Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26letniefacet

mam spodnie dzinsy wrangler w rurkach i jakie mam buty kupic ?

Polecane posty

Gość 26letniefacet

j.w.

a to są całe obcisłe , czy tylko zwężane na dole? jeżeli zwężane tylko na dole , to military lub martens - a jesli całe są obcisłe , to gejowskiego stylu nie znam...

To jeszcze zależy jaki jest fason, styl i dopasowanie owych gajerków na nich :D

Szef tu nie ma nic do gadania :P Nikt mi w pracy ścisłych wymogów co do ubrań narzucać nie będzie :classic_cool:

Gość 26letniefacet
tylko zwężane na dole, normalne spodnie dzinsowe bez wytarcia i dziur

26letniefacet jak zwężane na dole to military lub martensy (średniej wysokosci lub wysokie)

Na gajerki jestem za młoda :D Do mojego niewieściego wieku bardziej pasują sukienki, które z lubością zakładam :classic_cool:

za młoda na gajerki - idealna na sukienki ? a co oprócz sukienek nakładasz?:classic_cool:

Gość malokto
trampki zawsze do jeansów pasują.

No wiesz... nie chcę zostać oskarżona o deprawację nieletnich, nie wypada mówić takich perwersji :D :classic_cool:

No wiesz... nie chcę zostać oskarżona o deprawację nieletnich, nie wypada mówić takich perwersji o mój podszyw się obudził na kacu :) nie no ...tylko mi chodziło o to co , na zewnątrz i co widać - a dowód osobisty już mam :P

najmadrzejszy na swiecie ja do jeansow lubie biale superstary, albo lacoste, a jak bardziej elegancko do marynarki to czarne albo ciemnobrazowe skorzane. chyba żartujesz :O :D

No domyśliłam się, chodziło mi bardziej o gimbusy tymczasowo opanowujące kafe, jak zwykle o tek porze :D Możesz doprecyzować to : nie no ...tylko mi chodziło o to co , na zewnątrz i co widać :P?

nemezis* zewnętrzne ubranie zamiast sukienek - a nie np.bieliznę , której nie widać , stąd pytanie bez żadnych perwersji :classic_cool:

Ok, tak myślałam, ale wolałam się upewnić, bo jak zwykle doszukuję się rzeczy nie z tej ziemi :P No cóż, tak więc noszę też głównie spódniczki, bluzki, koszule, głównie z akcentem DIY, bo i biżuterii całą masę też mam i noszę z równą lubością co sukienki :classic_cool:

Pudło :classic_cool: Biżuteria tylko hand-made albo srebrna i bez przesady, nie zakładam jej tyle, żeby wyglądać jak choinka :D Raczej tylko naszyjnik i bransoletkę zakładam na co dzień, od wielkiego święta zdarzą się kolczyki ale to tylko przy związanych włosach :P Spodnie też mam, ale noszę wyłącznie w sezonie jesień/zima/zimna wiosna :classic_cool:

nemezis czyli tylko kupujesz i kolekcjonujesz biżuterię i jej prawie nie nosisz? :P pewnie to samo z ciuchami :classic_cool: no i bielizną ....(ups - miało tego nie być):P krwawa nie znasz spodni lekko zwężanych na dole dla facetów? używa sie ich do butów w stylu wojskowym

Revuś, ale skoro ten pan nie ma do nich butów i nie wie nawet jakie wybrać to podejrzewam, że to spodenki dla osób z wstydliwymi problemami wymagającymi noszenia zabezpieczenia. Które nie wiedzieć czemu strasznie zrobiły się modne wśród fizycznie zdrowych osobników płci męskiej.

Biżuterię noszę w każdy dzień inną zazwyczaj :D A każde ubrania, które kupię zawsze założę potem nie raz :classic_cool: A Jakbym miała kupować boską bieliznę i jej nie nosić potem, to chyba świat by się chylił ku końcowi :classic_cool: O nie, takiego marnotrastwa nie stosuję :classic_cool:

krwawa nie musisz go jeszcze bardziej dobijać i szukać w nim kompleksów - moze facet po prostu je kupił i nie ma pojęcia co z nimi zrobić? nemezis świat nie za bardzo dobrze rokuje , więc możliwość nie ubrania kupionych szmat wydaje się prawdopodobna :classic_cool: