Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Który z listy prawików będzie miał pierwszy kobietę?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 3
KW - Ty sie lepiej ucz. Sesja za pasem.

Rozia Zobacz z jakimi się takie malutkie prowadzą. To nie są goście po 170 Wilku Dokładnie pamiętam co pisałaś. W jednym poście potrafisz napisać, że wygląd jest ważny i że wzrost się nie liczy. I wkładasz mi w usta coś, czego nie powiedziałem, bo jestem pewniem, że nigdy nic nie pisałem o bicach czy BMW. Po prostu chciałbym mieć wzrost który dawałby mi to minimum fizyczności, żeby nie odrzucać. A moim targetem nie jest jakiś % pustaków, tylko każda:)

Draxon, gwarancji nikt nigdy na nic Ci nie dał. Jedni umierają w wieku 6 lat inni nie. Takie życie. Ale próbowałeś i to jest ważne. Możesz jęczeć na niesprawiedliwy los, ale nie zastanawiasz sie czy sam sobie nie spierdoliłeś życia.

Gość
Bielyje Rozy - gdańszczanka?

Zuzanna Amelia & 3 "Mysle , ze nawet casanove mozna by z niego zrobic przy odrobinie treningu." A kto się podejmie tego treningu?

ja mysle ze za duzo jest na kafe takich topików o prawikach i o tym jakie panny to kurwy .i czytając to pomijając ze czesc to prowokacje mozna sie zniechecic do dziewczyn

Gość
Poznałem po piwie :) Byłem tam kiedyś.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Aneta - tego treningu moze sie podjac tylko sam zainteresowany jesli sie kiedys zainteresuje. I to tylko w realu . Bo w wersji wirtualnej to nie przejdzie.

Gość krwawa podobno pipki
nie goli :(

Gość a jak rozia nie jest juz
dziewica to oznacza to koniec swiata :(

Frodo, jeśli nie widzisz różnicy w tym co piszę to Ty masz problem nie ja. Tak, twierdzę, że u normalnej kobiety wzrost nie determinuje czy zainteresuje się danym facetem czy nie. W wygląd to nie tylko wzrost. Oczywiście, wszędzie znajdzie się wyjątek (kobieta 180cm raczej nie będzie podrywać faceta 160cm) ale generalnie wzrost nikogo nie dyskryminuje. Widzisz, ja dla Studenta jestem karlicą i co? Wali mnie, że jakaś ameba nie będzie mnie chciała bo jestem za niska. Zuza, oj tam :O Draxon, spotykałam się z facetem co miał 167cm, jako jedyny porządnie zawrócił mi w głowie;)

tez jestem malutka jak Krwawa Wilczyca, a mimo tego znalazlam meza

Gość
167 to idealny wzrost dla dyktatora.

Gość do krwawa wilczyca
spotykalas sie i dziewictwa nie stracilas? a petting chociaz byl?

Draxon A który region? Wilku Bo ameba nie będzie Cię chciała, ale wielu innych tak. Na tej zasadzie, to ja moge powiedzieć, że mnie żadna nie chce, bo nie mam cycków, a faceci przeciez wszędzie piszą, że lubią cycki A co do wzrostu, to chyba sama masz jakiś limit poniżej którego nie schodzisz, prawda?

bo mnie kurwica bierze jak panny sie puszczają z kims a potem udają porządne i ze przeszłosc sie nie liczy tylko miłosc :D