Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metafora .

Czy są tu jakieś kobiety, którym udało się skutecznie zaplanować płeć dziecka?

Polecane posty

Gość miszkowata
Trafiliśmy w chłopca tak jak chcieliśmy, ale bez szczególnej presji. Seks w owulację (podobno tak to działa ;) ), wyznaczoną na podstawie NPRu.

Gość nie liczy sieeeeereer
sie płeć wazne zeby wogole bylo i zeby bylo zdrowe mnustwo par sie stara latami o 1dziecko albo wogole nie moga niec i wszystko by daly bez wzgledu na plec czy chlopczyk czy dziewczynka kocha sie jednakowo

Czasem względy zdrowotne wymagają danej płci, więc mądrości życiowe zostawmy na boku. Oczywiście, że ważne, żeby było zdrowe, ale czasem, uwierz, warunkuje to płeć.

Gość mi wg,kalendarza
chinskiego wyszlo wg chinskiego kalendarza 2 synów mam dwie córy:D moim znajomym tez sie nie sprawdzilo

kalendarz chiński to w ogóle odłóżmy na bok. my mamy pierwszego synka, staraliśmy się wiec o córkę (sex przed owulacją) - wyszły bliźniaki - córka i ... syn :-P I to jest moim zdaniem odpowiedź na pytanie o metody planowania płci ;-)

Gość beciaaak
Nie rozsmieszajcie mnie. Nawet jak komus udalo sie "trafic" to to i tak w zdecydowanej wiekszosci jest kwestia przypadku. Przeciez ma sie az 50% szans.

No a ta cała teoria o szybkości i wytrzymałości plemników? Szanse chyba wzrastają, np. na syna jak się kocha w trakcie owulacji?

Gość a jak dlugo sie
a to chyba nie wazne jaka płec nie uwazacie?????