Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Który z listy prawików będzie miał pierwszy kobietę?

Polecane posty

Rozia Nic innego. Myślisz, że jakbyś miała 160 to by ci się podobały małe wypierdki? Jak na co dzień oglądasz wysokich? Poczytaj co same małe dziewczyny piszą...

Wiara, niska samoocena powoduje, że często wyolbrzymia się same porażki, a sukcesów nawet tych małych się nie widzi. Frodo, pamiętasz co pisałam o wyglądzie? Że może mieć ogólne znaczenie, byle by ktoś nas po prostu nie odrzucał a resztę czyni charakter a dwa ile osób tyle gustów. Wystarczy się o tym przekonać wklejając zdjęcie przeciętnej osoby z sympatii itp. Znam mnóstwo chłopaków Twojego wzrostu mających dziewczyny (bo to niemal średnia jest), mi samej raz chyba tylko wpadł w oko facet powyżej 180. Ale mam w dupie Twoje urojenia.

Argen nie jest za niski. A różnica między 23latkiem a 30latkiem jest, bo ten drugi miał więcej czasu by wpoić sobie pesymizm i nawyki starego, zgryźliwego kawalera.

Wilku "Że może mieć ogólne znaczenie, byle by ktoś nas po prostu nie odrzucał a resztę czyni charakter " I bardzo mądrze napisałaś. Aż sam się zdziwiłem. Tylko, że mój wzrost właśnie odrzuca, więc "reszty" nie bierze się nawet pod uwagę.

Frodo the niziołek, kobiety zwykle czują się komfortowo przy wyższych od siebie facetach, i oczywiście nieprawdą jest, że każda celuje tylko w takich od 185cm w górę, ale tobie akurat nie ma sensu tego tłumaczyć po raz setny.

Gość Ryder
7 lat szybko minie

*BLE BLE* "Czesc anetka co u ciebie slychac kochana" Trochę się pozmieniało, ale nie na tyle, żeby nie mieć czasu odwiedzić Prawików. :D

Gość Ryder
Krwawa Wilczyco ile masz wzrostu ?

Gość 69 Beer und pension 666 GHAH
Po co Wy te doopeczki ajerujecie! Jak d00pencja chętna to sama Was zbajeruje! Młodzi jeszcze jesteście to czekajcie! Młode cjipki muszą się wytańczyć! DOPPIĆ SIĘ ZDROWO ZACZNĄ DOPIERO KOŁO TRZYDZIESTKI!

Frodo, nigdy nie twierdziłam inaczej. Po prostu nie pamiętasz nawet co kto pisze tylko zaciekle bronisz swojego chorego wymysłu, że wzrost odrzuca. Na pewno jest jakiś % pustaków co ich misiu musi mieć 190, bica i BMW ale jeśli wkurza Cię, ze nie masz u nich szans to oznacza, że one są Twoim targetem. Loooser, na bank :D Ryder, to już nie mój problem jak ktoś te 7lat spożytkuje.

Gość Zuzanna Amelia & 3
KW - im nie przetlumaczysz. Oni maja swoje idee fix. Ale to dobrze. Beda dziewczyny mialy z kim pisac na kafe jeszcze przez dlugie lata. Argen nie jest pesymistyczny tylko apatyczny. Tak mi sie wydaje. Beda z niego jeszcze ludzie. Mysle , ze nawet casanove mozna by z niego zrobic przy odrobinie treningu.

Gość jakie piwa lubicie pić?
:classic_cool:

Gość
Ja też kiedyś miałem 23, 24, 25 i też próbowałem. Nic, żadnego efektu. Kluby, parki, szkoła, biblioteka, uczelnie. Nie ma co się łudzić i męczyć gdy i tak się jest skazanym na porażkę.

Gość Zuzanna Amelia & 3
Argen - mi pasuje jako material na casanowe.

Gość
Krwawa Wilczyca Mam całe 162cm. Tylko pięć centymetrów mniej ode mnie. Piwo lubię pić. Lech i Żywiec.