Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony w życiu

Jestem swoim własnym dziadkiem :(

Polecane posty

Gość Zagubiony w życiu

Nie wiem co zrobić w takiej sytuacji, ale dziś w nocy wiele nad tym myslałem i doszedłem do tego, ze jestem swoim dziadkiem :O Mam 24 lata i ożeniłem się z wdowa w wieku 44 lat. Moja żona ma 25letnią córkę. Tak się złożyło, że mój ojciec ożenił się z córką mojej żony. Tym samym mój ojciec stał się moim zięciem ponieważ poślubił moją córkę. W związku z tym jest ona jednocześnie moją córką i macochą. Mojej żonie urodził się w styczniu syn. to dziecko jest bratem żony mojego ojca, czyli jego szwagrem.Jednocześnie będac bratem mojej macochy jest moim wujkiem. No czyli wychodzi na to, że mój syn jest moim wujkiem :( Żona mojego ojca czyli moja córka urodziła chłopca, który jest jednocześnie moim bratem gdyż jest synem mojego ojca i wnukiem, ponieważ jest synem córki mojej żony. jestem więc bratem mojego wnuka, a będąc mężem teściowej ojca tego dziecka pełnię jakby funkcję ojca mojego ojca, pozostając bratem jego syna. Jestem wobec tego swoim własnym dziadkiem :( czy ktoś ma podobną sytuację?

Gość turbot
to było juz na kwejku czy gdzies tam

Gość Zagubiony w życiu
chyba w twojej dupie było :O

Gość turbot
w mojej nie,ale jak ty nie ptrafisz nic sam wymysleć to po prostu spierdalaj i tyle

Gość basia od stasia
patologia...

Gość paryzanka bmx
takżeś sie naprodukował i chuj bombki strzelił :-D co za pojeb

Gość R20

Fakt, że było bo nawet z 20 lat temu ktoś zrobił kabaret w tym temacie.