Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Który z listy prawików będzie miał pierwszy kobietę?

Polecane posty

Krwawa Wilczyca "spotykałam się z facetem co miał 167cm, jako jedyny porządnie zawrócił mi w głowie" Opowiedz nam coś więcej o tej pikantnej znajomości. :classic_cool:

Gość do Bielyje Rozy
a ty mialas juz pikatne znajomosci? moze jestes kolejna, ktora bikini nie goli?

Gość Zuzanna Amelia & 3
Cream - ale co cie obchodzi co panny robia skoro nie robia tego z Toba? Niech zyja jak chca. Ty omijaj takie co chca sie puscic. Wybierz taka co sie za cholere nie bedzie chciala puscic. Bedziesz szczesliwy.

Gość
Crem ma racje i slusznie ze go kurwica bierze. Mnie tez to wnerwia. Ruchaja sie ile się da a potem udają porządne.

frodo the niziołek moj exmaz mial 185 , obecny 180 piewszy byl przystojny niczym mlody bog ale byl okrutny drugi jest przecietny ale dla niego jestem wiecej warta niz jego miliony

Gość
najlepiej to z jedną i po ślubie o!

" Cream - ale co cie obchodzi co panny robia skoro nie robia tego z Toba? Niech zyja jak chca. Ty omijaj takie co chca sie puscic. Wybierz taka co sie za cholere nie bedzie chciala puscic. Bedziesz szczesliwy " taką która sie nie puzcza to tylko w podstawce mozna spotkac taka jest prawda

Frodo, Ty jesteś gejem? Jak nie to po co Ci zainteresowanie facetów?:P A Ciebie damskie ameby nie będą chciały. Limit...no, fajnie jakbym ja wyższa od niego nie była:P Ale tak samo w teorii może mi przeszkadzać wzrost 195. Jednak to teoria, w praktyce mogę mieć to wszystko głęboko do krwawa wilczyca, nie, nie było. To takie dziwne?

**cream** "taką która sie nie puzcza to tylko w podstawce mozna spotkac taka jest prawda" To może poszukaj jakiejś dziewczynki wśród Romów?

Wilku Na nic mi zainteresowanie facetów:D Chciałem tylko zobrazować Ci to, co do mnie piszesz. Tak samo jak ta "fev" pisząc, że jest malutka a ma fajnego męża. To że jesteś niższa niż laski z top model może Cię skreśla u jednej czy drugiej ameby, ale tak naprawdę nie gra to roli, bo faceci tak na wzrost nie patrzą.

Gość
cyganke ma sobie brać?

Gość prawik ma prawo wymagac
dziewictwa. najgorzej jak panna ma za soba anal :O

hmm...kozioleczku....niski facet+inteligencja+kasa=50% zenskiej populacji....dlaczego?....bo zapewnia byt

ja jeszcze rozumiem jak panna miala 1 partnera w zwiazku. ale wielu partnerow seks bez zwiazku i jeszcze anal na koncie? to za duzo

Krem zaraz tu na mnie gromy będą słali, obłożą mnie klątwą i polecą kamienie, ale - idź może na dziwki. Przestaniesz tak mitologizować seks i nie będziesz miał tej jazdy, że skoro laska kogoś miała to jest "nieczysta"

Śmieszny Student a skąd wiesz, że ona już nawet analna dziewicą nie jest?

Frodo, a wg mnie kobiety nie patrzą tak na wzrost. Przynajmniej te co znam. Wiesz, kolejni mnie skreślą bo mam za małe cycki. Inni bo jestem ogólnie dla nich za drobna i szczupła a oni wolą jak kobieta ma fałdkę tu i ówdzie. Mnóstwo bym mogła znaleźć powodów. Tylko, że nie wpadam w paranoję bo facet który mnie wybierze wyłącznie na podstawie wyglądu nie ma szans.