Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgjgj

Wyobrażacie sobie? Ale wstyd!

Polecane posty

Gość jgjgj
niedziela to jedyny dzień - na jakiej podstawie tak sądzisz? czego tu zazdrościć. Jak bym chciała seksu to bym sobie poszukała faceta..

Gość niedziela to jedyny dzień
w taki apetyczny sposób opisujesz tego tatusia !

Gość jgjgj
laosjsas - Mogło być i tak. Nie twierdzę, że nie. Jednak wiem od kolegi, że od czasu rozwodu nikogo nie miał. Być może miał przygodny seks, o którym nawet nie wiedział jego syn, to tym bardziej ja. Wiem tylko, że cały swój wolny czas i uwagę poświęcał swojemu synowi.. Kolega dużo dobrego mówił o swoim tacie. W tym roku na 18 urodziny kupił mu samochód.

Gość była kotka74
eee ludziska ...a moze to pisze byla zona ...hmmm bo niesamowite jest to , ze ona tak bardzo gani ten zwiazek hmmmmmmmm tak powalonym nie mozna byc jak ona

Gość laosjsas
Noooo to w dodatku koleś widać ma hajs a to dodatkowy plus, jest samodzielny i zaradny, każda by wolała takiego niż leniwego blokersa w dresach siedzącego pod blokiem cały dzień, który pasożytuje na starych a w waszym wieku to takich dużo ;)

Gość była kotka74
*Być może miał przygodny seks, o którym nawet nie wiedział jego syn, to tym bardziej ja. * ...... JA, czyli zwykla kolezanka kolegi .........smierdzi mi to

Gość jgjgj
niedziela to jedyny dzień - To, że ktoś dobrze wygląda nie znaczy, że mam ochotę mu zaraz wskoczyć do łóżka! Tym bardziej jak wiem, że jest starszy ode mnie o 21 lat i jest ojcem mojego kolegi! W ogóle nie kręcą mnie dużo starsi mężczyźni. Za to koleżankę tak i nawet podejrzewam dlaczego! Mówi się, że jeśli dziewczyna miała złe relacje z ojcem lub nie miała go wcale, najczęściej wybiera starszego kandydata na swojego faceta. Koleżanka nie miała dobrych kontaktów z ojcem. Jest alkoholikiem, bił ją, nie utrzymują kontaktów. W najlepszym wypadku mówią sobie tylko dzień dobry na powitanie. Niestety patologia w domu odbiła się na jej życiu uczuciowym.

Gość Wolna251
jgjgj... młodziutka jesteś pewnych rzeczy jeszcze nie rozumiesz.... udany związek to nie koniecznie dwie osoby w tym samym wieku... on może jej dawać poczucie bezpieczeństwa a ona może go ekscytować ...i już:)

Gość jgjgj
była kotka74 - Ja i ten kolega oraz koleżanka jesteśmy bliskimi przyjaciółmi. W naszej grupie jest jeszcze jeden chłopak i koleżanka ale ich to nie dotyczy.

Gość była kotka74
jgjgj.....pruderyjna moherowa prukwa z ciebie rosnie.....BOZE uchowaj mnie od takich kolezanek grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość mouche123
Droga autorko! Ale i Ciebie to nie dotyczy! To jest sprawa ojca Twojego kolegi i przyjaciółki. Co Tobie do tego? Zrozumiała bym jeszcze gdyby pisał o tym jego syn ale Ty?

Gość laosjsas
Zazdrościsz i już, sama byś pewnie chętnie wskoczyła na bata ojczulkowi :D A jeżeli tak cie to razi to powiedz o swoich obawach i wyraź opinię koleżance i temu facetowi, nie rozumiem dlaczego piszesz na forum o tym, możesz mi odpowiedzieć na to pytanie? W jakim celu piszesz o tym na forum i chcesz wszystkich przekonać do swoich racji?

Gość była kotka74
dlaczego ty mialas wiedziec o tym , tzn .. sexie jego ojca ....skoro syn nie wiedzial kim jestes ....osiedlowa plotkara ktora wszystko musi wiedziec czy zazdrosna suka

Gość mouche123
Ja w tym nie widzę nic złego. Obydwoje są pełnoletni, dorośli! Więc nie ma tutaj mowy o jakieś patologi! O pedofilii również ponieważ ona prawdo do legalnego uprawiania seksu ma odkąd ukończyła lat 15. Po za tym! Piszesz, że ona jest mentalnie dojrzalszą dziewczyną niż na te swoje 18lat, a on jest młody duchem. Może po prostu lepiej się dogaduje ze starszym mężczyzną niż z równolatkiem? Co więcej! Pisałaś, że ukrywali swój romans więc skąd wiesz czy nie zdążyli się ze sobą poznać na tyle dobrze by się zakochać w sobie i zaufać. Uwierz ale często ludzie kochają się mimo różnicy wiekowej i tworzą szczęśliwe, udane związki. Skoro oni traktują ten związek poważnie, kochają się i są szczęśliwi to dlaczego to podważasz? Miłość nie zna granic. Ja im życzę jak najlepiej.

Gość pęczek drutu
po pierwsze autorko - to nie Twoja sprawa kto z kim i w jakim celu się spotyka! i sorry, ale straszny z ciebie pustak, że w ogóle taki temat na kafe zakładasz - po co? a po drugie - strasznie jesteś dziecinna i niedojrzała, skoro twierdzisz, że wyznacznikiem udanego związku jest wiek. wiele jest takich par, gdzie jest duża różnica wieku. mało tego - często kobieta jest starsza - co też zawsze wzbudza kontrowersje. nawet jeśli oni się spotykają tylko na sex i to nie potrwa długo, to jest to ich sprawa a nie twoja. nie masz swojego życia i swoich spraw, że zaglądasz komuś do łóżka? sama piszesz, że kolega zaakceptował, to co robi ojciec, a tobie to przeszkadza? jesteś gówniarą, która naprawdę nic o życiu jeszcze nie wie.

Gość była kotka74
przystawiala sie do ojca i ja odrzucil i teraz placze ....albo to jego byla zniesc nie moze ze ma starszego a on mlodsza .....no nie widze illej opcji............ bo chore jest jej podejscie

Gość jgjgj
Spokojnie.. Pożyjemy i zobaczymy! Jeszcze trochę.. Ona zajdzie w ciąże i się okaże jaki to był szczęśliwy, pełen miłości i poważny związek jak zostanie z dzieciakiem sama.

Gość była kotka74
nie zajdzie , bo tabletki bierze ....a tobie pula opadnie za 5 lat.... moherze

Gość jgjgj
Nie wiesz, że żadna metoda antykoncepcyjna nie jest skuteczna w 100% w ogóle skąd wiesz, że w ogóle się zabezpieczają?

Gość Lucky.girl
Tak piszesz tylko o potrzebach seksualnych rozwiedzionego ojca kolegi, a przecież ona też ma swoje potrzeby. Ktoś ją musi ruchać. Po za tym bardzo możliwe, że się naprawdę kochają co zresztą czas pokażę i potem to Ty będziesz stała i patrzyła jak taka dupa!

Gość jgjgj
Weźcie dajcie spokój! Nawet jeśli się kochają naprawdę w co wątpię to przecież jak to będzie wyglądało? Co powiedzą ludzie.

Gość jgjgj
Wiecie co jest jeszcze śmieszne w tym wszystkim? Kolega mi mówił, że ona czasami gotuje jego ojcu obiady lub pomaga w obowiązkach domowych! O.O Normalnie już tam prawie mieszka!

Gość loco.loco
jgjgj no rzeczywiście komedia! :/ Chyba dobrze że dziewczyna w tym wieku potrafi ogarnąć w koło domu że potrafi coś ugotować. Uwierz że mało osób w tym wieku potrafi.

Gość była kotka74
jgjgj naprawde jestes zdrowo konieta .........ogarnij sie kobieto..... , bierze i wiem to nie jest taka durna dziweica jak ty .............. aby sie ograniczac .....

Gość Wolna251
jgjgj... ale z Ciebie mało wiejska dziewuszka! aż przykro to czytać!!! BOŻE BROŃ OD TAKICH ZNAJOMYCH JAK TY!

Gość laosjsas
Nie odpowiedziałaś autorko na moje pytanie a brzmiało ono: W jakim celu piszesz o tym na forum i chcesz wszystkich przekonać do swoich racji?

Gość wstyd to mi jest za ciebie
byla kotka masz racje,ze ta dziewucha cos sciemnia a moze to babka chlopaka i wypisuje te dyrdymaly,a moze byla ojca? cos tu mi smierdzi a jaka upierdliwa,do niej nic nie dociera

Gość jgjgj
laosjsas - No a nie mam racji? Przecież to jest śmieszne! 18latka z 39latkiem. Że niby zakochani w sobie i poważny związek? Ściema, a nie poważny związek. Na moje to tylko seks spotkania. Dodatkowo to koleżanka się nieźle rozgościła w ich domu. Czuje się tam jak u siebie. Gotuje mu obiadki, pomaga w porządkach. Nie dawno nawet widziałam ich razem na dużych zakupach spożywczych w Biedronce! To dopiero jest śmieszne!

Gość kaś1991
eyy skąd w ogóle wiesz że oni już ze sobą uprawiają seks? koleżanka ci powiedziała?

Gość Wolna251
jgjgj ... weź się zajmij swoimi sprawami... nie Twoja dupa nie Twoja sprawa...