Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Który z listy prawików będzie miał pierwszy kobietę?

Polecane posty

Gość magnitogorski komsomoł
ratunek jest jeden zaliczyc kilka lasek ale problem w tym ze jak człowiek zawsze był sam to w pierwszej dziewczynie moze sie zakochac i juz z nią zostac a to była by porazka cream Wybacz, aleś ty jest durny :D Jakoś, kiedyś trzeba zacząć. Jak się będziesz zastanawiał nad tym, niezwykle ważkim problemem, czy i na ile się zakochasz, to nic z tego nie wyjdzie. Pierwsze związki, najczęściej się rozpadają.

"- nieporadność mógłbym napisać podręcznik o tym jak sobie nie radzić w życiu" Chodzi o inny typ nieporadności. O blokady wynikające ze skrępowania. Proste czynności jak pójscie do kawiarni usrastające do miana problemu nie do przejscia. 🖐️ Własnie dlatego mnie to dyskwalifikuje. Nie umiem życ w społeczeństwie 🖐️ Poza tym ja sobą gardzę i siebie nienawidzę. 🖐️

To sobie znajdźcie starszą z dziećmi, lub nastolatkę. To nei będziecie musieli zakłądać rodziny.

dlatego ze lepiej jest jak wiążą sie osoby : niedoswiadczony + niedoswiadczona doswiadczony + doswiadczona w innym wypadku nie warto

SamotnikXI "Może też mieć kogoś gorszego" Tym gorszym zawsze jestem ja. Cóż ja ci powiem, że masz niską samoocenę? Chyba sam jesteś tego świadomy. Idź do psychiatry. Ja poszedłem, chociaż nie ze względu na radykalnie niską samoocenę, ani kłopoty z kobietami.

Argen, to Ty myślisz o jakiejś 30latce co by dzieciaki chciała mieć od razu?:P Pomijając fakt, że nie które kobiety nie chcą w ogóle mieć dzieci:P Znowu zrzędzisz. Tak czytam Was...Losera bez pracy nie weźmie żadna chyba, ze jako żigolaka:P A reszta większość problemów ma w głowie.

może być gorzej gdy np w pracy dziewczyny chcą człowieka swatać z koleżankami. To jest przegięcie...

Gość Zuzanna Amelia & 3
Kapsel - Umow sie z Krwawa Wilczyca ona jest ze Szczecina , jak Ty

" Pierwsze związki, najczęściej się rozpadają. " ale to sie raczej tyczy młodziezy w wieku 18-25 a nie ludzi podchodzących pod 30 którzy nikogo wczesniej nie mieli

Krwawa niestety żeby być żigolakiem trzeba być atrakcyjnym wizualnie a raczej chłopaki z tego tematu się nie łapią

Prawiczek bez wiary Rozumiem. Mam fobię społeczną, chociaż trochę podleczoną, ale gdy mam mieć intensywny kontakt z ludźmi, jestem chory. Kiedyś też miałem kłopot z takim miejscem jak kawiarnia, czułem się tam dziwnie, obco. Byłem kilka razy i jakoś się oswoiłem, chociaż to nie jest mój żywioł. Nie czuję do siebie nienawiści, tylko mam do siebie pretensje, o to i tamto, obwiniam siebie za wszelkie moje niepowodzenia. Trochę mniej niż kiedyś ale jednak.

Gość crema to nie wezmie ani
20 letnia dziewica ani goraca 40stka. On jest idiota do ntej potegi :D:D gdzie sie taki koles uchowal to ja nie wiem.

Ja nie miałem pracy, miałem dziewczynę. Miałem pracę, nie miałem dziewczyny. Znów nie mam pracy i mam dziewczynę i to atrakcyjną, bo też innej bym nie chciał. Różnie to bywało.

Zuza, może ja burdel dla kafeteriuszy otworzę? Bo z połową forum mnie wyswatać próbowałaś🖐️ Loser podobno nie jest taki zły z wyglądu. A 50-60 nie ma takich wymagań jak 20-30.

Gość łąki pola lasy
"On jest idiota do ntej potegi" dokładnie, ja to nie wierzę że taka osoba w ogóle istnieje to musi być projekt, a jak nie to ... :O

Gość i ty czlowieku o fobii
spolecznej bredzisz, wez mnie nie rozpierdalaj. Toz to lekka niesmialosc :D:D

A ja nie ejstem w stanie się oswoić, bo po prostu nie pójdę. Wydaje mi się, że ludzie by patrzyli na mnie jak na dziwaka widzac, ze zachowuję się nieporadnie. Głupie wiadomo ale to myslenie podświadome i nic na to nie poradzę. 🖐️ Taki facet nie nadaje się dla kobiet.

cream To się tyczy wielu pierwszych związków. Już tam się bój, że się zakochasz, że ona się w tobie zakocha i nie będzie chciała cię wypuścić :D Bój się, gdy tymczasem NIE MASZ ŻADNEJ :D Ale ty jesteś przewidujący i bierzesz pod uwagę, taki straszny wariant, że to będzie miłość do grobowej deski :D Ty naprawdę jesteś pieprznięty :D

a ja się nie wyprowadzę przyznaję się z wygody. Jak coś to mam jeszcze drugie lokum.

20 letnich dziewic nie ma to po pierwsze a nawet jak by powiedziała ze jest to znaczy ze kłamie 40 letnie baby gorące raczej nie są więc odpadają

Gość Zuzanna Amelia & 3
Kapsel - Skoro masz gdzie mieszkac to sie wyprowadz od rodzicow , masz juz prawie 30 lat

Gość Zuzanna Amelia & 3
20:22 [zgłoś do usunięcia] kapselko 9864277@tlen.pl'; Krwawa niestety żeby być żigolakiem trzeba być atrakcyjnym wizualnie a raczej chłopaki z tego tematu się nie łapią Kapsel - ale pojechales po bandzie. A co jesli niektore chlopaki z tego tematu uwazaja sie za przystojnych tylko sie kryguja jak panienki ?

Gość łąki pola lasy
cream ty juz tak nie przebieraj bo i tak żadna by z takim głąbem nie chciała byc 🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 3
Podszywka - idz popisz sobie z offerma.

a po cholerę mam się wyprowadzać. Dobrze jest jak jest i tak nikogo nie mam. W pracy siedzę prawie cały dzień więc bym był gościem w domu.

Tak, w dodatku podpięłam się do Twojej kamerki, Argen, także ubierz spodnie:P No to nie mów z góry o rodzinie skoro nie chcesz mieć 30. Możesz odłożyć trochę grosza i zacząć żyć w innym mieście, znaleźć pracę (dobrze by było mieć kogoś znajomego tam, od bidy prawika z kafe:P) To ogranicz trochę na kafe zrzędzenie, dziadzie jeden:P Bo się upodabniasz do reszty.

to chociaż mają wysoką samoocenę tylko jakoś inni ich inaczej oceniają. Ja jestem brzydalem.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Kapsel - No wez , nie badz pizda