiedzieć z pełną świadomością.

Gość laosjsas
Sama sobie zaprzeczasz- pisałaś, że są ze sobą tylko dla sexu a teraz wychodzi, że także pomaga mu w domu, gotuje, robią wspólne zakupy spożywcze... Naprawdę myślisz, że laska, która jest z kimś tylko dla sexu będzie do tego jeszcze pichcić i czyścić? Takie bicze nie mają skrupułów, z reguły robią to tylko za kasę albo właśnie sex dla sexu- jedna osoba i druga czerpie z tego przyjemność. A może ona pomaga mu w obowiązkach domowych w zamian za sex? Śmiechu warte....

Gość była kotka74
wstyd to mi jest za ciebie no smierdzi na kilometr ... mi wyglada to na byla, hmm zazdosnice , moze jej sie nie uklada .... bo ona naprade nie da sobie wytlumaczyc ...aktywistka jebana sie znalazla jak chce nawrac to nie na kaffe

Gość była kotka74
wstyd ******** generalnie to ludzie w temacie ja pojechali.....a ona dalej swoje ........ stawiam ...boskie pierogi ruskie na to ze to *byla* pisze

Gość jgjgj
laosjsas - Jeszcze trochę i ona u niego zamieszka bo już się na to zanosi. Ja tam nie wierzę w tą ich niby wielką miłość.

Gość Wolna251
jgjgj ... idź lepiej na targ i sprawdź czy jajka nie są w promocji... a przy okazji może jakąś nową plote usłyszysz...

Gość jgjgj
laosjsas - Co ona może mu zaoferować po za swoim młodym ciałkiem?

Gość laosjsas
To dlaczego mu gotuje, sprząta i robi z nim zakupy? Niby po co? Że niby ją za to wyrucha? :D Jak widzisz może mu zaoferować, choćby to, że umie zająć się domem a dla facetów to ważna sprawa :) Nikt nie chce dziuni z dwiema lewymi rękoma..

Gość była kotka74
jgjgj olewasy to co pisye , wiec pisye prawde ..........

Gość ufnuefnriferfer
mówisz co powiedzą ludzie..... a powiedzą Ci to co każdy tutaj napisał na forum O D P I E R D O L się od ludzi i daj im żyć! nikt oprócz Ciebie na 4 stronach komentarzy ich nie skrytykował. Większość życzy szczęścia... ja również ;)

Gość jgjgj
była kotka74 - Mylisz się! Nie jestem jego byłą żoną! W ogóle nie rozumiem po co miała by się kobieta tym przejmować. Rozwiedli się po czterech latach bo wzięli szybki ślub po tym jak wpadli, a nie byli udanym małżeństwem. Ona ma teraz dwójkę małych dzieci z nowym mężem ale też pamięta o starszym synu. Nie wiem czemu miało by ją razić to, że były mąż kogoś sobie znalazł. Przecież ona ma już nową miłość i pewnie jest szczęśliwa. Nie jestem też zazdrosna no bo nie ma o co? Że moja równolatka związała się z 39latkiem? Też mi powód.. Pff..

Gość jgjgj
laosjsas - Dlaczego mu gotuje, sprząta i robi z nim zakupy? Hmm.. dobre pytanie! Hmm.. Nie wiem! Ona ogólnie zawsze była zaradna, uczynna i pomocna dla innych. Może nawet ona faktycznie się w nim zakochała? Chociaż może to za mocne słowo wydaje mi się. Bezpieczniej było by pokusić się o stwierdzenie, że jest w nim zauroczona. Jednak wątpię, że on jej to odwzajemnia i traktuje ją na poważnie! Dla niego wydaje mi się, że to tylko ładna, młoda laseczka do seksu i widocznie jako służąca też mu odpowiada.

Gość laosjsas
Młoda, ładna, zaradna, niewyżyta, pewnie tez miła (tak mniemam, skoro jest zaradna i pracowita) - czego facetowi potrzebne więcej aby sie zakochać??

Gość jgjgj
laosjsas - A no jest bardzo miła. Jedna z najbardziej godnych zaufania osób jakie poznałam. Ambitna! Ma już określony konkretny swój cel którym chce się zajmować w przyszłości, po skończeniu liceum. Bardzo rozważna i dojrzała jak na swój wiek. Potrafi sensownie doradzić i pomóc w problemach ale ona ma 18lat! Wątpię, że 39letni facet traktuje ją poważnie i kocha ją naprawdę! Wątpię, że widzi w niej swoją kobietę.

Gość jgjgj
Ale jaja wczoraj widziałam ich razem na spacerze!

Gość sted.89
a co jest śmiesznego w dwójce zakochanych w sobie ludzi na spacerze?

Gość jgjgj
sted.89 - Przeczytaj sobie może wątek od początku do końca to się dowiesz!

Gość sted.89
no właśnie przeczytałem i nie widzę w tym nic do śmiania się.