Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nestleee

chyba już mnie nie kocha

Polecane posty

Gość nestleee

Od pewnego czasu, mam ze sobą jakiś problem, ciągle chce mi się płakać, z niczym sobie nie radzę. Wszystko ma swoje źródło w tym, ze jestem strasznie zakochana. Jestem z chłopakiem pół roku, ale od pewnego czasu on jakby przestał się starać. Mówi mi często, że mnie kocha, ale słowa nie robią na mnie wrażenia. Chciałabym to poczuć! A ja tego nie czuję! Czuję się nieatrakcyjna, chociaż jestem naprawdę ładną dziewczyną, tak mówią zresztą. . Nie chce się ze mną kochać, w ogóle na to nie nalega :| (jestem dziewicą, ale to niczego nie tłumaczy). Kiedyś się spytał, czy jestem gotowa to zrobić, powiedziałam, że tak, i temat się rozpłynął. Czuję się brzydka, chociaż niby taka nie jestem, czuję się niepotrzebna, czuję, ze mu się narzucam, chciałabym, żeby znowu się starał, jak na początku. Wiem, to najpewniej moja wina, bo od dłuższego czasu uganiam się za nim jak wściekła, on widzi, ze robię dla niego wszysko i byłabym w stanie zrobić jeszcze więcej. Czy nie jest za późno, żeby pokazać obojętną? żeby pokazać, że mi nie zależy tak bardzo, jak to wyglądało do tej pory? Chciałabym Go po prostu pchnąć do odpowiedzialności za nasz związek, bo do tej pory czuję, ze tylko ja się staram. Co mam zrobić?!?!

Gość damnitgirl
pogadaj z nim

Gość nestleee
Nikt więcej się nie wypowie? :(

Gość nestleee
???????????

Gość kiedys143
Kiedyś robiłam urok miłosny i choć poskutkował to ja już nie chciałam z nim być po jego wcześniejszym zachowaniu. Zajrzyj tu www.okulta.com.pl a najlepiej przestań się oszukiwać, że cię kocha .

Gość kiedys143
Kiedyś robiłam urok miłosny i choć poskutkował to ja już nie chciałam z nim być po jego wcześniejszym zachowaniu. Zajrzyj tu www.okulta.com.pl a najlepiej przestań się oszukiwać, że cię kocha .

Gość takajednaana
@ nestleee- wydaje mi się że faceci tak mają...jak złapią króliczka przestają się starać. Z urokami radzę nie zaczynać... Też chciałabym poczuć że nadal mu zależy może to wszystko co było jest tylko moim wymysłem...

Gość miss piggi
takie znalazłam fajne? znowu przypomniał mi się film "Niebezpieczne związki", kto widział, ten powinien tę scenę pamiętać. John Malkovich i Michele Phifer. On wmawiający jej : "To było silniejsze ode mnie", ona nie może w to uwierzyć i nie może z tą myślą żyć.....intryga, zabójstwo duszy, prawda ....lub nie, bo w tym momencie on już ją szczerze kocha, ale dla zakładu i intrygi z inną kobietą jest w stanie tę miłość zamordować i to robi. A więc kłamstwo, które doprowadza do śmierci. Oboje zresztą.

Gość gość
Naprawdę warto próbować wszystkiego żeby odzyskać męża, ja zamawiałam u kilku rytualistów ale pomógł rytuał który odprawiłam samodzielnie z pewnym naprowadzeniem szeptunki ze strony wrozkadiana.pl