Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Który z listy prawików będzie miał pierwszy kobietę?

Polecane posty

Gość magnitogorski komsomoł
i ty czlowieku o fobii spolecznej bredzisz, wez mnie nie rozpie**alaj. Toz to lekka niesmialosc Możesz tak uważać na podstawie moich zdawkowych opisów. Jednak jest inaczej. Ja jestem chory na samą myśl, że mam spędzić z ludźmi 8 godzin czy więcej w pracy. Mówię to zupełnie poważnie. Gdy mam się z kimś spotkać, nawet gdy go lubię, to kombinuję jak przesunąć termin spotkania i tak dalej. Ja się po prostu zmuszałem, żeby zaczepić jakąś dziewczyną, oczywiście taką, która mi się podobała. Nawet brałem leki na uspokojenie, bo byłem tak roztrzęsiony, gdy miałem zagadać :D Więc wiem co mówię. Owszem, po latach trochę się oswoiłem, ale nadal mam problemy. Może jednym się od prawiczków różnię. Gdy tylko poczułem, że dziewczyna mnie lubi, podobam się jej, to wszelkie hamulce opadały i bywałem wręcz bezczelny, co kobiety w pewnym stopniu lubią, bo odbierają to jako męską pewność siebie, która jest dla nich jak afrodyzjak.

Gość kremowka idz stad
u ciebie nic sie juz nie zmieni masz 30 lat potem 40,50,60 az w koncu umrzesz.... jako prawiczek🖐️

A Ty kremówka odpier­dol się od mojego dziewictwa🖐️ Szczytem mojej ambicji nie jest kłamanie w sprawie która ma niewielkie znaczenie, i to w dodatku na jakimś forum.

Gość kremowka idz stad
tez to widze ze argen zaczyna bredzisz jak luzer i reszta zbyt dlugo tu juz siedzi.

Gość łąki pola lasy
krem masz mozg 10latka i to i tak opoznionego w rozwoju 🖐️

" cream To się tyczy wielu pierwszych związków. Już tam się bój, że się zakochasz, że ona się w tobie zakocha i nie będzie chciała cię wypuścić Bój się, gdy tymczasem NIE MASZ ŻADNEJ Ale ty jesteś przewidujący i bierzesz pod uwagę, taki straszny wariant, że to będzie miłość do grobowej deski Ty naprawdę jesteś pieprznięty " to jak bym chciał sie ozenic to bym musiał czekac do 50 w 20 lat kilka związków a potem ktos na stałe

Gość Zuzanna Amelia & 3
Kapsel - A to drugie mieszkanie rowniez jest w Szczecinie ?

Gość Zuzanna Amelia & 3
Kapsel - Ilu pokojowe ?

Gość łąki pola lasy
"to jak bym chciał sie ozenic to bym musiał czekac do 50 w 20 lat kilka związków a potem ktos na stałe" boże widzisz i nie grzmisz :O

Gość kremowka idz stad
ty sie nie ozenisz nie zamoczysz nie bedziesz mial potomstwa (cale szczescie) wiec mozesz sobie wrocic do swojego "hobby" czyli ogladania durnych meczykow

Gość Zuzanna Amelia & 3
Kapsel - nie odrozniasz moich podszywow.

to jak bym chciał sie ozenic to bym musiał czekac do 50 w 20 lat kilka związków a potem ktos na stałe cream Jak nie tak, to inaczej :D Zamiast żyć, chociaż próbować, kombinujesz jak sobie życie utrudnić, planując i przewidując coś czego nie można ani zaplanować, ani przewidzieć. Wybacz, ale Ty jesteś idiota

No ja widuję takie czterdziestki, że klękajcie narody. Szczególnie jedną. No ale pewnie ktoś może nie lubić starszych.

Lubić nie trzeba, ważne aby podniecała ;)

Gość Kapselko odbierz poczte
mail

Gość Zuzanna Amelia & 3
KW - chyba nie jestes zazdrosna ?

kapselko A mężczyźni to uosobienie bezinteresowności :D Może mniej tych uogólnień i stereotypów.

Gość Kapselko odbierz poczte
PS. To ja Zuzanna Amelia

Argen idzie w ślady swoich mistrzów :D

raczej nie są tak nastawieni materialnie jak kobiety. Pod tym wzgłedem kobiety wygrywają.