Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lasdhfbbv

do dieta slim fast

Polecane posty

Gość lasdhfbbv

czy ty muszisz wszedzie włacić?? czy jest jakis topik na ktorym cie nie ma? nie masz nic innego do roboty tylko na necie siedziec?

sekta ignorantów nie lubi gdy ktoś próbuje im otworzyć oczy? zdaje się że to jest forum otwarte, więc jakiekolwiek racjonowanie czyjegoś czasu jest niepoważne. ciekawe czy taka sama by była reakcja gdyby ona była jedną z tych ktore polecają dietę 600 kcal...

Gość hahahahaha111
adwokat sie znalazl

Tak Musze :) Pisze z iphona wiec nawet w autobusie dodaje posty :) Ciebie denerwuje czestotliwosc dodawania postow czy to ze schudlam ??? Na 1 Polecam zalozenie prywatnego forum z cenzura Na 2 zbilansowana diete :)

Mam nadzieje ze nie zajadasz stresu :P bo nie chcialabym abys przeze mnie zaczela sie obzerac Obrazajcie mnie. Wyzywajcie mi to pika:) Napisalam to co mysla wszycy intelligentni ludzie Nikogo nie wyzywam I nie obrazam Forum jest o dietach a liczba dodawanych postow nie jest ograniczona :)

Jestem pozytywnie zaskoczona poziomem wypowiedzi Moglam to napisac jako pomaranczka ale chcialam ze swojego Nicka wyrazic swoja opinie Nawet Jesli 1000 osob zmiesza mnie z blotem a 1zwiekszy kaloriie z 500 na 1000 to bede zadowolona A powiedzcie czy nie jest Wam wstyd ze zjecie wiecej? Co czujecie jak kolezanki z topiku chudna wiecej? Czy nie czujecie presjii? Dziewczyny na topikach (niektorych) sa super!! Ale zakompleksione osoby moga miec problem -Czuc sie gorzej przez to ze za Malo schudly! Odchudzanie to nie wyscig!!!! Kazdy ma swoje tepo chudniecia Pokochajcie swoje ciala I nie sugerujcie sie wynikami innych osob! Niech one was mobilizuja a nie doluja Powodzenia